Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
510 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

Żałośnie wygląda ten mięczak... Jak można było mu pozwolić zostać frontmanem? Przecież nie ze względu na głos, bo go nie ma. To żałosne, że takie coś jak Blinkin Smark zdobywa dziś popularność. I jeszcze te infantylne teksty dla zakompleksionych panienek... Żenujące.

linkinpark13

Sprawdziłaś sobie w wikipedii, jak miło:D
Misia, zakazujesz wypowiedzi ludziom, którzy mają coś do powiedzenia więcej niż "Loffciam Chesterka, on ma takie fajne kolczatki na nadgarstkach". Dorośnij.

platyna_2

Kurde sama DOROŚNIJ DZIECINO I ODWAL SIE!!!!!!!!!!!!!!!

linkinpark13

A wiem, że sprawdziłaś w wikipedii, bo nawet kolejności nie zmieniłaś:D

platyna_2

Spadaj i nie sprawdzałam wcale na wikipediii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszechwiedząca mądralo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wiedziałam co to znaczy

linkinpark13

Sprawdzałaś na wikipedii, bo wymieniłaś pierwsze trzy wyrazy, które były tak podane. W tej samej kolejności na dodatek. Znaczy to tyle, ze ja mam racje a Tobie się wstyd przyznać. Wiesz, tak między nami... Podam Ci przykład hipokryty: Facet/kobieta który wyśmiewa się z innych, że słuchają Dody, a gdy przychodzi do domu zakłada słuchawki i włącza "Dżagę" onanizując się do teledysku.

platyna_2

nie nie sprawdzałam na wikipedii możesz mi wierzyć.
A tak przy okazji chciałabym zakończyć naszą kłutnię!!!!

linkinpark13

Ja się nie kłócę... I tak, sprawdzałaś na wikipedii, albo w PWN whatever. W każdym razie sprawdzałaś i przyznaj się, bo takie pieprzenie mnie nie przekona. Zbyt duży zbieg okoliczności.

Patrix666

On nie jest brzydki, tylko ładny, ładny jak dziewczyna.

Cryworld

Nie wcale nie i będę trzymać się swojego zdania!!!!!!
Nie wiesz jaka jest prawda a nawet nie masz dowodów, i n nie kłam!!!!
Jeszcze raz powtarzam że nie sprawdzałam na wikipedii

linkinpark13

Ja nie kłamię, po prostu potrafię myśleć. Może nie na wikipedii, ale na pewno w jakimś słowniczku. Debilów to sobie możesz z rodziców robić kiedy wydajesz siano na ćmiki zamiast na książki do szkoły.

platyna_2

... Chester jest zaje****y , jako ze spiewa w zespole Rock'owym to ma barwe glosy jaka ma a nie jak jakas Paula czy cos..... Ale przyznam ze nowa plyta mnie zdziwila ... ich stare kawalki sa super i nie wyobrazam sobie jakiegos kolejnego emosa jak np. Fall out boys ktorzy wykonuja ich piosenki ,wiec wyglad chestera mi sie podoba.

KingaZy

KingaZy... ekhem... przepraszam... rockowym?????

platyna_2

/Mowie przeciez ze ich nowa plyta mnei zawiodla poszukaj ich starych kawalkow , i mowie ROck a nie metal wiec nie wiem co sie tak dziwisz , oni byli kiedys ostra kapelą.

KingaZy

Nie muszę szukać, sama kiedyś ich słuchałam... Ale rockiem tego bym nie nazwała... Nawet w starych kawałkach przeważała elektronika. Wsłuchaj się.

platyna_2

Nom , jednak chester lubi pokrzyczec czasem ;P

KingaZy

Mój stary też lubi pokrzyczeć, ale nie nazywam go rockmanem:P

platyna_2

To ześ teraz wypaliła xD Ale niezaprzeczalnie sluchalas ich czyli musialas ich lubic wiec automatycznie lubisz jego glos :D

