Żałośnie wygląda ten mięczak... Jak można było mu pozwolić zostać frontmanem? Przecież nie ze względu na głos, bo go nie ma. To żałosne, że takie coś jak Blinkin Smark zdobywa dziś popularność. I jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące.
Starasz się podkreślić, że jesteś wyższy/a od wszystkich, ale to Ty masz błąd w opisie na profilu, to Ty popełniasz największe błędy w pisowni. Więc nie wiem o co chodzi... Warto zaczął od siebie z tą nauką alfabetu.
P.S. i to jest SATANIZM a nie SZATANIZM, ba nawet nie ma takiego słowa.
no więc...angelofdeath50. Po 1. pisze się porządnie, nie pożądnie, po 2. w LP nie ma żadnego ''Chinczola'' ( jeśli nie wiesz, to się nie udzielaj ), po 3. LINKIN PARK, nie Blinkin Smark, po 4. wnioskuję po wypowiedziach, iż elokwencją nie grzeszysz. Słowa ''ku*wa'', ''dupa'', ''pierdolenie'' (ahaa...pisze się ''Chopinie'', nie ''Szopenie'') pewnie żywcem wyciągnięte z tekstów 50 Centa, u którego co drugie słowo to kur*wa...taaak. To się nazywa styl :]
50 cent klasyka rapu hahahahahha teraz to mnie rozje*bales na lopatki, burak obwieszony lancuchami, spiewajacy :
'zabiore cie do cukierni, pozwolę Ci wylizać lizaka,
Dawaj dziewczyno, nie przestawaj
kotynuuj póki nie dojdziesz końca'
To jest klasyka ? Ja sie pytam czego? Bo tekst idealnie wpasowalby sie w klimaty grupy Boys, stajac sie hitem polskich remiz, biale kozaczki, solarium, koksy z kilogramem zaelu na wlosach, czaisz mniej wiecej, tak sadze. Wiec nie wyjezdzaj z takimi haselkami, ze nie ma glosu, ze najbrzydszy, bo nie jestes pepkiem swiata, ani wybitnym krytykiem by srac wyzej, niz dupe posiadac. ;)
haha dokładnie, nie ma to jak czysta polaka:d ehh a więc ave szataniści:p dobry żarcik na poprawę humoru...+pozdro dla fanów lp:*
Żeby to przeczytać trzeba mieć odpowiedni słownik a najbardziej mnie bawi to że innych poprawia a sam pisze tak że trudno go zrozumieć.
Naucz się korzystać poprawnie z klawiatury !!!
Alfabet to nie A B C tylko Alfa Beta itd.... To co ty tu podajesz to jest ABECADŁO.
W Polsce jesteśmy i po Polsku mówimy a nie po Łacińsku !!!!!!
Ja kocham Linkin Park:
Chester na głos jak nikt.......poprostu bomba
On ma talent jak mało kto, i ten kto wogóle,,nie na głosu,, nie powinien się wypowiadać na temat jego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On jest zajebisty i wogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wracając do tematu... powiedziałeś, że Chaz nie ma głosu.... dziwne... Chaz kilka razy nagrywał piosenki z innymi zespołami, DJ itp. a dlaczego? Bo wszyscy powtarzają w kółko że Chester ma świetny, uniwersalny głos. Potrafi raz śpiewać normalnie/cicho a następne zacząć krzyczeć, a później znowu przejść do normalnego śpiewu bez zachrypnięcia, po za tym on ma dość głośny głos, co mu się przydaje. nie rozumiem.... dlaczego ty tak nienawidzisz LP? co oni ci zrobili? zrozumiałabym jakby... nie wiem... LP kradło muzykę twojemu ulubionemu zespołowi... ale tak nie jest, bo oni sami tworzą muzę... nie czaję... możesz wytłumaczyć swoją nienawiść do tego zespołu i jego członków?
