i o to chodzi, bo zapominasz o jednym. Nie spotkasz się z hejtem tylko dlatego, że masz inne o niej zdanie, juz wyjaśniam na czym polega mechanizm dyskusji i kiedy szlag trafia jak ktoś takiej dyskusji nie umie prowadzić.
Owszem, masz prawo rzec że aktorka z niej marna, być może masz nawet rację i potrafisz to udowodnić. Na forum MOŻNA przedstawić swoje stanowisko w danej sprawie, ale zakładając temat MUSISZ(bo inaczej panowałby chaos) przedstawić DLACZEGO uważasz tak a nie inaczej. Bo na forum się rozmawia, a nie przedstawia tezę, której potem sam nie potrafisz poprzeć, tylko stwierdzić "tak bo tak, ponieważ tak jest, bo ja tak uważam".
Ja np. uważam Al Pacino za postać przereklamowaną i wielu się ze mną nie zgodzi- i nie wymagam od nich tego. Dlaczego uważam że jest przereklamowany? Chcę przedstawić swoją opinię? Napiszę DLACZEGO, unikając przy tym słów "marny bo tak" czyli nie napiszę "Al Pacino to gówno, przereklamowane" w nowym temacie, tylko napiszę "Al Pacino jest WG MNIE nieco przereklamowany, gdyż w każdym filmie gra samego siebie, przez co powiela sposób grania postaci"- od razu taką osobę się inaczej traktuje, nawet jeśli ma się zupełnie inną opinię
Zgadzam się, że jest słabą aktorką. Jej plus to taki, że zaspokaja aktualny popyt na aniołkowe laleczki. Wszak moda wyznaczyła pedofilski kierunek również w kinematografii. Nie liczy się talent, tylko ładna buzia, duże oczy i wielkie rybie usta (tak zaczynała większość kobiecych gwiazd - Michelle Williams, Amanda Seyfried, Angelina Jolie, Dakota Fanning - z resztą wystarczy wejść w ranking aktorek i ten schemat dziwnie pasuje do większości z nich). Miejmy nadzieję, że z czasem nauczy się grać, jak inne gwiazdki,. Jeśli będzie pracowita i skromna, to jej się uda.
Nie lubię jak ktoś mówi "rybie usta", to takie obrażające... Mi się wydatne usta u kobiety podobają i pewnie większości facetów też, a kobiet nawet specjalnie je sobie powiększają (choć tego nie jestem fanem)
Ale kino to nie tylko konkurs piękności, kiedyś to był przede wszystkim konkurs talentu. Niestety ostatnio, jak widać, widownia preferuje urodę ponad talent i dlatego mamy coraz więcej beztalenci.
"Uwielbiam" ludzi, których artystyczna dusza jest uwięziona na ziemi i tym samym nie mogą się pogodzić z faktem, że przyszło im żyć w XXI wieku...
Zrozum, Twoja krytyka jest bezsensowna - dziewczyna zdobywa uznanie na całym świecie, a to, że urodziła się o 70 lat za późno, aby zdobyć Twoje serce to już nie jest jej (nasz) biznes. Radzę otworzyć oczy na inne filmy, bo wybitną znawczynią to ty raczej nie zostaniesz (tzn. mam nadzieję, że nie zostaniesz... Pomodlę się o to.)
Moja odpowiedź jest pewnie mało istotna, bo już ZAMKNĘŁAŚ temat .
Pozdrawiam obiektywnych :)
Wiesz, że ja na 10 oceniłam takie gwiazdy jak Keira Knightley czy Reese Whiterspoon? A rówieśniczkę panny Moretz, pannę Dakotę Fanning /no może jest ze 2 lata starsza) na 8, więc się mnie nie czepiaj, ona jest po prostu badziewna.
Czepiam się, bo jak można ocenić młodą, dobrze zapowiadającą się aktorkę na 1, podczas gdy oceniasz Tamarę Arciuch czy Magdalenę Walach na 9... No bez jej, jak nie chodzi tu o zwykłą zazdrość (ból dupy jak kto woli) to musisz chyba być główną zwolenniczką tych wszystkich partii nienawiści w naszym kraju.
Masz 18 lat, czas pogodzić się z faktem, że Grace Kelly to Ty raczej nie będziesz i wziąć się do nauki...
Moretz, faktycznie dobrze się zapowiada i ma niepowtarzalny, oryginalny typ urody. Nie jest talentem na 10, ale spokojnie można dać jej 6... A badziewna i brzydka to jest Keira, dałem jej 4 :P
Wiecie co, Wszyscy, którzy po mnie jechaliście? W sumie po przeczytaniu całego wątku, stwierdzam, że w dużej mierze mieliście rację. Ale dalej nie zmieniam zdania na jej temat.
Ja nie wierzę ale CELEBRYTKA jest w filmwebie.
NIE OGLĄDAJ FILMY KTÓRY NIE SĄ ZWIĄZANE Z ROMANTYZMEM bo dla ciebie zawsze będą gniotami.
a ja powiem tak: obejrzałem już 13 filmów z jej udziałem (nawet nie zdawałem sobie sprawy, że aż tyle!!!) i muszę stwierdzić, że w większości były to dobre produkcje (ale to przecież nie tylko jej zasługa). jeśli zaś chodzi o jej aktorstwo, to nie mam się do czego przyczepić, a może wyrośnie z niej dobra i znana aktorka? ja trzymam kciuki