nie wiem dlaczego, ale na pewno jej to nie służy. zdecydowanie lepiej w blond ewent. jasny brąz, ale na pewno nie w takich ciemnych jak teraz ma. do jej buźki nie pasuje taki kolor. pewnie myślała że jakoś zatuszuje swoją dziecinną jeszcze buzie farbując się na brąz. podobno ciemne kolory postarzają...
wydaję mi się, że to na rzecz filmu...przynajmniej wtedy bym to zrozumiała :) bo po co farbować włosy w tak młodym wieku...
raczej na rzecz filmu . Chloe wrzucila zdjecia na instagram z planu filmu if i stay i ma tam ten kolor wlosow xd
Zafarbowała z własnej woli. Na twiterze napisała, że zrobiła to na swoje szesnaste urodziny. Mnie się podobają, a do tego warto użyć trochę wyobraźni jeśli chodzi o wygląd, szczególnie jeśli chodzi o dziewczyny.
Ach, no mogła na urodziny...tylko to trochę głupio z jej strony, bo jej kariera się rozwija i pewnie w przyszłości nie raz zafarbuje włosy do jakiegoś filmu, więc po co już teraz? Chociaż jak chce to w sumie taki "prezent" urodzinowy, może ją wkurzały już te blond :)