i będzie jedną z najlepiej rozchwytywanych i opłacanych aktorek świata. Już się mało nie pozabijają, żeby dostać ją do jakiegoś filmu :P
No fakt bardzo ładna dziewczynka i do tego zdolna. Ona i Dakota Fanning to chyba dwie najzdolniejsze aktorki młodego pokolenia.
Ganning nie chowa się przy Moretz, Fanning wybiera kiepskie filmy. Wystarczy zobaczyć ją w filmach w których grała jeszcze kilka lat temu, aby zobaczyć kto przed kim się chowa.
pewnie, że talentna to ona nie jest. To jest typ aktorki która pokazuje grymasy a nie grę aktorską. Uroda i w jakich filmach gra to już inna sprawa. Ona jak dorośnie może być ładną kobietą ale niestety talentu to ona nie ma.
Tak jak napisałem to grymasy a nie gra aktorska na nieszczęście jest fotogeniczna i będziemy te wygibasy twarzy przymusowo oglądać.
problem w tym, że w produkcją różnego typu się odnajduję i oglądam z różnych względów, aktor to nie wszystko w filmie
a odpowiadając przewrotnie, nie odmówię sobie obejrzenia przez nią filmu :)
Poza tym blockbustery przyciągają masę, powiedzmy nie-wybitnych aktorów, jak chcesz obejrzeć grę aktorską a'la Brando, to nie oglądaj filmów typu "300".
są powody i powody dla których się ogląda filmy. Nie tylko ze względu na aktora lecz i inne czynniki wchodzą w rachubę a oceniać i niechęć lub chęć w każdym filmie mogę widzieć.
Ta, chyba za 10, 20. Jest fatalną aktorką. I do tego brzydką. I mi tu nie wyjeżdżać z postami typu "sama jesteś brzydka", "przymknij się". Ona po prostu jest beznadziejna. I nie rozumiem, czemu jest w rankingu wyżej niż Vivien Leigh?!
Beznadziejna?? Chloe Grace Moretz to talent czystej wody, ma bardzo ciekawy typ urody z jednej strony sympatyczna blondyneczka z drugiej strony silna osobowość, do tego dość charakterystyczna uroda, Jak dotąd w miarę dobrze wybierała rolę, choć tak naprawę w niczym wielkim nie zagrała, no może Hugo i jego wynalazek to największa produkcja w jakiej zagrała,
Dakota Fanning ma talent ale role coraz gorsze wybiera (zwłaszcza uwikłanie się w Sagę Zmierz) z aktorek młodego pokolenia póki co największą karierę zrobiła Abigail Breslin (już ma w dorobku nominację do Oscara) a przykładami nieco zmarnowanych potencjałów są Dakota Blue Richards (dwa razy źle wybrała role i kariera stanęła) czy AnnaSofia Robb (zagrała świetne role niestety w filmach które nie zyskały rozgłosu i popularności).
Ona i talent? Proszę Cię. A widziałeś/widziałaś Przeminęłoz Wiatrem czy Titanica? O K. Winslet czy V. Leigh można powiedzieć, że mają talent. Ale o Moretz? A te jej usta wyglądają jak napchane botoksem.
Po pierwsze jam tam wiele talentu w Katie Winslet (jakiegoś nadzwyczajnego w stosunku do innych aktorek) nie widzę po drugie mówimy tu o szczególnym talencie wśród młodocianych aktorek
Po pierwsze. Porównałam Moretz do Winslet z czasów Titanica. Miała wtedy niewiele więcej lat, niż ona teraz. Po drugie. ŻADNA aktorka, która gra jak Moretz nie jest dobra.