KingaZy

Miałam 12 lat... Kiedyś lubiłam Britney Spears maleńka;]

platyna_2

to pogratulowac gustu muzycznego

KingaZy

teraz się przestawiłam na lata 70te

platyna_2

a dokladniej ?? ;P

KingaZy

Zeppelini, Floydzi, Deep Purple i takie tam.

platyna_2

O nie. Nikt nie będzie się obrażał człowieku. Masz naprawdę jakiś problem do niego/j? Co ci złego zrobił/a? Na razie jedyne co widzę, to to, że starasz się jak najbardziej podkreślić swoją wartość tak, aby była przynajmniej trochę widocznia. Kochaniutki/ka nie wyjdzie ci to tak. To, że rodzice cię nie wychowali i nie dowartościowali to już jest twój problemik. A to, że ktoś kocha Chestera (jestem z tobą - też go kocham linkinpark13) nie oznacza, że masz mu uprzykrzać życie swoim durnym skrzeczeniem. A to, że jesteś CZŁOWIEKIEM więc logiczne, że potrafisz MYŚLEĆ nie jest jakimś odkryciem, wiesz? Każdy to wiedział. Chociaż w sumie ja nie. Wcześniej, po twoich wypowiedziach myślałam, że jesteś warzywem więc zaskoczyłeś/aś mnie.

Patrix666

Widzę, że kolejne wynaturzenie przyczłapało się dowartościować i pokazać światu. Dobra już wiemy, że istniejesz i strasznie się tym przejęliśmy, możesz wracać do swojej zapadłej nory i kontynuować śmierdzenie.

4cryingwolf

Masz racje :D. co do tematu powiem żę Chester Bennington jest zajebisty jeśli chodzi o wygląd i nie tylko, a głos ma niepowtarzalny więc nie wiem o co ci chodzi typie :). Pozdrawiam

Patrix666

kij Ci w dupe hejterze

Patrix666

Nigdy nie przestanie mnie dziwic skad biorą sie ludzie o tak spiepszonym mózgu jak twój. Rozumiem, że masz niską samoocene, co mnie zresztą nie szokuje, bo każdy miałby problem z akceptacją siebie, gdyby był takim żenującym idiotą jak ty. Siedząc za monitorem komputera niezwykle łatwo jest wypisywać rozmaite hejty i zgrywać kozaka, a w rzeczywistości to zapewne ani a ani b nie byłbyś w stanie wyjąkać. Piszesz ,,najbrzydszy", więc przypuszczam, że sam nie nalezysz do grona urodziwych ludzi. To takie mega zajebiste kiedy można kogoś zjechać bezkarnie, pod pseudonimem i przez to samemu się podbudować. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko współczuć głupoty. Chester miał przede wszystkim ogromny talent, którego tobie brakuje (ups to takie przykre) . Jego głos nie tylko posiadał niesanowitą barwe, jak i był przepełniony emocjami, a teksty utworow, wcale nie są dla ,,panienek" jak to napisales, są po prostu dla ludzi wrażliwych, preferujących dobrą, wartościową muzyke. Widocznie ty taki nie jestes, ale to wyłącznie twoja strata. Mam tylko nadzieje, że ktos kiedys pokaże ci gdzie twoje miejsce i wyrazi na twoj temat identyczną opinie, jaką ty napisałeś odnośnie Chestera. PS. Słowo ,,mięczak" idealnie charakteryzuje twoją osobę ;). Tylko mięczaki wypisują takie teksty, jak ty ananonimowo w necie.

Patrix666

Zamknij morde psie

Patrix666

Nie no zanim zaczniesz kogoś opisywać to opisz może swoją Twarz stań przed lustrem albo lepiej daj sobie na luz , na wstrzymanie zastanów się 5 razy nim napiszesz a później to przeczytaj czy to kogoś nie obraża zbyt mocno Einstein się znalazł inni może lubią ten zespół Ty może go nie lubić inni tak ja jestem fanką

Patrix666

Facet nie musi być przystojny. Bycie ładnym to rola kobiet, mężczyzna ma być skuteczny. ESSA.

Patrix666

Aż żal na to odpowiadać! Jesteś on był wspaniałym piosenkarzem i w ogóle.....