Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
510 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

Żałośnie wygląda ten mięczak... Jak można było mu pozwolić zostać frontmanem? Przecież nie ze względu na głos, bo go nie ma. To żałosne, że takie coś jak Blinkin Smark zdobywa dziś popularność. I jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące.

marzap1

,,Żałośnie wygląda ten mięczak...''. Założę się, że ty nie lepiej :]

meteor7

Nie wiem czemu te osoby uwzięły się na taki; światowej klasy
zespół /każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie ,ale czy nie da się
ubrać tego inaczej niż tylko w takie prymitywne słowa ?
Chez nie jest ładny on jest niezwykły,ma "anielski głos z
chrypką :D"wspaniałą osobowość,charyzmę ----i ten bijący
spokój...
Pokazał ,że jeśli się czegoś chce można wszystko .

tiktiktak ---zgadzam się z Tobą , Mike i połową świata , że to
najlepszy i niepowtarzalny głos na świecie!

Patrix666

( do użytkownika Patrix666) naprawde, czytając to, co napisałeś aż mi się zrobiło gorąco... czy ty kiedykolwiek słuchałeś jakiejś ich piosenki?(wiem, że powtarzam to, co pisało wiele osób przede mną, ale jestem naprawdę zbulwersowana...) Chester nie ma głosu? i jest ŚPIEWAKIEM? chyba nie wiesz, co piszesz.... poza tym... Blinkin Smark??? nie no, zaszalałeś! za tak znakomite przekręcenie nazwy zespołu chyba należy ci się jakaś nagroda! "(...)I jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące." infantylne teksty???? wogóle czytając ten twój wpis na początku myślałam, że to jest jakiś żart! widzę też, że wyżej niż LP oceniasz chociażby - uwaga, uwaga - Martę Wiśniewską... tego chyba nie musze komentować... a wracając to tekstów, to podobno słuchasz Mansona... oj tak, ten to ma teksty... chociażby "This Is The New Shit"... tak, tak tu na pewno czai się tak głebokie przesłanie... nie mam już słów, tak jestem zdegustowana twoją wypowiedzią.....

Patrix666

rozumiem, że możesz nie lubić zespołu Linkin Park, ale to nie powód żeby pisać, że Chester Bennington nie ma głosu. jest to po prostu nieprawda ( i każdy - mam nadzieję - o tym wie)... to tak, jakbyś napisał, że Jimi Hendrix nie potrafił grać na gitarze... chyba każdy by cię wyśmiał...

Patrix666

jaka dyskusyja xD
LP kiedyś, owszem, było arcyboskie (do momentu wydania MTM). Ale to już przeszłość.

Patrix666

Przecież Chester jest śliczny ..... A do tego ma cudowny głos !!!

szybka_3

I tego się trzymajmy :)

szybka_3

dokładnie :D mógłby nim nie pajacować, jak teraz, tylko wrócić do tego, co było np. w 'Forgotten' :*

Patrix666

Lubie tylko jedna jego piosenke Numb

Patrix666

Chazy jest super ... Ma świetny głos i zasługuje na sławę ... W Given Up Chazy jest niesamowity ... nic o nim nie wiesz a się głupio wypowiadasz ...

Patrix666

Chester stracił mój szacunek gdy odszedł od żony do małolaty.

platyna_2

Co cie obchodzi jego życie prywatne??? Tobie nikt do łóżka nie zagląda!!!

czarna15

Wybacz za pytanie, ale muszę je zadać.
Czy ty jesteś kur*wa normalna? Bo widzę, że masz jakieś problemy ze sobą.
Chester jest osobą publiczną, ja - nie.

platyna_2

Może i nie jestem normalna ale , Nie życzę sobie takich tekstów, ja cie nie obrażam!!!!!!!!!

czarna15

Też cię nie obraziłam. Zadałam ci po prostu pytanie. Było równie obrażające jak twoja wypowiedź wyżej.
Jak Kuba Bogu..

platyna_2

ty wszystkich obrażasz .. nawet sama się okłamujesz ..

maciejek93

Ciebie obrażam, bo jesteś zniewieściały

platyna_2

A ty "kapuczino" bo jesteś "zniewieściała"

platyna_2

ty wszystkich obrażasz .. swoim wyglądem .. załóż torbę na twarz by cię nikt nie poznał

maciejek93

hahaha dobre !!! (platyna zaraz zawoła swojego pieska do pomocy)

linkin park

Nikogo wołać nie muszę. Z debilami to się rozprawie z zamkniętymi oczami. I dziewucho nie gadaj z pełnymi ustami, bo spermą chlapiesz.

