Chloë Grace Moretz

7,6
32 600 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz
dostepe

nie wiem dlaczego, ale na pewno jej to nie służy. zdecydowanie lepiej w blond ewent. jasny brąz, ale na pewno nie w takich ciemnych jak teraz ma. do jej buźki nie pasuje taki kolor. pewnie myślała że jakoś zatuszuje swoją dziecinną jeszcze buzie farbując się na brąz. podobno ciemne kolory postarzają...

bellatrixx_2

wydaję mi się, że to na rzecz filmu...przynajmniej wtedy bym to zrozumiała :) bo po co farbować włosy w tak młodym wieku...

dostepe

raczej na rzecz filmu . Chloe wrzucila zdjecia na instagram z planu filmu if i stay i ma tam ten kolor wlosow xd

OurDeal

tak właśnie myślałam :) raczej by z własnej woli nie zafarbowała :)

dostepe

Zafarbowała z własnej woli. Na twiterze napisała, że zrobiła to na swoje szesnaste urodziny. Mnie się podobają, a do tego warto użyć trochę wyobraźni jeśli chodzi o wygląd, szczególnie jeśli chodzi o dziewczyny.

Michal Brzoza

Ach, no mogła na urodziny...tylko to trochę głupio z jej strony, bo jej kariera się rozwija i pewnie w przyszłości nie raz zafarbuje włosy do jakiegoś filmu, więc po co już teraz? Chociaż jak chce to w sumie taki "prezent" urodzinowy, może ją wkurzały już te blond :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HUBERTciawo

Su#ka, su#ka... Nie masz innego określenia na dziewczynę?

ane33333

a po co mi więcej ?

dostepe

A dlaczego związała się z Kate Harrison? W obydwu przypadkach: BO TAK SIĘ JEJ PODOBA, A TO CZY NAM SIĘ TO PODOBA JĄ NIE OBCHODZI.