Nie wytłumaczy, bo w nie których osobach drzemie taki potencjał zakochania w sobie, że nawet nie są w stanie wyjaśnić swojej nienawiści, ale w moim przekonaniu: każdy, bez względu czy jest Metalem czy jest królową Pop-u powinien szanować inne subkultury, tego jak się zachowują, jak się ubierają a przede wszystkim uszanować muzykę,w przeciwnym razie taka osoba jest największym pasożytem w świecie. Ludzie nienawidzą Linkin Park, bo tak naprawdę boją się, że takie zespoły, które mają rozgłos zdominują rynek muzyczny i pozostałe grupy padną szybciej niż się można było tego wszystkiego spodziewać, ale nie macie co się bać, przy reszcie zespołów zawsze będą fani i to dla nich będą tworzyć. Przynajmniej takie jest moje odczucie i zdanie ;)
CHESTER JEST THE BEST !!!! I wcale nie jest brzydki... jest przystojny i ma zajebisty glos... pozdro dla fanow i fanek LP oraz Chestera xD
Czekajcie! już chyba wiem dlaczego angelofdeath50 tak nielubi LP :) Na przykładzie Chestera: On ma średnią 9,48/10 a 50 groszy (50 cent, ja tak na niego mówię) 6,17/10 , i podobnie jak Chester każdy z LP ma średnią powyżej 9 :D A LP jako zespół ma średnią 9,10/10 :D To pokazuje że większość jest za LP a nie za 50 groszy:D haha:D ale ze mnie detektyw :D:D ;P ;) PZDR dla wszystkich :*
Bingo! Dziewczyno, jesteś normalnie jak Sherlock Holmes, jeżeli pozwolisz, a będzie to dla mnie zaszczyt, będę Twoim towarzyszem- doktorem Watsonem ;)
Ty lepiej uważaj, bo jeszcze osoba trzecia wejdzie na ta stronę i czytając Twoją twórczość określi nas jako "działaczy SB", towarzyszu Holmes :)
Żałosny i żenujący to jesteś ty!!!
I co to ma być ten najbrzydszy śpiewak w dziejach?
Poza tym oszczędź sobie i idź się wyżywaj na fanach feela i tokio hotel...
Jak ja nie lubię takich osób po co mówisz że ma się wyżywać na fanach TH?Lubię TH i sądzę że swoją wypowiedzią dajesz do zrozumienia że wcale nie jesteś wyżej niż autor postu..
____________________________________________________________ ____________
Osobiście uważam ,że Chester pomimo swojego wieku jest bardzo przystojnym mężczyzna a jego głos jest nieziemski.Jednakże to jest filmweb tu ocenia się aktorów za grę aktorską a nie za wygląd!!Wypowiedzi osób oceniających aktorów /aktorki poprzez pryzmat wyglądu powinny być blokowane.Czytając takie posty z góry wiadomo że autor nie będzie miał nam nic ciekawego do powiedzenia .
Patrix666 spójrz w lustro to zobaczysz najbrzydszego człowieka w dziejach ludzkości. LP 4 EVER. Pzd.
Ludzie nie śpijcie :) zmieńmy temat na ciekawszy ?? :D wejdźcie, wszyscy pogadamy :D http://www.filmweb.pl/topic/1067825/Dead+By+Sunrise.html
Linkin Park to jeden z najlepszych zespołów na świecie biorąc pod uwagę ilość sprzedanych płyt i fanów. ;]
A co do Chestera..nikomu nie musi się podobac jego wygląd.
osobiście bym mu się oddała ^^
głos? jego głos dodaje LP charakteru.
kiedys Mike powiedział, że uważa, że to najlepszy i niepowtarzalny głos na świecie. popieram.
Wiecie co? obaj jestecie poprostu zazdrosni. nie mozecie zniesc tego ile lasek leci na chestera . a ty Patrix666 sam wygladasz jak mieczak . wygladasz jakbys sie urwal z jakiegos sredniowiecza. gdyby obok ciebie stanal Chester Bennington to jak myslisz do kogo by podeszla pierwsza lepsza dziewczyna ? oczywiscie ze do chestera bo jest on bardzo przystojnym i sexownym facetem. i przepraszam cie bardzo ale nie jestem zakompleksiona panienka . ich teksty mowia wszystko . wiec taki jak ty nie bedzie krytykowal ich tekstow . Najbrzydszy to moze jestes ty . ale nie chcesz wziasc tego pod uwage . a spiewakiem tez jestes ty kiedy bierzesz prysznic spiewajac pioseneczki typu "mydelko fa" . Chester jest poprostu boski . a glos ma nie powtarzalny. wiec taki pewny siebie koles jak ty jest przy nim nikim .
a tyy . angelofdeath50 . idz sobie sluchac metalicci ktorej sluchal moj 53 letni tata jak byl mlody . i 50centa ktory zazuci jakimis totalnie bez sensownymi tekstami i mysli ze jest gwiazda. "szmaty" to ty masz w domu do wiecirania podlogi [o ile je masz] a "kurwy" masz na autostradzie lub w innych miejscach ;] jestescie zalosni jak huj . myslicie ze dwaj tacy jak wy wiedza najlepiej ? to z przykroscia musze stwierdzic ze sie mylicie . ;] Linkin park miesza dwa zajebiste gatunki muzyki i robia to dobrze za co sa kochani ;] . a maja tyle fanow ze nawet nigdy nie widzieliscie tylu ludzi na miescie ;] wiec darujcie sobie wasze jebane teksty bo huj one wszystkich obchodza . a gejami nazywajcie siebie sami ;]. Chester jest najpiekniejszym i najlepszym piosenkarzem jakiego do tej pory widzialam . a wasze meskie ego nie moze tego zniesc ze ktos jest lepszy niz wy . ;] ale mnie i reszte dziewczyn to pierdoli co tacy dwaj zacofani kolesie maja do powiedzenia . a tak juz na koncu to moze macie cos jeszcze do dodania bo jak narazie widac ze w kazdym poscie piszecie jedno i to samo ;] .
