Chloë Grace Moretz

7,6
32 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz

Po prostu genialnie! Była jednym z największych atutów filmu.

dancewithangel

100 racji, Cage przy niej to jakis amator.

dancewithangel

laska ZMIAŻDŻYŁA wszystkie kinowe super bohaterki, Mille Jovovich, trynity itp ""ostre"" laski! - Amazing :)

dancewithangel

Popieram i wróże jej wielką przyszłość. Wreszcie dziewczyna młodego pokolenia z naprawdę ogromnym talentem. Nie to, co te pseudo gwiazdki Disneya.

0wner2

w "Kick-Ass" była świetna - "Hit-Girl" to chyba moja ulubiona postać (m.in. dzięki Chloe). Wcześniej zwróciłem na nią uwagę w "(500) Days of Summer", gdzie miała małą, ale również bardzo ciekawą rolę. Rodzi nam się kolejna małoletnia gwiazda (na szczęście skrajnie inna niż Miley Cyrus itd.)

Mr_MarQx

Oby tylko nie padła Culcin(ten od Kevina samego w domu)

Replo

hit girl niczym joker dla mrocznego tak ona dla kick assa

BigDadddy

Mi się nie podobała.
Ciągle robiła wnerwiające miny i myślała, ze jest Bóg wie kim.

swedzace

Kompletnie nie wyczułeś stylistyki tej postaci. I trzeba być naprawdę niesamowitym ignorantem żeby tak świetnej aktorce wystawić 1/10. Żałosne.

Witcher

Jakiej sytuacji?
Ona po prostu tak dziwnie zagrała. Sam jesteś żałosny!!!
Każdy ocenia jak chce i co ci do tego?
Zagrał w jednym porządnym filmie i dumna z siebie.
Jak dla mnie jest przeciętna.

Elle_Fanning

Aha, czyli już wiem komu gra Chloe się nie podoba. Małolatom, które tak naprawdę w głębi duszy zazdroszczą jej niesamowitości :)
Poza tym jakim cudem 12-latka obejrzała film R-rated? o_O

Witcher

Ciekawe czego tu zazdroscic?
Paskudnego ryja?
Moze beztalecia?
Ja nie wiem!!

swedzace

Po pierwsze więcej pokory.
Po drugie jak na swój wiek jest bardzo ładna.
I po trzecie jest świetną aktorką i sporo już w życiu osiągnęła.
Tyle wystarczy?

Witcher

Jako Hit Girl po prostu wymiatała. Uratowała film. I ma także ładną buzię, będzie piękną kobietą.

Witcher

O jakich dziwnych minach mówicie??!! Taką grała - brutalną i pewną swoich możliwości . Z was wszystkich tutaj na forum ,Witcher gada najlepiej .

I zagrała w jednym porządnym ? Obejrzyj dokładnie filmografię.

Idź słuchać bibera.

Elle_Fanning

No nie zgodzę się. Ja wiedziałem ją w 6 filmach i muszę przyznać że zagrała w nich bardzo dobrze, a i większość tych filmów to były raczej dobre produkcje. Po za tym aktorów ocenia się nie po tym w jakich filmach grają tylko jak grają bo jest cała masa dobrych aktorów którzy mimo iż są zdolni to i tak dostają role w samych lub prawie samych gniotach. Chole nie jest może moją ulubioną aktorką młodego pokolenia ale przyznaję mimo wszystko ze ma talent w choć moim zdaniem to dopiero w "Pozwól mi wejść" pokazała co potrafi w "Kick Ass" zagrała dobrze ale w "Pozwól mi wejść" to po prostu przeszła samą siebie.

dancewithangel

jakby ktoś kręcil wiedźmina to Ciri jak znalazl

bobasz

niesamowita :D 12-latka a potrafila przekonac siebie i widzow do roli brutalnej zabojczyni, co pewnie nie jednej aktorce (pokroju Disneya) nawet przez mysl by nie przeszlo. trzymam za nia wielkie kciuki!

bobasz

To jest fakt xD. Na Ciri idealna. Swietna rola w filmie, ludzie ktorza zle ja oceniaja po prostu sa na nizszym stadium inteligencji....

Kamelus

Miecie!
Mysle, ze zrobi kariere, oby tylko grala dobre role :P.
W Kick-Ass wymiotla totalnie.