Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
510 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

Żałośnie wygląda ten mięczak... Jak można było mu pozwolić zostać frontmanem? Przecież nie ze względu na głos, bo go nie ma. To żałosne, że takie coś jak Blinkin Smark zdobywa dziś popularność. I jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące.

Patrix666

Wiesz co jest żenujące w dzisiejszych czasach? Tacy ludzie jak Ty. Ludzie, którzy myślą, że świat powinien kręcić się i interesować tylko muzyką jaką Ty się interesujesz. To proste Ty i Twoje twoje zainteresowania poszły dawno w nie pamięć dlatego komentujesz w ten sposób aby zwrócić na siebie uwagę.

Daj na wstrzymanie koleś. Skoro nie przepadasz za tym zespołem to wstrzymaj swoje komentarze typu "jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące." bo jak na razie to za zakompleksioną panienkę to robisz Ty.

Dodatkową uwagą jest fakt, że Chester Bennington nie jest śpiewakiem ( bo śpiewakiem może być każdy, występować w obcisłych rajstopkach w teatrze) i ma świetny głos. Pozdro

AnkaWi

Rozumiem, że nie podoba ci się ich muzyka, i objeżdżasz ich tak, żeby znajomi zobaczyli, że ty nie boisz się wyrażać swojej opinii na ich temat, ale człowieku.. czy ty wiesz co to jest tolerancja?
Całusy dla mojej kochanej AnkiWi :)

Patrix666

Zazdrościsz mu wyglądu czy jak? Bo tak można z tego wpisu wywnioskować. Nie rozumiem takich ludzi. I chyba nigdy nie zrozumiem. Skoro ich nie tolerujesz to ok, ale nie rób tego na pokaz bo żałosne jest właśnie to co napisałeś. Polecam Ci wizytę w operze. Może tam jakiś "śpiewak" ci zaimponuje swoim głosem.

Queen_Margott

Popieram :) Ale no w końcu po to są takie fora żeby docenić się i wyżyć :)

AnkaWi

No tak:), forum jest po to, żeby wyrazic swoja opinie,w tym też krytyke ale robi sie to kulturalnie, nie obrażając ludzi, a nie tak jak zrobił to ten użytkownik. W dodatku sie już nie odzywa:P Przyszedł nabluzgał i poszedł haha:P
Pozdrawiam:)

Queen_Margott

HEHE... No wiesz zaatakowały GO takie laski to się zmył. Pozdrawiam i widzę, że fanka LP, U2, Green Day :)

AnkaWi

No i własnie widac jak chamstwo sie szerzy w społeczeństwie... Moge sie tylko domyslać ze wróci kiedys i wyskoczy że zaatakowały go laski bo bronia Chestera xD Za takie "wpisy" powinni wieszać;p jak sie miesza w dyskusje to niech sie nie chowa xD
PS.fajny avatar:)

Queen_Margott

Dziękuję :* Ale co do tego wieszania do MY powinnyśmy wieszać... :) Pozdrawiam

Patrix666

CHESTER JEST CUDOWNY. Jako wokalista i jako facet. :) Ma cudny głos i cudownie wygląda..... z twojej wypowiedzi wywnioskowałam że zazdrościsz mu jak cholera ... POGRATULOWAĆ. Pozdrawiam fanki i fanów CHESTERA :)i LP

Patrix666

Szkoda słów dla takich ludzi;))
Ale korzystając z okazji... wszyscy już wiedzą że to ty jesteś zakompleksioną nastolatką i chcesz obrazic innych obrażając kogoś kogo nie znasz i na szczęscie nigdy nie poznasz.
3majcie się fanki Chestera <3

Claire_Forlani

Znaczy, że kto jest "zakompleksioną nastolatką"? Ja? [...]

AnkaWi

Oj... Chester jest CUDNYYYYYYY BOSKIIIIII NIEZIEMSKIIIII... nie przejmujcie się takimi bezmózgami.....

