Chloë Grace Moretz

7,6
32 600 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz

Nigdy nie widziałem piękniejszej dziewczyny.
PS:Świetnie zagrała HIT-GIRL 10/10

Fan Chloe Moretz

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2010/04/Chloe-Moretz.jpg tak Chloe wygląda obecnie, jako trzynastolatka. Śliczna z niej dziewczyna, naprawdę. I jaka utalentowana! Nic dodać, nic ująć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Gowdy

A tam. http://www.youtube.com/watch?v=5FkAr79BZcI

Fan Chloe Moretz

FanChloeMoretz a czy ty jesteś pedofilem, i gustujesz w małoletnich?
Piękne to są panie, to dziecko jest fajne, i nic poza tym dorosły mężczyzna nie powinien w niej widzieć!!

baraqs

Bez przesady. Osobniki płci żeńskiej są ładne lub nie. To, że podobają mi się niektóre dużo starsze i niektóre dużo młodsze nie czyni ze mnie zboczeńca, gdyż w związkach istnieje pewna granica wiekowa, której się zwyczajnie nie przekracza.

"Piękne to są panie, to dziecko jest fajne" - czepiasz się słów, oraz znaczenia jakie TY im nadajesz. W sumie dlaczego obraz może być piękny, a dziecko/młodzież/whatever nie? 0.o

anyerpenno

Hehe, cały blok zamierzasz sprawdzić (mamy ten sam zewnętrzny ip)? ;D

Pamiętaj, że jeśli coś/ktoś się Tobie podoba, to nie oznacza, że odczuwasz pociąg seksualny.

anyerpenno

Hahaha! Jest piękna. Po mnie też przyjedźcie!

Aleo

i ja też się przyłączam - cudo dziewczyna !!!!!!!!!

BuzzOff

A wiesz, znalazłam fotkę dziewczyny na necie- wyglądała na licealistę. Miała piękne oczy. Podesłałam to zdjęcie przyjacielowi, 30letniemu. Nie chciał odpowiedzieć na pytanie czy jest ładna - nie musiał wyjaśniać. Najwyraźniej sam pomyślał, że byłoby to pedofilskie. Powiedziałam, że ona nie jest taka młoda. Nic to nie zmieniło. Ja myślę, że faceci to wzrokowcy itp itd, więc chwytają wzrok wszystkiego, również małych dziewczynek, dlatego jest tak dużo pedofilów wśród mężczyzn i niestety, ale większość z was ma te skłonności, jeżeli nie prawie wszyscy. Tak poza tym, sama miałam 11 lat gdy szłam w bojówkowej spódnicy do kostek, która miała rozcięcie do kolan- wygwizdali mnie 20latkowie.... , a pijak wybiegł z klatki, biegł za mną i krzyczał, że mnie dorwie. Nigdy już nie ubrałam tej spódnicy. Ani żadnej innej. Dodam że ładna i zgrabna nie byłam...

joka_2

Pijak miał po 40stce...

joka_2

Od kiedy docenianie wyglądu jest równoznaczne z pociągiem seksualnym? 0.o Obawiam się, że nie rozumiesz facetów. Twoja sytuacja była z zupełnie innej beczki, to końskie zaloty na tle seksualnym i to mogło wykrzywić Twój pogląd. Mianowicie seksapil i "ładny" wygląd, choć się zazębiają, to dwie różne rzeczy. Przy czym jak kobieta jest dla faceta sexy, to jest w jego ocenie choć trochę ładna (powaga, są takie, do których faceci mają silny pociąg seksualny, ale zbyt pięknymi by je nie nazwali), za to mężczyzna może ocenić osobniczkę płci żeńskiej jako ładną/piękną i nie czuć pociągu seksualnego.

Jeśli powyższego nie wie kobieta - czas najwyższy się dowiedzieć. Jeśli nie wie mężczyzna - niestety ma samoświadomość na niskim poziomie.

baraqs

Zazwyczaj najwięcej dewiacji "widzą" dewianci...np. Najbardziej "walczą" z homoseksualistami ludzie o krypto-skłonnościach homo - to taka walka z samym sobą bez przyznawania się do tego , więc panie baraqs ciekaw jestem co ci siedzi we łbie jeżeli po niewinnym aseksualnym wpisie "wyczaiłeś" pedofila ;) , zresztą poczucie estetyki nie ma nic do pożądania ale wielu pseudo-inteligentów nie widzi żadnej różnicy (tzw.hołota zarabiające 10zł więcej niż średnia krajowa przez co uważająca się za pół-bogów).Wracając konkretnie do tematu to mi ta dziewoja średnio się podoba ... ma trochę "wredny" wyraz twarzy , przypomina mi Avril Lavigne :P

mistczNINJA

Dokładnie tak! ;D Jakie trzeba mieć problemy ze sobą samym, by być takim "bojownikiem" przeciwko zboczeniom ;]

BuzzOff

LoL? Posrało? To jak 70 latek na Twoich oczach będzie dymał 5 latkę, to będziesz mu kibicował, bo gdybyś jej pomógł, to wyszedłbyś na "bojownika przeciwko zboczeniom" i sam zostałbyś uznany za zboczeńca? To przypomina mi się taka anegdotka - lekarz pyta pacjenta, czy jest uzależniony od alkoholu. Pacjent odpowiada, że nie jest. Lekarz na to, że każdy uzależniony zaprzeczy. Wtedy zrozpaczony pacjent krzyczy - "Tak!!! Jestem uzależniony!!!". Doktor patrzy na niego i mówi: "No przecież wiem".

