no cóż... jako aktor komediowy bywa świetny, w kabaretach,
komediach a nawet sensacyjnych filmach =bdb
ale to co robi z życiem prywatnym ....szok
jego obsesja na punkcie młodych kobiet i kompletne nie liczenie się z uczuciami poprzedniej partnerki to jest strasznie przerażające!!!!!!
dałabym 8/10 ale skoro oceniam za całokształt to dam ledwie 6/10
p/s nikogo nie potępiam ale nie podoba mi się postawa i postępowanie C.Pazury
Mi się wydaje że na tym forum powinniśmy oceniać aktorów za to co robią zawodowo a nie za to z kim sypiają...
p/s wiesz to sprzedawanie się Pazury do gazet... oficjalne pokazywanie an bakietach granie na uczuciach (jego brat np. tak nie robi...)
cóż nie potrafię dać dobrej oceny tylko dlatego że jest całkiem dobrze gra...
Jak mówiłem trzeba z czegoś zapłacić rachunki, fakt Pazura trochę przesadza ale zapewne chodzi mu o banalne bycie zauważonym i dostanie dzięki temu być może jakiejś roli, też tego nie pochwalam.
Ale jak to powiedziała pani Gruchała(chociaż jej wiedza w tej kwestii jest raczej ograniczona):-Polski show-biznes to bagno-.
Nie sposób się z nią nie zgodzić w kraju w którym tele kamery wygrywa ''gwiazda'' pokroju Marty Żmudy Trzebiatowskiej a Kamil Durczok rezygnuje z kandydowania do Wiktora bo jest nominowany z Kasią Cichopek(nie dziwie mu się).
Tymczasem ciekawsi aktorzy nie są nawet nominowani.
No a wracając do Pazury widać że ma facet kryzys wieku średniego.....
Kupuje sobie drogą furę więc forsy mu chyba nie brakuje.....
zgadzam się z Tobą !!!!!!!
ale np. Marek Kondrat?
nie łazi na bankiety, nie widać go w "kolorówce"
owszem zrobił reklamę --DOBRĄ REKLAMĘ--
ale jest bardzo zabawna reklama i myślę z Marek traktował to jako rolę... dostał kasę ma na rachunki i swoje pasje...
jest wierny temu samemu pracodawcy...
nie rozmienia się na drobne
a dla Marka nie ma ról bo jest jak jest.. w tym naszym "szoł-biznesie":P
pewnie tak samo jest z Czarkiem...
może powinien zainwestować w inny biznes i samemu stworzyć film jako aktor+producent?
bo w Polsce albo komedie romantyczne(które tez lubię jak są dobre.._) albo...
Kiedyś uwielbiałam Pazurę...
teraz hmmm
Wszyscy piszą żeby nie komentować jego życia prywatnego,gdyż to jego sprawa.
Kiedy on sam zaprasza do siebie media i udziela okropnie przesłodzonych wywiadów! Aktor z niego dobry ale denerwują mnie osoby które są na okładce Vivy czy Gali z beznadziejnym tytułem np "Kocham ją nad życie,to ta jedyna" "Dziecko w drodze!" afu...
Trochę to przypomina wątek z ''Testosteronu'' z tą piosenkarką i ornitologiem(grał go Adamczyk), żywy dowód na to co robią niektórzy ''artyści'' by ich pokazali w tych jeno dniowych gazetkach(jak określił te pisemka Szyc).
oto link do wywiadu w którym C.Pazura się obnaża intymnie...
straszne a aktor z niego bdb...
szkoda...
http://www.polki.pl/viva_artykul,10012596.html
No tak ale pomyśl ile ''kapuchy'' za to dostał.
Pewnie jak mu się dziecko urodzi gazety też będą się bić o zdjęcia a i on zapewne ''sprzeda je'' tej która da najwięcej....
pewnie tak...... więc cenię go jako artystę-aktora ale jako człowiek sprzedał się jak ... (nie powiem co;/)
Pazura to nic, rekord polski w kwestii publicznego ''obnażania się'' pobiła chyba Anna Samusionek, ze dwa lata temu mniej więcej gdy brała rozwód....
zgadzam się:)
ale moje zdanie jest niezmienne aktor w prasie (mediach) pewien mówić
(jeżeli już musi coś w ogóle powiedzieć)
koniec kropka.
ale moje zdanie jest niezmienne aktor w prasie (mediach) pewien mówić
kivi987... Widzę, że masz obsesje na punkcie tworzeniu recept na życie innych ludzi. Ciekawe czy na swoje też i czy w swoim życiu kierujesz się takimi zasadami i wyższymi celami jak tutaj na forum wypisujesz. Bo już widzę nie jeden post w takim stylu Twojego pióra (a raczej klawiatury;) I cóż powiem? Pan Pazura zagrał w paru dobrych filmach, pasował do tych ról, ja osobiście nie przepadam za jego stylem. Rzecz gustu. Ale ocenianie jego życia prywatnego:
ale to co robi z życiem prywatnym ....szok
jego obsesja na punkcie młodych kobiet i kompletne nie liczenie się z uczuciami poprzedniej partnerki to jest strasznie przerażające!!!!!!