AnnBennington

Czasem trzeba coś się odezwać żeby nie było, że można nam nagadać a my siedzimy cicho :)

Patrix666

Kurde, nawet mi przez mi to do głowy nie przyszło że możesz to odebrac w ten sposób.
Jak bym mogła obrażac fankę lp i fort minor ;))
Poprawka bo widzę że ten założyciel tematu jest facetem więc tym bardziej się nie zna xd
Ale koleś zapewne nusząc się wymyślił sobie Blinkin Smark i chciał się tym pochwalic przed innymi... To jest zenujące!
Nikt jemu nie kaze tego słuchac więc o co chodzi? :/

Claire_Forlani

Nie no spoko... Ja tak mam. Sorry, że odebrałam to w ten sposób ale przez tego gościa uważam na każde słowo :):) Pozdrawiam i Weso... ehhh. chyba już nie powinno się życzyć Wesołych Świąt tak więc dlatego Szczęśliwego Nowego Roku oby był lepszy niż ten :):);]

Patrix666

Ok, no to tak : Szczęśliwego Nowego Roku ^^
Nie wiem czy w moim przypadku następny rok moze byc szczęśliwszy ale... zawsze można o to poprosic ;)
pozdro:*

Claire_Forlani

Czasami warto sprobować :) Miejmy nadzieję, że będzie lepszy... :)

Patrix666

Zadam Ci jedno proste pytanie? Czy poza twoją najbliższą rodziną i znajomymi ktoś na tym śiwecie wie, ze istniejesz? Hmmm nie sądzę...a widzisz w przypadku Chestera jest odwrotnie, to, ze jest frontmanem zespołu( bardzo dobrego zespołu, o czym świadczę miliny sprzedanych płyt) spowodowane jest jego niebanalną oobą oraz ogromnym talentem! Nie pisz tutaj, że nie ma dobrego głosu, bo wyobraź sobie, ze miałam przyjemność usłyszeć go na żywo i wiem coś na temat jego głosu.I powiem Ci, ze go ma! A tytuł twojej wypowiedzi moze świadczyć o tym, że to ty własnie jesteś zakompleksionym nastolatkiem, bo jak innaczej nazwać twoj zachowanie...

użytkownik usunięty
Patrix666

Kurde :/ szkoda, że się odnosisz do tego w taki sposób :/. Jeśli myślisz, że ich teksty są dla zakompleksionych panienek to radzę zagłębić się trochę w nie, najwyżej poczytać tłumaczenia, może dotrze do Ciebie ich przesłanie. Nikt nikogo nie powinien obrażać ze względu na to jakiej muzyki słucha, ja tego nie robię. A co do głosu Chestera - to w "Given Up" (acz nie tylko) pokazał na co go stać ;].

Pozdrawiam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
angelofdeath50

Jestem tolerancyjna, ale to co napisałeś/aś uważam, że troszeczkę przesadziłeś/aś i jest to nie na miejscu. Sama słucham LP, może nie są grupą która w jakiśkolwiek sposób wyróżnia się ale nie są cytuję: "SZMATY i KURWY". Moim zdaniem takie komentarze piszą osoby, które maja oczy w du*** i nie widzą niczego poza tym jednym zespołem i to można nazwać ŻAL.

angelofdeath50

To ty weż ich posłuchaj. Mieszają dwa zajebiste gatunki i świetnie im to wychodzi. Jeżeli mają tylu fanów to coś chyba znaczy. Dodaję że nie mam 15 lat tylko 18. Jeżeli ktoś tu mnie śmieszy to ty. Jak nie pasuje Ci ich muzyka to jej nie słuchaj i trzymaj się z daleka od tego forum. Obejdziemy się bez twojego bezwartościowego zdania ...

