Charlie Sheen

Carlos Irwin Estevez

7,8
14 705 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Sheen

juz jest nikim wywalili go z dwoch i pol i nikt nie chce go juz w filmach on juz jest spalony i zostana mu tylko dziwki i alkohol ;) nie wiem czy go widzialiscie jak on teraz wyglada caly zniszczony przez alkohol i narkotyki .....

seven7poland

Założę się że skończy jak Robert Downey Jr, zresztą ekscesy dodają popularności a nie jej odejmują, producenci będą go zatrudniać gdyż posiada nazwisko które jest obecnie na Topie(wiem że to może zabrzmi głupio ale nie jest to Top w pozytywnym sensie). Jak mawia Madonna Nie ważne jak o ciebie mówią byle mówili.

użytkownik usunięty
Grand23

Nie wiem o co ci chodzi z Downeyem?

Up: Już wyjasniam tj. cytuje: " W latach 90. miał problemy z alkoholem, depresją maniakalną i narkotykami (heroiną, kokainą, marihuaną)."

source: http://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Downey_Jr.
Dziękuje, Dobranoc :)

Buczus_JuveFan

Sheen wcale nie jest spalony w Ameryce ludzie go lubią . Nie ważne ile się naćpa i ile wypije nadal będą go lubić bo on ich do tego od zawsze przyzwyczajał.

Grand23

robert problemy miał w latach 90-tych i sie od nich odbił...potem grał m.in:w ironman,gothice teraz jest cenionym aktoremp...skoro gówno o kims wiesz nie wypowiadaj sie na jego temat....

olala91

Przecież piszę wyraźnie że skończy jak Downey Jr czyli odbije się od dna i stanie się znów topowym aktorem, gdybym nie znał życiorysu Roberta nie pisałbym o nim, dlatego nie rozumiem tych mocnych słów-sprzed monitora łatwo się bluzga na ludzi...