Cezary Pazura

Cezary Andrzej Pazura

7,9
85 952 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Pazura

PSEUDOAKTOR

użytkownik usunięty

Niestety zszedł na Psy. Do roku 1998 bardzo przyzwoity aktor dzięki takim kreacjom jak(Psy-najlepsza jego rola,Nic Śmiesznego-dołowałem sie gdy go widziałem(ale Konrad lepszy),Sztos-b.dobrze,Kiler-nieżle.I nadeszła tragedia.............13 Posterunek gdzie zaczął PAZUROWAC te jego debilne Cezary,Cezary.i każda już jego nast. rola(E=mc2) i inne rozszerzały te jego błaznowanie.Jest to moja subiektywna opinia,wynikająca z mojego gustu(13 posterunek mi nie spasił.Ale gdy dowiedziałem się że zagra w Oficerach przestałem ich ogladać.Zerknąłem jeden odcinek i ciągle widzę tego debilka z 13 posterunku.do 1998r. 8/10 po 1998r. hmmm2/10 w sumie 4/10(obiektywnie).

racja.swego czasu swietny aktor."Kroll" i dwie czesci "Psów" to popis jego mozliwosci...swietna gra...znakomita gra...w pelni zasluzone nagrody..ale masz swieta racje ze sie spsil 13 posterunkiem...jak cholera...nie zapomne jego roli kaprala Wiadernego i Nowego.moze jeszcze wlasnie nizle w "Kilerze" pozatym co raz slabsze role..slabo pasuje do roli Sznajdera w oficerach...dla mnie 6/10 pozdro

bo go zaszufladkowałeś po jego rolach po 1998 i teraz tak ci sie kojarzy a moim zdaniem po prostu gra takie role jakie dla niego pisali i tyle a pieniądze każdy chce zarabiać