AnnBennington

HAHAHAH nie po to Rap i Metal/Rock powstaly i sa ZAJEBISTE zeby jakies Dzieci NeO je MIESZALY!!!!! A tacy fani jak Ty to wezzz... maja tyle fanów bo ludzie Bezwartosciowi i pusci tak jak WY fani Blinkin Smark ich sluchaja posluchaj Klasyki jaka jest Metallica czy rap-50 Centa 8i wtdy pogadamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angelofdeath50

50 cent? xDDDDD O weź... ale to chyba Ty masz te 15 lat bo każda Twoja wypowiedz zaczyna sie od "hahaha" i gdybyś chociaż miał/a troche rozumu to nie wyzywał/a byś ich tylko spokojnie powiedział/a ze Ci nie pasują.

angelofdeath50

Puści?????? Słucham matalliki tak się składa i wcale nie uważam że są lepsi niż LP. A co do 50 centa i idź się schowaj... I nie wyskakuj z tym czymś co nazywasz "rapem"

AnnBennington

Niee teraz to widze ze program Glupie dzieci LP powinien powstac LP lepsze od Metallici hahaha METALLICA TO KLASYKA a moe kaloes

angelofdeath50

Haha sluchasz METALIKI??? hahahaha no widac wlasnie jak prawidlowo umeisz to napisac...psssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss schowaj sie SAM czlowieku

angelofdeath50

tak sobie czytam twój komentarz i jestem w stanie wysunąć tezę, że przeszkadza Ci wszystko co jest dla Ciebie w jakiś sposób obce...mnie tam nie obchodzi czy słuchasz 50 centa czy zespołu Metalicca...jeśli sprawia Ci to przyjemność to fajnie. Mi zaś przyjemność sprawia słuchanie zespołu LP, dlaczego? Poprostu lubię posłuchać tekstów bardziej ambitnych od tego o czym śpiewa 50 Cent...bo czy poza tematyką kasy, panienek itd. mówi on w swoich utworach o czymś ważnym? Według mnie, nie. Ale wiesz jakoś nie mam teraz zamiaru nazywać go kurwą i szmatą, bo szanuje kolesia za to, ze tworzy coś , co jest potrzebne w świecie muzyki. Pomimo tego,iż jego utwory nie wnoszą w moje życie nic szczególnego to nie nastawiam się wrogo do jego twórcości i jego fanów. A poza tym to jakim prawem twierdzisz, ze ludzie słuchający LP są bezwartościowi? Nie tobie do cholery nas oceniać! A ja z mojej strony gwarantuję Ci, że to co dla Ciebie jest wartościowe dla mnie takie już być nie musi...Kończąc tę długą wypowiedź mam dla Ciebie taką radę, jeśli będziesz chciał kiedyś pojechać po kimś ot tak bez powodu(bo twój powód jest dość załosny) to może najpierw zastanów się czy warto? Według mnie nie.

Beta_3

Dla ciebie metallica jest klasyką a dla mnie LP jest legendą było i będzie Nie wiem co ty chcesz nam tu wmówić. Ale twoje argumenty są "o dupę rozbić". Zresztą nie obchodzi mnie to jakich użyjesz bo nic mojego zdania na temat LP nie zmieni... Więc daruj sobie. Słuchaj sobie 50 centa i jego "rapu" ...

AnnBennington

I wlasie SE BEDE przynajmniej nie pisze "Metalika" o lol widac Twoja pusote no ale w sumie jak sie slucha LP to co mozna miec madrego do powiedzienia.. wybaczam CI to wiec :D sluchaj dalej a no jak bedziesz pracy szukal to pomywacz dupy od gówna u mnie mile widziany :D bo chestera musze zwolnic :D

angelofdeath50

Ale to było błyskotliwe!! tobie też poradzę zebys zajrzał do słownika. PUSOTE?? co to wogóle jest... no ale słuchasz 50 centa więc ci wybaczam.
Będę słuchać dalej... żebyś wiedział. Pomywacz dupy do gówna?? ty sie nawet na to nie nadajesz... Widać jaki poziom sobą reprezentujesz. Nie chce mi się z Tobą gadać, wole to robić z kimś sensownym... !!

