Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
510 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

Żałośnie wygląda ten mięczak... Jak można było mu pozwolić zostać frontmanem? Przecież nie ze względu na głos, bo go nie ma. To żałosne, że takie coś jak Blinkin Smark zdobywa dziś popularność. I jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące.

platyna_2

na poduszczę to ja śpię .. co ty z nią robisz to ja nie wiem.. a panna jest człowiekiem

maciejek93

poduszkę gwałcisz, bo tylko ona ci daje sie maltretowac emo czubku

maciejek93

ostatnio kloca do czyjejś poduszki nawaliłem. Maciuś sprawdź :D

platyna_2

może ty poduszką wycierasz du** .. jak nie stać cie na papier to się nie dziwie

maciejek93

Kombinuj, kombinuj. Wiesz, naśladowanie to najwyższa forma pochlebstwa, więc... Dziękuje ci, że zrzynasz moje teksty;)

maciejek93

wyciera wyciera poduszką. Bo na niej twe zdjęcie ihihihihi hik kwik!

platyna_2

Wiesz co już ci mówiłam że jesteś głupia ale nie wiedziałam że aż tak!!!
Nie masz jakich tekstów używać? To niech ci (że tak się wyrażę) na studiach powiedzą.

linkin park

Ale mi dosrałaś:D Taaaak, bo studia to taka hańba:D
Skończyłaś w ogóle gimnazjum dziewczynko? Znalazłaś już sponsora na upatrzoną spinkę do włosów?

MilesQuaritch

nawet nie ma mojego zdjęci .. świnko

platyna_2

a tak ma tylko Renatę Rączkę;p

maciejek93

a ja myślałem że folia na twarzy to przywilej twojej mamy

MilesQuaritch

moja mam nie musi się ukrywać .. przynajmniej ja ją mam a nie wychowują mnie bezpańskie kundle

maciejek93

Bezpańskie kudle by cię lepiej wychowały

platyna_2

ciebie wychowują

maciejek93

nudzisz chłopcze

maciejek93

raczej nie kundle a maciorki i knurki na oborze w Kozich Pałach;p ahahahahahahah

hik kwik!!!!

platyna_2

Jak nie wiecie z kim się już kłócić to idźcie na forum o zmierzchu tam gdzie wasze miejsce dzieci i tam się wypowiadajcie. O przeprasza tam już byliście jak już nikt nie chciał się z wami kłócić to przyszliście tutaj zasrańcy.

linkin park

Nie... po prostu wy pobiliście głupotą wszystkie zdesperowane fanki Zmierzchu:D Zawsze jestem chętna na ubliżenie kilku tępakom. Co tam, dajko? Ile wczoraj zarobiłaś na trasie? Pochwal się.

platyna_2

Nie wiesz ile mam lat a tak mówisz!!!!!!!!!!! Jesteś po prostu śmieszna !!!!

linkin park

Domyślam się, w końcu gdy napisałam słowo "studia" to nawet nie wiedziałaś co jest. Wyjaśnienie jest jedno: albo myślisz, że na zawodówce świat się kończy, albo po prostu jesteś w gimnazjum i myślisz o facetach, którzy przez pomyłkę dotkną twojego tyłka na dyskotece.

MilesQuaritch

świnka .. przymknij się ... spie**** z tąd .. OK ?

maciejek93

przestancie mi skrzynke spamować.please.

emqbro

Możesz się przyłączyć do dyskusji;) Niepotrzebnie dodałeś temat do obserwacji:/

platyna_2

no thx :) nie moj poziom.

emqbro

Śmiesznie jest;] Oh come on!

emqbro

SORKI powiedz to PLATYNIE nie mi

maciejek93

He? Linkin Park według mnie zeszli na psy. - teraz pokaż jaki jesteś na poziomie i mi napisz jak to ja się nie znam i jak nie mam racji i jak to LP jest lepsze od wszystkiego co do tej pory powstało licząc klasyki. No? Pokaż swój poziom. Linkin Park sucks these days.

platyna_2

LP jest dobre... nie mam zamiaru mówić że się nie znasz i w ogóle...nie jestem tobą

maciejek93

LP już nie jest nu-metalem i nigdy nie będzie. Upadli nisko w swojej ostatniej płycie, zamiast pokazać coś nowego zmienili całkowicie swój styl. Nie ważne jak bardzo się zmieniasz, musisz pozostać sobą inaczej... wyjdzie to co wyszło z LP

platyna_2

nie masz dowodów ... zawsze grali nu metal grają i grać będą ... natomiast w przeciwieństwie do ciebie mam dowody.... nie zmienili swojego stylu .. wszystkie te same instrumenty są co w HT i Meteorze ... A LP zawsze grali elektronike

maciejek93

no to grali nu metal czy elektronike? zdecyduj sie chlopcze.
graja teraz tak delikatnie jakby mialy im zaraz cipki powyrastać

platyna_2

grali metal pomieszany z elektroniką ... wiesz o tym ... oni mieszają gatunki muzyczne.. rap, elektronika, metal, rock

maciejek93

to juz nie jest nu metal;p

platyna_2

a co?

platyna_2

korn gra ten sam gatunek ... za chwilę powiesz że korn to nie nu metal

maciejek93

korn gra inny gatunek. ponadto korn nie zaczelo grać jak faceci z waginami

platyna_2

korn gra trochej mocniej fakt... ale zaczynali prawie w tym samym czasie...zaczęli 2 lub 3 lata wcześniej

maciejek93

nie czas sie liczy a jakosc. linkini teraz maja bardzo niska jakosc

platyna_2

LP ma słabą jakość tylko dla anty fanów .. dla mnie są super i nic tego nie zmieni

maciejek93

To dziwne bo nie jestem antyfanką. jestem osobą myślącą, dziwne że to ci się myli.

platyna_2

a ja jestem fanem LP i mi się podoba nowy album i wszystko związane z LP

maciejek93

A ja nie.

platyna_2

nie każdemu się podoba .. trudno

maciejek93

It's ok 2 b gay:D

maciejek93

Ja kocham LP
Kocham Chestera i ma super głos i wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zgadzam się z tobą!!!!!!!!!!!!!!
I nie powinien się na temat jego głosu wypowiadać nikt,,kto go nie ma,, oczywiście w wersji negatywnej typu,,ma głos jak baba,,itp.

linkinpark13

"I nie powinien się na temat jego głosu wypowiadać nikt,,kto go nie ma,, oczywiście w wersji negatywnej"
Hipokrytka.

platyna_2

Hipokrytka też coś ja nie jestem dwulicowa ani fałszywa,ani obłudna

Chyba nie wiesz co to znaczy jak tak mnie nazywasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!