Pozdro dla fanów Linkin Park ;)
haha, trochę niecenzuralnie, ale zgadzam się w 100%procentach. Chester jest znakomitym wokalistą, słyszałam LP 2 razy na żywo i przyznam szczerze, że przed pierwszym koncertem, pomimo iż uwielbiam ten zespół, obawiałam się jak wypadną na żywo. Ale to co jednocześnie zobaczyłam i usłyszałam przerosło moje najśmielsze oczekiwania...Chester na żywo wypada lepiej niż na płycie, a to trudne bo trochę bywam na koncertach i wiem, że nie każdemu się to udaje. Pozdrowienia dla fanów i fanek LP:)
LinkinPark4ever-powaliłaś mnie swoim komentarzem :) Chciałem tutaj coś dodać ale widzę,że wszystko co chciałem napisać zostało tutaj wypowiedziane. Powiem tylko,że rozumiem ludzi którzy nie lubią zespołu LP,ale wypowiadanie się w ten sposób na ich temat bez żadnych uzasadnień typu "Nie podoba mi się ich muzyka,ponieważ....itd".W ogóle kontrowersyjna dla mnie wypowiedzieć była założyciela tego postu "jest brzydki" ale co to ma do ich twórczości. Jestem ich fanem i dla mnie najpiękniejsze są ich teksty to jest najważniejsze w muzyce. Jeszcze jedno "LinkinPark4ever" ode Metallici się wszystko zaczęło. Jest to stary zespół,ale też trzeba oddać mu to,że gra bardzo długo a nadal się trzymają. Nie obrażajmy nikogo żadnych artystów bo każdy artysta zasługuje na szacunek. Co do 50cent no to się zgodzę w 100% :))
Pozdrawiam wszystkich Fanów Lp :))
Patrick jestes żałosny , mówisz że Chester jest brzydki a sam nie wyglądasz ,zapatrzony w siebie narcyzie . Angelofdeath mylisz się LP jest zespołem który zapisał już się do historii muzyki , a sam słuchasz takiego szajusu jakim jest 50 cent . Metallica tu się zgodze dobry zespół , ale kiedyś teraz ich płyty są coraz gorsze , np Death Magnetic , a raper 50 groszy , też ostatnio zbytnio nic ciekawego nie wydał więc STFU z twoją znajomością muzyki ...
Linkin Park 4 Ever 100 % racji Linkin Park jest tak unikatowym zespołem że każdy gatunek wychodzi im najlepiej. Śmieszą mnie też pseudo fani LP którzy poza Numb czy In The End innych piosenek nie znają i jeszcze po wydaniu One More Light odwrócili się od zespołu bo to to nie to co kiedyś... na moje ta płyta wypadła bosko i albo się jest fanem albo się fana udaje... Ja z Linkin Park będę na dobre i na złe.
No człowieku proszę cię ...
Czy ty w ogóle wiesz co piszesz?
Wsłuchałeś się kiedyś w ich teksty? A może choć raz słuchałeś jakiejś koncertówki? Bo myślisz, że co? jak mu się pare razy zapieje to jest złym jak to określiłeś "śpiewakiem"? A wręcz przeciwnie! on przynajmniej nie jedzie z playbacku jak większość tych wszystkich gwiazdeczek czy tez starych wyjadaczy nawet oni jadą na koncertach z play'a. Poza tym wiesz nie tylko laski tego sluchają, a właśnie to w takim bądź razie dlaczego tak po nich jeździsz skoro widać musiałeś ich słuchać skoro twierdzisz, że są tacy blee...i kto tu jest zakompleksiony..xDi ja nie bronię go, bo szaleję za nim, bo twierdzę, że jest piękny wręcz przeciwnie bronię go, bo śledzę ich karierę praktycznie od początku i słyszę jak się rozwijają i widzę jak wiele osiągneli...Ja nie uważam, że Chaz jest super kolesiem, najpiękniejszym na świecie, bo nie jest, ale jest dobrym wokalistą i zasługuje na to by intresować się nim jak i Linkinami. Cya.
pewnie wyglądasz lepiej, lepiej też śpiewasz itd - może zgłosisz się do "mam talent" i nam pokażesz na co Cie stać? :)
- Chester ma wszystko - Ty masz "nic" - zazdrosny jesteś czy co?
