Charlie Sheen

Carlos Irwin Estevez

7,8
14 705 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Sheen

http://www.comedycentral.com/shows/roast-charlie-sheen/index.jhtml

zobaczcie sami niektóre, żarty są spoko ale niektóre wręcz niesmaczne.......( mówie tu o tym jak mówili o Michael J. Fox) hmmm ogólnie jadą się tam nawzajem ....

kossity1

Ale to jest właśnie całe "Comedy Central Roast"... wyszło już tego sporo i zawsze było ostro. No może faktycznie ostatnie były mocniejsze ale to nie zmienia faktu, że cały ten cykl (który ma już kilka lat) jest nastawiony raczej na "krwiste" żarty...
Mega...
Polecam Roast szczególnie z David Hasselhoff'em...^^

Koch96

a to sorry po prostu nie widzialem wczesniej :) pozdro

kossity1

No niestety tu nie ma litości po prostu jak ktoś nie lubi mocnego humoru lepiej niech nie ogląda

murzynek20001

Świeżo obejrzałem na comedy central i Humor ok jedna rzecz która była ostra to pojazd tej grubej blondyny po Ryanie dunnie.

SQNISGOOD

Widzisz dla każdego coś innego wydaje sie ostre dla mnie najmocniejsze było z Michaelem J. Foxem (facet walczy od lat z mega ciężką chorobą - na którą sobie nie zasłużył) a Ryan (mimo że lubiłem jego numery ) to niestety tylko kolejny pijak który dobrze że nie zabił kogoś niewinnego a tylko siebie i pasażera (też jest winny swej głupocie-kto wsiada z naje...nym do samochodu?).

SQNISGOOD

Z tego co pamiętam to był pojazd po Steve-O, nie po Ryanie.