Bardzo śmieszy mnie jego gra. Jest swietny nie rozumiem czego sie go czepiacie. To bardzo wybitny aktor. Myśle, ze ma troche za niską ocenę;(
A może lepiej: Jim Carrey to amerykańska wersja Czarka Pazury.... xD
Zobacz go w poważnych rolach: osobiście polecam "Szmugler" [tu figuruje jako "Aniołek"] film dziwny ale pięknie zagrał,
wiele innych "Pogranicze w ogniu", "Tato", "Psy" i wiele innych...
Zobacz choćby z 2006 roku serial "Oficerowie", z tego co wiem teraz kręcą ciąg dalszy pt. "Trzeci oficer"
A może lepiej: Jim Carrey to amerykańska wersja Czarka Pazury.... xD
Zobacz go w poważnych rolach: osobiście polecam "Szmugler" [tu figuruje jako "Aniołek"] film dziwny ale pięknie zagrał,
wiele innych "Pogranicze w ogniu", "Tato", "Psy" i wiele innych...
Zobacz choćby z 2006 roku serial "Oficerowie", z tego co wiem teraz kręcą ciąg dalszy pt. "Trzeci oficer"
Jesteś idiotką, racja.
A założyciel tematu to także idiota wedłÓg mnie.
Pazura nie mógłby nawet butów pucować Jimowi.
Do Encore: Wiesz sam jesteś idiotą, jak nie umiesz czytać :/ Pisałam już, że ktoś mi się włamał na konto i ja tego nie napisałam, w ogóle nie zakładałam tematu i nie cierpię Pazury. Poza tym nigdy bym nie napisała "według", jak "wedłóg". Teraz już kapujesz?
Pazura próbuje być Carrey'em, ale mu nie wychodzi. W kabaretach jest żałosny, z Olafem Lubaszenko tworzą duet takich dwóch podstarzałych (umysłowo) nudziarzy. Proszę mi tu nie porównywać Pazury do genialnego Jima, bo to profanacja. Co takiego właściwie Pazura pokazał? W Kilerze był faktycznie dobry, ale to nie ta sama działka co Carrey. W Kilerze nie silił się na bycie śmiesznym. Najbardziej "szalony" był w 13-tym posterunku, ale przecież była durnota jakich mało, a sam Pazura - żenujący. Podsumowując: WEDŁÓG mnie Pazura nie jest polską wersją Jima Carrey :)
MY GOODNESS,
ale przywałiłeś. ja tam wielbicielem careya nie jestem
ale gorszego komika od pazury to ze swieca szukać. chociaż poznałem osobę która twierdzi że jest śmieszny (córka znajomego - ma 6lat więc to nie dziwi)
KOMIK Z NIEGO JAK lindy PIOSENKARZ