- Poza tym - Wygląd to nie wszystko - wyobraź sobie, że ktoś kocha kosza a ma 1,70 m wzrostu - może i jest niski jak na tą dyscyplinę ale nie zmierzysz uczucia, jakie wkłada w grę, więc przestań Wielki Przystojny Pakerze chrzanić głupoty.
- od kiedy Chester śpiewa dla panienek? Coś mnie ominęło?? ;]
Co do LP jako muzyki - masz racje - zespół jak miliardy innych - nie wniósł nic nowego ;] jesteśtypowym antyfanem i tyle - jak Ci nie odpowiada to zatrzymaj to dla siebie - nie obchodzi mnie czego słuchasz i co lubisz - to Twoje zakochane życie- ja mam swoje i osobiście uważam LP za dobry zespoł, wokal Czesia za jeden z najlepszych - w sensie że mi pasuje - a Dead By Sunrise po 3 odsłuchu jest już wyśmienite :)
- trochę obiektywizmu chłopie.
masz racje.... czesio jest świetny... zresztą mike i reszta też!! ale są ludzie którzy tego nie doceniają np tacy jak on!!
To nie on jest żałosny tylko.... TY!!! on ma piekny głos i świetnie wygląda!!! Ale ty tego nie doceniasz... on w dzieciństwie miał ten sam problem co ja!! tylko że on nie chce powiedzieć kto mu to zrobił a ja w każdej chwili moge powiedzieć to zrobił to samo mi!!
Odwal się od Chesterka!! On jest mega przystojny. Głos ma zajebistyyy. I wierz mi, że Linkin Park ma wielu fanów na świecie i ludzie kochają ich teksty więc daruj sobie stwierdzenie:"I jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące.: Tyy jesteś żenujący!!!
Prowokację uznaję za udaną, mozesz chłystku wyjsc i obwiescic to swiatu.
Pozer i nizina spoleczna.
Wyjdz.
Nie pozdrawiam.
Chester wcale nie jest brzydki, a głos ma przepiękny. Potrafi cudnie krzyczeć a za chwilę czysto łagodnie śpiewać... Teksty maja najlepsze jakie słyszałem... No może Kazik Staszewski ma dorównujące. W życiu nie słyszałem głupszej rzeczy niz to że muzyka LP jest, jak to napisałeś dla ,,zakompleksionych panienek". Ty chyba rzeczywiście masz jakieś problemy... ;
A tak btw. to jeśli uważasz, że Chester jest brzydki to spójrz na swój avatar bo jak przypuszczam widnieje na nim Twoja morda ^^ W ogóle "śpiewak" - lol, zajebistych tekstów używasz :D
Chciałem już gościa pocisnąć ale widzę że już to zrobiliście. Każdy ma różne gusty muzyczne, jestem fanem rock słabego mocnego w sumie każdego prócz tych takich nieziemskich mordowni. Może dla kogoś głos Chestera jest denerwujący, dla mnie również kiedyś był. Ale jak Linkin zaczął wydawać kolejne albumy single to wpadł mi w ucho zespół jak nic. Jeden z lepszych zespołów młodego pokolenia. Niestety zaskoczyli mnie swoją nową płytą "A Thousand Suns" nie przypadła mi strasznie do gustu więcej na nią czekałem w Eska Rock niż słuchałem. Wracają do tematu jak czytałem wcześniej wypowiedzi mądrzejszych ludzi od tego co założył temat, nie ocenia się ludzi po wyglądzie czy głosie. Nie mamy wpływu na to jak będziemy wyglądać no bez przesady. A tak w ogóle jak facet może pisać że inny facet jest brzydki, czyżby ktoś tu był na jakiejś paradzie w warszawie?? ;-] ;-] Pozdrawiam.
Żenujący możesz być Ty Patrix666. Co, zazdrościsz mu wyglądu i głosu skoro tak mówisz? Spójrz na siebie! Jak Ty wyglądasz? Ciepłe kluchy! A głosu pewnie też nie masz! Tekstów pewnie nie rozumiesz sądząc po Twojej inteligentnej wypowiedzi. Gdybyś był choć trochę inteligentny to zachowałbyś te swoje pożałowania godne spostrzeżenia dla siebie. Ciesz się, ze obowiązuje netykieta, bo nie szczędziłabym słów pod Twoim adresem. Nienawidzę chamstwa i chamów, a Ty właśnie nim jesteś. Według mnie, Chester jest boski i ma cudowny głos!