Minęło 10 lat - kariera Chloe przychamowała. Wiec Chloe żeby o sobie przypomnieć zrobiła coming out. Bracia też. Do tego zaczęła propagować feminizm i poparła Hilary i Kamale. Więc ,,brać" to mogą ją już tylko ładne dziewczyny.
hehe ja tak samo, po Carrie obejrzałem właściwie wszystkie filmy z nią, nawet te gdzie była jeszcze dzieckiem. teraz wygląda jeszcze lepiej....love :****
Pierwszy film który z nią widziałem to Carrie , film jakoś mnie nie urzekł, lecz ona sama :d
Później przyszedłem do domu, poczytałem o niej i na następny dzień widziałem część filmów z jej udziałem :)
Ostatnio wysłałem list z prośbą o autograf i czekam :d
A gdzie masz zamiar wysłać prośbę o autograf. Daj jakieś namiary albo coś jak masz zamiar to zrobić?
Fan Mail Address:
Chloe Grace Moretz
William Morris Endeavor Entertainment
9601 Wilshire Blvd.
3rd Floor
Beverly Hills, CA 90210-5213
USA
lajtowo :) jak bedziesz wysyłać to musisz dać koperte zwrotną , zdjęcie i IRC.
Wysyłasz priorytetem za granice - 5zł
IRC kosztuje - 4,50 zł
Wywołanie zdjęcia - 50 groszy
Więc wychodzi 10 zł na wysłanie :)
Witam
Mam do Was prośbę jako do fanów Chloe Moretz. Na jednym z forów organizowany jest konkurs na miss aktorek zagranicznych. Byłoby mi miło gdybyście poświęcili chwilkę na zagłosowanie w konkursie. Z góry bardzo dziękuję.
Oto link:
http://www.lastelenovelas.fora.pl/aktorki,50/miss-aktorki-zagraniczne-2013-etap- 3-polfinal,1523-50.html