Cezary Pazura

Cezary Andrzej Pazura

7,9
86 976 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Pazura

Bardzo śmieszy mnie jego gra. Jest swietny nie rozumiem czego sie go czepiacie. To bardzo wybitny aktor. Myśle, ze ma troche za niską ocenę;(

Brookes

A może lepiej: Jim Carrey to amerykańska wersja Czarka Pazury.... xD

Zobacz go w poważnych rolach: osobiście polecam "Szmugler" [tu figuruje jako "Aniołek"] film dziwny ale pięknie zagrał,
wiele innych "Pogranicze w ogniu", "Tato", "Psy" i wiele innych...
Zobacz choćby z 2006 roku serial "Oficerowie", z tego co wiem teraz kręcą ciąg dalszy pt. "Trzeci oficer"

Brookes

A może lepiej: Jim Carrey to amerykańska wersja Czarka Pazury.... xD

Zobacz go w poważnych rolach: osobiście polecam "Szmugler" [tu figuruje jako "Aniołek"] film dziwny ale pięknie zagrał,
wiele innych "Pogranicze w ogniu", "Tato", "Psy" i wiele innych...
Zobacz choćby z 2006 roku serial "Oficerowie", z tego co wiem teraz kręcą ciąg dalszy pt. "Trzeci oficer"

Anga_Nozycoreka

Jim Carrey to amerykańska wersja Czarka Pazury

Hahahahahaha !!! Co za idiota z ciebie :)

RokiCor

Poprawka.......... Co za idiotka z cibie :)

RokiCor

sam jesteś idiotą! ja tego nie pisałam, ktoś musiał mi się włamać na konto :/

Brookes

Jesteś idiotką, racja.
A założyciel tematu to także idiota wedłÓg mnie.

Pazura nie mógłby nawet butów pucować Jimowi.

BRAK_UZYTKOWNIKA

Do Encore: Wiesz sam jesteś idiotą, jak nie umiesz czytać :/ Pisałam już, że ktoś mi się włamał na konto i ja tego nie napisałam, w ogóle nie zakładałam tematu i nie cierpię Pazury. Poza tym nigdy bym nie napisała "według", jak "wedłóg". Teraz już kapujesz?

Brookes

do carreya to mu jednak troche brakuje.

Brookes

Pazura próbuje być Carrey'em, ale mu nie wychodzi. W kabaretach jest żałosny, z Olafem Lubaszenko tworzą duet takich dwóch podstarzałych (umysłowo) nudziarzy. Proszę mi tu nie porównywać Pazury do genialnego Jima, bo to profanacja. Co takiego właściwie Pazura pokazał? W Kilerze był faktycznie dobry, ale to nie ta sama działka co Carrey. W Kilerze nie silił się na bycie śmiesznym. Najbardziej "szalony" był w 13-tym posterunku, ale przecież była durnota jakich mało, a sam Pazura - żenujący. Podsumowując: WEDŁÓG mnie Pazura nie jest polską wersją Jima Carrey :)

Brookes

MY GOODNESS,
ale przywałiłeś. ja tam wielbicielem careya nie jestem

ale gorszego komika od pazury to ze swieca szukać. chociaż poznałem osobę która twierdzi że jest śmieszny (córka znajomego - ma 6lat więc to nie dziwi)

KOMIK Z NIEGO JAK lindy PIOSENKARZ

Brookes

hehe nice nice...

Brookes

Jak dla mnie, jest niezły :) Fajnie gra i dubbinguje :D Szczególnie dubbing mi się podoba, w tym nie ma równych sobie, jest super :)