moim zdaniem ta dziewczynka nie potrafi grać. Jej sztuczny uśmiech przyprawia o mdłości, również (niestety) w Hugo.
Niestety się pod tym popisuje. Hugo to świetny film, a ona tam naprawdę denerwowała, dlatego mniej przyjemnie oglądało się to... A szkoda.
Nie uważam, że Hugo to świetny film, ale śmiem twierdzić, że byłby znacznie lepszy, gdyby ona tam nie grała.
Tu masz kolegę...podobnie w takim tonie. Macie duży zbiór wspólny i podobne podejście literackie...
http://www.filmweb.pl/person/Saoirse+Ronan-381818/discussion/Chyba+tylko+ja+tak+ mam...-1794236
Ja tam obie lubię, ale oczywiście rozumiem, że ktoś może nie lubić...
...ale jeśli piszesz że dziewczynka nie potrafi grać, to nie znaczy, że kobieta będzie też kiepsko grała...
...bo to faktycznie dziewczynka jeszcze...
To samo kiedyś mówiono o m.in. Shirley Temple i później Drew Barrymore i inne też to przechodziły. Tego, co będzie z tymi aktorkami, bądź tylko zjawiskami w światowym kinie, nie wiemy, a wydawanie orzeczeń, niemalże sądowych, nie wróży popularności - nie ubliżając - szanownym krytykom.
Obserwujmy, nie sądźmy.
Pozdrawiam. :)
Można byłoby tak pomyśleć... jeśli się nie zobaczyło jej w "Pozwól mi wejść". Niesamowita mroczna kreacja.
haha ale wy tu pieprzycie "znafcy" xD taka mała dziewczynka nabrała na swój brak umiejętności aktorskich takich reżyserów jak Scorsese lub Tim Burton. Zostawcie ludzie ocenianie umiejętności aktorskie ludziom którzy mają jakiekolwiek pojęcie o tym.