Screat

To co, już nie można powiedzieć że dziewczynka jest zwyczajnie ładna i wyrośnie na piękną kobietę? Szukacie podtekstów tam gdzie ich nie ma. Gdyby trzeba było aresztować wszystkich za takie komentarze to w więzieniu powinny siedzieć wszystkie moje ciotki które o mnie tak mówiły jak byłem dzieckiem. No i podszczypywanie w policzek! Recydywa! ;-)

Screat

Stary, jedna sprawa to normalne zauważanie faktu (zboczenia), a druga to doszukiwanie się w każdym choć jego cienia. Więc pomyśl dłużej zanim napiszesz post następnym razem (a zdecydowanie 3x się zastanów zanim odpowiesz ze złością na ten post).

BuzzOff

Hmm... Rzeczywiście, może trochę zbyt ostro zareagowałem, ale tylko trochę ; ) Po prostu w dzisiejszych czasach, gdzie lesbijstwo i pedalstwo jest traktowane ulgowo, a wręcz progresowo, a wg. mnie ludzie, którzy na to chorują, powinni być przymusowo leczeni, człowiek ma prawo czasem ostrzej zareagować : ]

Na szczęście pedofilia nie jest jeszcze propagowana, jako coś normalnego... Thank's God ;s

Oczywiście, na siłę też nie ma co się doszukiwać zboczeń, ale też nie uważam, że istnieje coś takiego jak "homofobia".

Screat

Przeprowadzałeś jakieś badania na ten temat, czy tylko Ci się tak wydaje?

iacob

Specjalnie wziąłem "homofobia" w cudzysłów, bo mam na myśli hasło, którym posługują się homoseksualiści. Sama homofobia istnieje, ale jest to lęk przed człowiekiem, a nie lęk przed homoseksualistami czy przed homoseksualizmem.

Radzę poczytać.

mistczNINJA

moze bozia nie ondarowala chlopaka urodą i nie może zniesc jak ktos zwraca uwage na proste piękno, rzecza normalna jest ze gdyby Chloe w wieku 12 czy 13 lat ważyła 80 kilo każdy by w niej widział opasa !!!

baraqs

yhm

Fan Chloe Moretz

a nie wiedziałem ze od 13 lat jest się dorosłym:D

Fan Chloe Moretz

Ja widziałem ładniejsze nawet w realu, ale co do Chloe - jest interesująca, ładna - znam ją w sumie z Amityville i Kick-Ass'a gdzie zagrała perfekcyjnie Hit-Girl - szkoda że nie mam takiej dziewczynyXD Ale jeżeli chodzi o przyszłość to wg mnie jest to osoba bardziej naturalna i mogąca zagrać ciekawsze role niż chociażby Dakota Fanning;]

Garezzo

Tak?? W Realu są ładniejsze?? A ja myślę że hostessy z CarreFoura są lepsze :P

użytkownik usunięty
Fan Chloe Moretz

Myślę, że jesteś fetyszystą na punkcie ciemnofioletowych peruk i czarnych opasek na oczy.

Hahaha.... chyba trafiłeś w sedno! :D.

_Rutek_

Należy też mieć nieco dystansu i powiedzmy sobie szczerze że dziewczyna jest zajebista i jeśli nie teraz to za powiedzmy 4 lat gdy będzie mieć te 17 lat chętnie bym sie z nią zabawił ;)

Fan Chloe Moretz

Ona ma 13 lat... pedofile oO

Shinichi

Skad wiesz ile oni maja lat? Do tego widac ze jest ladna i jak dorosnie pewnie bedzie z niej piekna kobieta.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Fan Chloe Moretz

Co do tematu - tak, dziewczyna jest wyjątkowej urody. Nie jest to jakaś "gwiazda", tylko naturalnie piękna dziewczyna. I nie widzę w tym nic pedofilskiego, bo wcale nie czuję pociągu seksualnego do niej, bo mam świadomość, że dziewczyna ma 13 lat. Owszem, pewnie za 2 lata to się zmieni, ale w obliczu tak pięknej dziewczyny, trudno się dziwić : )

P.S. To moje zdanie, nikomu nic nie narzucam. Każdy ma prawo mieć własny gust, to chyba logiczne ;s

użytkownik usunięty
Screat

A widziałaś "Kick-Ass" ?

Fan Chloe Moretz

Filmik dla fanów Chloe :D
http://www.youtube.com/watch?v=kMXxI5Hm2m4
po prawej stronie na youtube kolejne 3 części. Może nie każdy się będzie śmiał ze wszystkiego ale mam nadzieję, że ludziom się spodoba :)

użytkownik usunięty
shen16

Czemu nie zmienia tego zdjecia???

swieca

uwielbiam ją :x

Fan Chloe Moretz

Wg mnie bardzo podobna do Christiana Bale'a. Spokojnie uznałbym ją za jego córkę.

Fan Chloe Moretz

NO CÓŻ: jej partnerki mają szczęście.