linkin park

Poza tym zazdrość to brzydka rzecz. Dobrze to ci ojciec przypier*lił patelnią gdy w niej zaczęłaś zupę robić

platyna_2

Mnie w przeciwieństwie do ciebie nie bili. "kapuczino"

linkin park

"Pożal się borze". A powinni.

platyna_2

Na studiach cie tego uczyli ? "kapuczino"(zabieg celowy hahaha)

linkin park

Czy ty niedorozwoju wiesz co to jest spolszczenie?
Ofkors not bikoz ju're stupid bicz
Co innego spolszczyć coś a co innego walić ortami na prawo i lewo.

platyna_2

Napisałaś że "kapuczino" to był zabieg celowy, a zabieg to twoja matka powinna wykonać będąc z tobą w ciąży!!!!

linkin park

Przyjedź tutaj i powiedz mi to w twarz menelo. Boisz się?
A zresztą! Czego ja oczekuję po dziecku, które tnie się cyrklem w czasie leżakowania.

platyna_2

Podaj adres przyjadę.

linkin park

Srasz miętą, widze to:D

platyna_2

To ty sie cykasz napisz gdzie mieszkasz a przyjadę i se pogadamy cwaniaro!!!

linkin park

Nie jestem zyebem by podawać na forum publicznym adres:D Jak juz to tylko dla twoich oczu, dzifko. I chj mnie obchodzi to ze wazysz 90 kilo. I tak sobie z toba poradze menelo

platyna_2

Najpierw piszesz że mam przyjechać a potem że nie podasz adresu. A tak w ogóle nie mam 90 kilo tylko 45.

linkin park

Hahahaha, chyba w snach:D Gruba pi*zda z ciebie:D Przyjedź do poznania pipko

platyna_2

A ty ważysz 190 kilo i tylko siedzisz przy kompie i klikasz w klawisze ze szczególnym naciskiem na enter!!!

linkin park

190? Nie przesadzajmy:D Ważę koło 50-ciu, nie mam wagi w domu, kupię sobie gdy moja waga rzeczywiście zacznie mnie niepokoić. Moje BMI 19,6 Mieszczę się w normie, jak jest z tobą galerianko?

platyna_2

Jak na mój wiek to ważę w sam raz. Ale ty masz 22 lata i masz 50 kilo ? masz anoreksję ?

platyna_2

O dup, jakie teksty na poziomie gimnazjum... I Ty niby masz ponad 20 lat? Weź samej siebie nie okłamuj dziewczynko ;] Po takich wypowiedziach to można Ci dać maksymalnie 14 lat.

"nie gadaj z pełnymi ustami, bo spermą chlapiesz"
"Dobrze to ci ojciec przypier*lił patelnią gdy w niej zaczęłaś zupę robić"

Brakuję jeszcze tylko "twój stary"... Naprawdę nie wstydzisz się takich tekstów? Naprawdę wszystkim chcesz udowodnić jaka to jesteś żenująca i na jak dziecinnym poziomie stoisz? Współczuję Twoim rodzicom, że takie coś im się urodziło.

linkin park

nie musi wołać-dobry piesek sam wyczuje że jego pani w opałach

MilesQuaritch

Jak tam chappi smakowało?

linkin park

Jak tam, odchody smakowały?

maciejek93

Zjeb any ryjku, chciałbyś mieć taką panne jak ja:D

platyna_2

phy.. mam lepszą .. wstydził bym się ciebie.. jeszcze z torbą na głowie gdybyś chodziła...

maciejek93

Nie wiem czy jest sens porównywać twoją poduszkę do mnie - czlowieka.

platyna_2

Ty się określasz człowiekiem? Chyba sobie żarty stroisz!!! "kapuczino"

linkin park

Jestem człowiekiem. Borsuku.

platyna_2

to nie Borsuk. to tylko linkinpark-nie uwierzysz, to kobieta;p

MilesQuaritch

Kolejna fanka masturbująca się do filmików z tras koncertowych. Żałosne dziewcze.

linkin park

mokka nie kapuczino. Ty linkin jesteś za to jak zbożowa- jesteś tania i wogóle nie pobudzasz:D