Cezary Pazura

Cezary Andrzej Pazura

7,9
85 952 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Pazura

ponieważ on ma spory talent lecz ludzie go kojarzą z takimi durnotami jak 13 posterunek. Musi dostac jakąs pożądną rolę by został doceniony podobnie jak Jim Carrey (tyle że on zawsze grał w dobrych filmach). Ludzie go docenili dopiero po zakochanym bez pamięci. Smutne.

I to jest właśnie błędne myślenie. Ponieważ prawdziwy aktor to taki który potrafi zagrać role tragiczne i komiczne, a Pazura właśnie taki jest. Wkurza mnie te czepianie się tego naprawde świetnego i przede wszystkim wykształconego aktora. Dla polska komedia bez Czarka Pazury to jak tort bez polewy,czyli jest śmieszna ale brakuje tej barwnej postaci jaką jest Czarek. On ubarwia te nasze polskie kino. Daje mu 10/10 bo to super aktor.
Pozdrawiam wszystkich fanów Pazury.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Powiem w taki sposób z pustego i salomon nie naleje.

Tyle że tu chodzi że puste to są filmy a salomon to Pazura.

Jako aktor też mu dałem 10/10.

W oficerach świetnie sobie radzi.

W 13 posterunku to zagrał tragicznie. Boże aż żal patrzeć, ale trzeba mu przyznać, że poza tym debilnym serialem, umie się wykazać na ekranie. Choćby w "Chłopaki nie płaczą" zagrał bardzo dobrze.
P.S Wiecie, że na FW ma średnią 7,65. Ale czy wiecie, że na wp.pl ma 2,85 na 10????

Szajba

No właśnie to mnie strasznie zastanawia czy tam ludzie z brakiem poczucia humoru głosują czy jak. Mi osobiście podoba się 13 Posterunek, czysta, durna, śmieszna rozrywka to wszystko.