Miał parę dobrych ról na koncie m.in w Plutonie, Wall Street czy nawet w Żółtodziobie, nieźle się zapowiadał, ale od kilkunastu lat gra tylko samego siebie i całkiem dobrze mu to wychodzi... Teraz jednak znany jest głównie ze swojego hedonizmu, dlatego go nie lubię, bo przez to zdechł jego piesł (śmierć z niedożywienia to coś strasznego) Mam nadzieję, że w przyszłym żywocie to on będzie tym psem, hehe.
Wyczytałeś jakieś głupoty na pudelku i wyuczyłeś się ich na pamięć jak pies aportować. Po tym newsie co drugi myśli tak jak ty i ma go za kompletnego kretyna, a chuja wie jak było i czy w ogóle było tak jak piszą.
Ja się odniosłem tylko do konkretnego przykładu jaki podał Immortal, czyli do newsu który przedstawia Charliego jako niedojrzałego zapijaczonego człowieka który zagłodził swojego psa. Nie neguje tutaj tego, że jest on rozrywkowym typem człowieka, który robi co chce i kiedy chce, więc nie wiem skąd ta agresja w moją stronę. Może i wódki z nim nie piłem, ale usłyszałem wiele słów które wypłynęły z jego ust na jego kanale czy w wywiadach, które utwierdził mnie w przekonaniu że ma sporo oleju w głowie i nie jest do końca taki, jak przedstawia go różowa prasa.
Poza tym nie bądź taki do przodu i nie mieszaj tutaj mojej "starej" w dyskusję bo wychodzisz na kompletnego buraka. Trochę pokory i nie spinaj tak.
Żałosny zazdrośnik, jeżeli ma ochotę niech nawet się zapije zaćpa czy zabzyka na śmierć ! Lubi to i to jego sprawa! Aktorem jest świetnym !
Jeśli znasz angielski to tutaj masz odpowiedź, dlaczego tak myślisz... http://www.youtube.com/watch?v=lJ_e08tqJvI&feature=related
Oni chcą, żebyś to o nim myślał... Dlaczego wcześniej był święty a potem jak miał wątpliwości wobec rządu i zamachu na WTC, nagle zaczęli mówić, że gwałci nawet zwierzęta?? Zastanów się.
Niestety tylko w języku angielskim...