AnnBennington

Hehe czyli z samym soba wolisz gadac no w sumie jak sie jes tak prózna osoba sluchajaca LP to sie nie dziwie :D ogladaj dalej ten dupny teledysk na którym jest tylko zielona trawka i paru geji :D a ja bede zyc i cieszczy sie kolejnym dniem w którrym LP GINIEEEE hahahahhahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

angelofdeath50

no widzę, że poziom jaki reprezentujesz się nie zmienił...trudno, czasem nawet najlepsze metody resocjalizacji nie pomogą... z ironicznym uśmiechem mam przyjemność pogratulować Ci trafnych ripost(pomywacz...)- ambitna wypowiedź..(czytaj :żaaaaaaaaaaaalllll). Ale świat dzieli się na tych którym dyskusja na poziomie nie jest obca oraz na tych, którzy brak wiedzy na dany temat rekompensują poprzez mało błyskotliwe uwagi...

Beta_3

Mhm widze ze obyta obyta :D psss wiesz gdzie mam Twoje takie pierodlenie o Szopenie gleboko w dupiee.... a to ze LP to prymitywne alternatywne GÓWNO nawet male dziecko wie wiec sluchajcie tego Scierwa dalej Bóg z Wami

angelofdeath50

bardzo miło mi poznać twoją jakże inteligentną i ambitną wypowiedź, z wyrazami podziwu-FANKA LINKIN PARK!

Beta_3

Z wyrazami uznania i slowami Kondolencji z powodu sluchania takiego BADZIEWIA FAN POZADNEJ MUZYKI :)

angelofdeath50

Tak sobie czytam i boki zrywam kogoś pouczasz jak się pisze METALICA a sam "Szopen" pisze no podziwiać podziwiać bardzo inteligentne po prostu ŻALLL. Ty chyba masz jakieś kompleksy.
Takim jak ty to tylko współczuć biedne dzieciaczki ktoś się ośmielił nie podziwiać Metalicki i 50 centa( z góry przepraszam jeśli źle napisałam nazwę).

angelofdeath50

Mowisz ze jak jadles te gowna z wiadra to Ci smakowaly? To zostawie wiadro w tym samym miejscu jutro zebys sie najadl do syta :]

angelofdeath50

Program głupie dzici powinnien powstac dla takich jak ty <angelofdeath50> ... LP nie jest smieszne te twoje 50 cent czy jak to tam to napewno nie klasowy raper to smiec i jego styl jest beznadziejnie beznadziejny , A Mike na 100% mowie ze lepiej rapuje od tego twojego , i sam sie schowaj LP przynajmniej gra normlana , muzyke która da sie sluchac , a nie taka jak twoja , słucham czasem metaliki ale to juz przesada...ze moze ty nie lubisz LP to nie kazdy tak uwaza jak ty , nie powinnienes/powinnas krytykowac , chociaz masz do tego prawo , ale nie kazdy chce słuchac twoich wypowiedzi na temat LP , to zem sie rozpisała zycie , wes sie schowaj dziecko...naucz sie tolerowac inne zepsoły , których nie lubisz!!

angelofdeath50

Weź nie obrażaj LP . Jeżeli nie lubisz LINKIN PARKU to nie wypowiadaj się na ich temat. A jak podoba ci się muzyka tego czarnego śmiecia to SPIERDALAJ na jego profil i tam się wypowiadaj jaki to on jest cudowny.( Ale dla mnie jest tylko czarnym śmieciem)
FANKA LINKIN PARKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

angelofdeath50

"zal to ty masz na nazwisko" kolejny 12-letni prowokator?

angelofdeath50

Mowisz ze wtedy sie obudziles, ktos stal nad tobą i sral ci w pysk? Smacznego.

Widzę że nikt nie poparł założyciela tematu,i dobrze. A co do Chestera ma genialny wokal,natomiast teksty LP są nie do podrobienia. Patrix666 jeśli chcesz zaistniec to kup dzieciom w przedszkolu po lizaku;/

Mala_Lady_Punk

PS: jak by ktoś nie wiedział ta moja wcześniejsza wypowiedź była zaadresowana do angelofdeath50... no to tyle PZDR dla fanów LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mala_Lady_Punk

znaczy się ta na górze nie ta.... oj dobra nie będę tłumaczyć:D ta wyżej jest do tego angelofdeath50 a ta druga to autora tego tematu:D