Chloë Grace Moretz

7,6
32 596 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz

i będzie jedną z najlepiej rozchwytywanych i opłacanych aktorek świata. Już się mało nie pozabijają, żeby dostać ją do jakiegoś filmu :P

medykydem

No fakt bardzo ładna dziewczynka i do tego zdolna. Ona i Dakota Fanning to chyba dwie najzdolniejsze aktorki młodego pokolenia.

madmax707

Proszę Cię... Fanning chowa się przy Moretz.

użytkownik usunięty
fabcio93

no chyba nie

fabcio93

Ganning nie chowa się przy Moretz, Fanning wybiera kiepskie filmy. Wystarczy zobaczyć ją w filmach w których grała jeszcze kilka lat temu, aby zobaczyć kto przed kim się chowa.

medykydem

Nie zesrajcie się już z tym talentem, bo jakoś specjalnie uzdolniona to ona nie jest.

andriej2

Jest BARDZO UZDOLNIONA.

nyangirl

Pokemony kontratakują.

andriej2

LIKE IT

andriej2

pewnie, że talentna to ona nie jest. To jest typ aktorki która pokazuje grymasy a nie grę aktorską. Uroda i w jakich filmach gra to już inna sprawa. Ona jak dorośnie może być ładną kobietą ale niestety talentu to ona nie ma.
Tak jak napisałem to grymasy a nie gra aktorska na nieszczęście jest fotogeniczna i będziemy te wygibasy twarzy przymusowo oglądać.

markin

A ile filmów z nią widziałeś ?

nyangirl

sporo przecież na nieszczęście zatrudniają ją w Hollywoodzkiej masakrze.

markin

O ile ktoś Cię przykuwa do kaloryfera i każe oglądać jej filmy.

NickError

problem w tym, że w produkcją różnego typu się odnajduję i oglądam z różnych względów, aktor to nie wszystko w filmie

a odpowiadając przewrotnie, nie odmówię sobie obejrzenia przez nią filmu :)

markin

Poza tym blockbustery przyciągają masę, powiedzmy nie-wybitnych aktorów, jak chcesz obejrzeć grę aktorską a'la Brando, to nie oglądaj filmów typu "300".

NickError

są powody i powody dla których się ogląda filmy. Nie tylko ze względu na aktora lecz i inne czynniki wchodzą w rachubę a oceniać i niechęć lub chęć w każdym filmie mogę widzieć.

medykydem

Dokładnie tak samo myślę. Jeśli nie wpadnie w jakieś nałogi to może zrobić karierę w tym biznesie.

medykydem

Za kilka lat przez swoje usta podbije serca wszystkich ;]

Topireq

Co za zboczony komentarz!

buldok_

Sam jesteś zboczony.

Topireq

te usta to ma niesamowite, jak i mimike. moja ulubiona młoda aktorka

Topireq

W sumie za ich sprawą podbija serca już od kilku lat. Świetna aktorka.

medykydem

Byleby tylko Disney jej nie zrekrutował.

użytkownik usunięty
medykydem

True strory...

medykydem

Ta, chyba za 10, 20. Jest fatalną aktorką. I do tego brzydką. I mi tu nie wyjeżdżać z postami typu "sama jesteś brzydka", "przymknij się". Ona po prostu jest beznadziejna. I nie rozumiem, czemu jest w rankingu wyżej niż Vivien Leigh?!

Lady_Eowyn

Beznadziejna?? Chloe Grace Moretz to talent czystej wody, ma bardzo ciekawy typ urody z jednej strony sympatyczna blondyneczka z drugiej strony silna osobowość, do tego dość charakterystyczna uroda, Jak dotąd w miarę dobrze wybierała rolę, choć tak naprawę w niczym wielkim nie zagrała, no może Hugo i jego wynalazek to największa produkcja w jakiej zagrała,

Dakota Fanning ma talent ale role coraz gorsze wybiera (zwłaszcza uwikłanie się w Sagę Zmierz) z aktorek młodego pokolenia póki co największą karierę zrobiła Abigail Breslin (już ma w dorobku nominację do Oscara) a przykładami nieco zmarnowanych potencjałów są Dakota Blue Richards (dwa razy źle wybrała role i kariera stanęła) czy AnnaSofia Robb (zagrała świetne role niestety w filmach które nie zyskały rozgłosu i popularności).

skoczek_narciarski

Ona i talent? Proszę Cię. A widziałeś/widziałaś Przeminęłoz Wiatrem czy Titanica? O K. Winslet czy V. Leigh można powiedzieć, że mają talent. Ale o Moretz? A te jej usta wyglądają jak napchane botoksem.

Lady_Eowyn

Po pierwsze jam tam wiele talentu w Katie Winslet (jakiegoś nadzwyczajnego w stosunku do innych aktorek) nie widzę po drugie mówimy tu o szczególnym talencie wśród młodocianych aktorek

skoczek_narciarski

Po pierwsze. Porównałam Moretz do Winslet z czasów Titanica. Miała wtedy niewiele więcej lat, niż ona teraz. Po drugie. ŻADNA aktorka, która gra jak Moretz nie jest dobra.

Lady_Eowyn

Proszę http://c3201142.cdn02.imgwykop.pl/comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK.jpg

medykydem

TERAZ MINĘŁO 10 LAT. ZROBIŁA COMING OUT, ZOSTAŁA FEMINISTKĄ I ODDAŁA GŁOS NA HILARY I KAMALĘ.