Jest lubiana tylko i wyłącznie za role w kick-ass!!!
Czy ktoś lubi ja za coś innego?
Bez przesady zachwalacie jaka to ona nie jest aktorką, a w jednym filmie ja widzieliście.
Trochę rozumu.
Widziałem ją w 7 filmach i w każdym zagrała świetnie. Z każdą kolejną produkcją coraz lepsza a w Kick-Ass to już Oscarowa rola. Także wyloguj się.
Gdyby nie chaos panujący na ('brawo' dla reżysera) ekranie dziewczyna pokazałaby co potrafi.
"Jest lubiana tylko i wyłącznie za role w kick-ass!!!
Czy ktoś lubi ja za coś innego?"
Tak, np ja lubię ją za role w "The Amityville Horror", "The Eye", "Big Momma's House 2" oraz za "Kick Ass". Zapewniam Cię, że wielu ludzi zgodziłoby się ze mną- Chloe wcale nie jest gwiazdką jednego filmu.
Mimo małej roli, była też niezła w The Diary of Wimpy Kid.
Jak jej nie zjedzą, to będzie fajna dupa do oglądania za parę lat D:
zgadzam się niesamowita aktorka dobrze mówisz Dakann juz teraz się wyróżnia a co będzie za jakieś 4-5 lat
Culkin też wyróżniał się w dzieciństwie, a jak dorósł to praktycznie przestał pojawiać się na ekranie.
nie oglądałem Kick-ass, a i tak lubie Chloe. Ostatnio widziałem ją w horrorze "Oko" i jak dla mnie wypadła lepiej niż Alba, chociaż zagrała niewiele znaczącą rolę. Poza urokiem osobistym i umiejętnościami aktorskimi Chloe ma rewelacyjny głos, taki z lekką chrypką :) Jeśli wszystko dobrz pójdzie to w przyszłości ma szansę stać się wielką gwiazdą.
Ma dopiero 13 lat, a role które gra to w większości zaledwie epizody... Niedługo będzie można ją zobaczyć w "Pozwó mi wejść" . Ma jeszcze dziecięcą urodę, więc dopiero zaczyna wchodzić na ścieżkę aktorską : )
Ja widziałam ją w 3 filmach (bez KICK-ASSa) i uważam, że świetnie zagrała w POZWÓL MI WEJŚĆ. W pierwszej scenie, pomyślałam, że "łe boże, ale pewno będzie beznadziejna...", bo tak trochę wyglądała, ale szybko przekonałam się, że się myliłam. Genialna rola! :)
Polecam jeszcze 500 dni miłości, bo tego nie wymieniliście, a film jest na prawdę nowatorski, a i sama Chloe gra świetnie.
A gówno prawda! Ja widziałem 7 filmów z jej udziałem, chociaż w większosci były to małe role , ale ma dopiero 13 lat więc wszystko przed nią. A nawet gdybym widział tylko Kick-Assa to i tak bym ją uwielbiał, jedna z najlepszych ról jakie widziałem. Postać Hit Girl mega ciekawa a Chloe wyszła rewelacyjnie, rozwaliła mnie zupełnie. Ostatnio zagrała tez w "Let Me In" gdzie tez miała główną rolę i była świetna, m. in. gra aktorska dwójki głównych bohaterów sprawiła, że amerykański remake podobał mi sie bardziej od pierwowzoru, co juz napisałem na forum w/w filmu. Także ma młoda talent i nie ma co dyskutować. A tak poza tym jest bardzo ładną, mądrą i zabawną dziewczyną http://www.youtube.com/watch?v=7B6VPSKu_oY i oby jej sodówa nie odwaliła i nie skończyła jak ta paskuda Lohan.