Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale ona ma ogromne dłonie, jak na kobietę. A przecież jest jeszcze nastolatką, w dodatku niewysoką. Ogólnie ma bardzo mocno zbudowane ręce, ramiona. Nie jest muskularna, na szczęście, ale istnieje pewien kontrast między jej ładną, delikatną twarzą a tymi nieproporcjonalnie wielkimi rękami.
Też to zauważyłam - ma bardzo dziwne ciało, takie trochę męskie, właśnie takie dziwne ramiona. W ogóle ma figura taką mało kobiecą. Właśnie mnie zastanawiało co jest dziwnego w jej rękach no i masz rację, ma je po prostu duże.
nic dziwnego, że figurę ma mało kobiecą - zaczeła przygotowywać się do roli w Kick-Assie w wieku 10 lat bodajże, więc musiała dużo ćwiczyć - w scenach akcji nie grała za nią dublerka. a jak dobrze wiemy takie ćwiczenia zmieniają sylwetkę zwłaszcza w wieku dojrzewania
Ja nie zauważyłem ale przyjże się jak będę oglądał z nią jakiś film,teraz trochę taka brzydka myśl jak będzie kiedyś brała do rąk a napewno będzie brała to nie jednego chłopaka wpędzi w kompleksy pozdrawiam :)
W Stanach nie będzie miała tego typu problemu pełno tam napakowanych,przystojnych aktorów. Kate Beckinsale także ma wielkie dłonie to od wątroby.
Wiem, że stary post, ale odpiszę :-D Z tego co czytałem na amerykańskiej Wikipedii, to jest lesbijką :-) Więc pewnie problem z głowy, hehe :-)
nie zauważyłam - przyjrzę im się w zwiastunie "if i stay". ale nawet jeśli, jej prześliczna buzia odwraca uwagę od mankamentów jej urody jak owe dłonie czy mało kobieca budowa ciała :)
Bawię się w archeologa xD
Chciałam podkreślić, że Chloe jest jeszcze młodziutka (a już w momencie pisania tego posta to w ogóle), a w wieku dojrzewania to akurat nic dziwnego, że ciało jest nieproporcjonalne - może takie być, ponieważ dopiero się rozwija, rozrasta, i z tego co wiem, to akurat często się zdarza, że pewne części ciała rosną szybciej niż inne, przez co nastolatki na ogół są dość niezgrabne :)
Warto o tym wiedzieć, by nastolatków, na ogół przerażonych zmianami w swoim ciele, nie wpędzać dodatkowo w kompleksy - w dodatku zupełnie nieuzasadnione, ponieważ na ogół po kilku latach to samo ciało wygląda kompletnie inaczej, kiedy już proces dojrzewania zostanie zakończony.