Chloë Grace Moretz

7,6
32 596 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz

chloe moretz to najlepsza wg mnie młoda aktoreczka :) obejrzałam z nią sporo filmów i jest świetna :) jedna z moich ulubionych aktorek...zaraz po niej lubię Jodelle Ferland :)

gogo94

No, jak dla mnie też :) akurat ona jest moją ulubioną aktorką, później jest Isabelle Fuhrman, a na trzecim Jodelle

ane33333

ooo :) chloe u mie ma 1 miejsce, 2 ma jodelle a trzecie ma Emily Browning :)

gogo94

noo moim zdaniem też jest najlepsza. właściwie moja ulubiona aktorka. poznałam ją dzięki filmowi ''pozwól mi wejść'' . najpierw przeczytałam książkę ''wpuść mnie'' potem obejrzałam ekranizacje i byłam w niebo wzięta ;)) i wiecie co dzisiaj sobie obejrze jeszcze raz ;)))

Calley

o to fajnie :) ja wczoraj oglądalam mi tez chloe spodobola w pozwol mi wejsc :) urzekla mnie w tym filmie! teraz czekam na te najnowsze z nią kiedy bd w kinie i zebym sb sciagla :D

gogo94

Jest świetna. Raz, że przyjemnie się ją ogląda. Dwa, gra bardzo naturalnie.

Troublesome

taaaak :) dokładnie

gogo94

Następczyni Dakoty Fanning...

gogo94

Ona świetna? Już tam lepsza Lawrence. Już nawet ta denerwująca Stoessel lepsza.

gogo94

Nie wiedziałam, że ona jest taka młodziutka! Pierwszy raz oglądałam ją w Kick Ass i teraz czekam na kontynuację. 16 lat i już tyle filmów...

Izydorcia

ja też czekam...

gogo94

Moim zdaniem druga po Dakocie Fanning , najlepsza aktorka młodego pokolenia.

Daragox

TERAZ MA JUŻ PRAWIE 30 LAT. ZROBIŁA COMING OUT (przez to moim zdaniem podobna do Jodie Foster), ZOSTAŁA FEMINISTKĄ I ODDAŁA GŁOS NA HILARY I KAMALĘ. ZAMIAST DOBREJ ROLI PRZESZŁA NA LEWACTWO.