Chloë Grace Moretz

7,6
32 600 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz

moim zdaniem ta dziewczynka nie potrafi grać. Jej sztuczny uśmiech przyprawia o mdłości, również (niestety) w Hugo.

iacob

Niestety się pod tym popisuje. Hugo to świetny film, a ona tam naprawdę denerwowała, dlatego mniej przyjemnie oglądało się to... A szkoda.

SeleneSimon

Nie uważam, że Hugo to świetny film, ale śmiem twierdzić, że byłby znacznie lepszy, gdyby ona tam nie grała.

Panna Nie

Zgadzam się:)

spanieleczek

No to teraz czekam, aż wasza kompania nakręci jakiś film.

iacob

Tu masz kolegę...podobnie w takim tonie. Macie duży zbiór wspólny i podobne podejście literackie...
http://www.filmweb.pl/person/Saoirse+Ronan-381818/discussion/Chyba+tylko+ja+tak+ mam...-1794236

lokk

Akurat Saoirse jest świetna.

iacob

Ja tam obie lubię, ale oczywiście rozumiem, że ktoś może nie lubić...
...ale jeśli piszesz że dziewczynka nie potrafi grać, to nie znaczy, że kobieta będzie też kiepsko grała...
...bo to faktycznie dziewczynka jeszcze...

iacob

+1
a jej miejsce nr 6 na liscie najpiekniejszych twarzy 2011 to jakas blazenada

iacob

To samo kiedyś mówiono o m.in. Shirley Temple i później Drew Barrymore i inne też to przechodziły. Tego, co będzie z tymi aktorkami, bądź tylko zjawiskami w światowym kinie, nie wiemy, a wydawanie orzeczeń, niemalże sądowych, nie wróży popularności - nie ubliżając - szanownym krytykom.
Obserwujmy, nie sądźmy.
Pozdrawiam. :)

iacob

potrafi

iacob

Można byłoby tak pomyśleć... jeśli się nie zobaczyło jej w "Pozwól mi wejść". Niesamowita mroczna kreacja.

iacob

haha ale wy tu pieprzycie "znafcy" xD taka mała dziewczynka nabrała na swój brak umiejętności aktorskich takich reżyserów jak Scorsese lub Tim Burton. Zostawcie ludzie ocenianie umiejętności aktorskie ludziom którzy mają jakiekolwiek pojęcie o tym.

Kajo_3

No jasne. Najlepiej w ogóle nie mieć własnego zdania tylko polegać na autorytetach.

iacob

hmmm...tak ja napisałem "wyżej"... jeśli takie jest Twoje podejście, to musisz sam kręcić filmy...

lokk

Uważam, że jest dobrze nie powiem, że jakaś rewelacja, ale jest ok. Bardzo ładna dziewczynka. Jednakże nie przepadam za nią, jest taką "Gwiazdką" wszędzie chce być i drażni mnie to.