Co wy w niej widzicie, dla mnie to rozpieszczony bachor, który psuje swoją obecnością każdy film
Skąd wiesz że jest "rozpieszczonym bachorem" znasz ją, gadałeś z nią? Nie wiem co do niej masz tak samo jak nie wiem co masz do sióstr Fanning. To są wszystko bardzo dobre aktorki młodego pokolenia tak samo jak Saoirse Ronan, Jodelle Ferland, Morgan Lily, czy Madeline Carroll. Te dzieciaki są przyszłością kina zagrały wiele świetnych ról, mają fanów na całym świecie, cieszą się uznaniem krytyki i środowiska artystycznego. Natomiast takie bezsensowne wyzywanie chod bachorów świadczy jedynie o tym że jesteś mega zazdrosny.
Obejrzałem Let Me In i powiem ci że zło w jej wykonaniu jest fascynujące. Sama Chloe ma w sobie to coś co trudno nazwać. Jakiś dziwny magnetyzm. Z chęcią zobaczyłbym ją w kolejnych rolach demonicznych psychopatek.
Młoda intelektualistka? Czytam z ciekawości jej wywiady. Ona ma do siebie duży dystans a jej wypowiedzi są szokująco inteligentne jak na nastolatkę. Przykładowo w przypadku porównania Let Me In do Twilight ma nadzieję że ludzie dostrzegą zupełnie inną stronę wampiryzmu jakiej nie znali wcześniej. Let Me In uzmysłowi ludziom że bycie wampirem wcale nie jest takie fajne i lekkie jak uważali dotychczas. Chloe zastanawia się także czy jeśli ktoś był przez 300 lat wampirem to czy po tak długim czasie pamięta swoich rodziców? jak wyglądało jego rodzeństwo? czy pamięta w jakich okolicznościach i przez kogo stał się wampirem?
To jest ciekawe:)
What about your dad's plastic surgery business?
Chloe-"I can't cut people's skin open. You couldn't make me. If I see blood I get kinda scared. No blood, no fat cells. The anatomy of the body's kinda amazing - the chromosomes and stuff and how something so tiny can affect your whole life. But I'm not interested in cutting somebody open and looking inside. Dad was on this brain surgery website and he's on the computer and what do I see - an open brain, with knives in it. It's terrifying"
There's a lot of gross stuff in kick-ass, isn't there?
Chloe -" Yeah, but it's not brains! I mean, I'm cool with fake comic-book blood, but not real blood. I can't see a real-life person on the table with their head open."
Albo to:
Chloe-"The first time I saw Let Me In, at the premiere, you know the part where I jump out of the bathtub.. I was the only person in the whole cinema to scream",
You were scared?
Chloe-"Of course I was", "I'm 13."
"oh my god we're on fire" Chloe rządzi:)
http://www.youtube.com/watch?v=jwfo4aQ-d7E
http://www.youtube.com/watch?v=omwDGddSuFk
Ten wywiad mnie rozwalił ;D Chloe ma unikatową osobowość, nawet bez tych wszystkich filmów jest wyjątkowa.
Aerosol- popieram z Tobą, rzecz jasna naprawdę jest śliczną dziewczyną. Ona wygląda na jakieś ok. 19/20 lat. :)