o którym nie masz zielonego pojęcia, bo nie znasz go! Jest nie na miejscu... W swoich wypowiedziach nie kierujesz się obiektywizmem tylko jakimiś spekulacjami z serwisów plotkarskich. A co ma piernik do wiatraka? Zamiast wyrazić opinie o filmie/ grze aktorskiej to wypisujesz jakieś głupoty i zaśmiecasz forum, bo tego typu postów była już masa...
już mam dosyć epatowania życiem prywatnym celebrytów aktorskich z każdej strony
po co??? pytam jest w prasie aktor?
po co sie robi wywiad??
żeby opowiadać jak to moja 'luba' poszła do łązienki nasikała na test i ooo powiedziała przez telefon "kochanie jestem w ciązy?
dajcie spokój!
???
choć mnie to nie interesuje to z każdej możliwej strony ta informacja płynie!
wywiady dla gali, vivy i innych kolorówek
i on się na to świadomie godzi!!!!
robi szum wokół siebie myśląc ze będzie miał więcej chałtur czy rólek...
załamka
i to ma być AKTOR!???
boli mnie to że sprzedaje się jak...
niektóre filmy z jego udziałem oceniłam wysoko
i gra dobrze ale przeszkadza mi to epatowanie intymnością na wszystkie strony do zrzygania
szkoda... ale jacy celbryci taki kraj
:((((
"nasikala na test i powiedziala ze jest w ciazy"
to chyba nic w tym dziwnego nie?
tak sie robi test na ciaze , tak robia wszystkie kobiety.
i co w tym tak denerwuje... tym komentarzem nic nowego nie odkryl , nic tak naprawde intymnego... kazdy wie jak sie robi test na ciaze...
nie rozumiem co cie w tym razi. to chaba naturalne nie?
nie podobaja ci sie gwiazdy na portadach pism, to czemu w takim razie je czytasz. co cie sklonilo do czytania tego wywiadu z czarkiem pazura?
ja tego nie rozumiem.
ja np. takich gazet, stron plotkarskich nie czytam bo mnie nie interesuja.
a to ze aktor czy piosenkarz wypowiada sie o swoim zyciu prywatnym to jego sprawa. co niby maja tylko gadac o swoich filmach?
wiesz jakie byloby to nudne? chyba sobie z tego nie zdajesz sprawy. .. tyle programow z telewizji talk showow by zniknelo. stron internetowych i gazet ktore zreszta sam czytasz.
to ze aktor mowi o zyciu prywatnym nie jest niczym zlym wedlug mnie, pozwala wejsc do swojego zycia (ustawiajac sam granice) poznac go bardziej, jego osobowosc, zycie, inteligencie, poczucie humoru.
gorzej jak media wpychaja sie na sile, robia zdjecia czy wydaja komentarze bez zgody, pytaja sasiadow, sledza gwiazdy samochodem...
to jest chore.
a zreszta jaki tam szum wokol siebie?
jednego dnia mial pare umowionych wywiadow z prasa i po prostu je udzielil bo taka ma prace, jest osoba publiczna ktora udziela wywiadow.
za to mu placa dobre pieniadze.
zaraz mi powiesz ze sie sprzedaje... a niech ci bedzie. bredzisz trzy po trzy, twoj sposob myslenia jest bardzo krotki.
i jeszcze jedno, mi gazety w stylu vivy bardzo nie podobaja, brzydze sie nimi
Ja nie czytam Gali ani Vivy ani innych tego typu bardzo ,ambitnych, magazynów. Dlaczego? Ponieważ są one o życiu celebrytów! Więc czemu się dziwisz?!?!?!?! Chcesz poczytać o filmach i grze aktorskiej - polecam magazyn Film... Do mnie jakoś nie docierają informacje typu Jak Pan Cezary Pazura dowiedział się, że zostanie ojcem... Jeżeli ktoś nie szuka takich informacji, to i ich nie otrzymuje. Pozdrawiam;)
Niestety nie znam go osobiście, ale jako aktor lub kabareciarz, to spisuje się celująco.
Faktycznie... trochę pogmatwane ma w...życiu...ale przecież każdy człowiek jest inny... mamy inne potrzeby, gusta i zachowania.
Nie czytam "szmatławców" (czyt. gazet i tych wszystkich kundelków, czy szpileczek), bazuję tylko na wiadomościach z radia i o aktorze myśle jak o aktorze, a że ma żonę młodszą o 20 czy 30 lat, to mnie nie obchodzi....może chce się odmłodzić, a może po prostu się zakochał...a tamte żony po pomyłki...? To wie tylko ON.
pozdrawiam...;)