Chloë Grace Moretz

7,6
32 654 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz

Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale ona ma ogromne dłonie, jak na kobietę. A przecież jest jeszcze nastolatką, w dodatku niewysoką. Ogólnie ma bardzo mocno zbudowane ręce, ramiona. Nie jest muskularna, na szczęście, ale istnieje pewien kontrast między jej ładną, delikatną twarzą a tymi nieproporcjonalnie wielkimi rękami.

per333

Też to zauważyłam - ma bardzo dziwne ciało, takie trochę męskie, właśnie takie dziwne ramiona. W ogóle ma figura taką mało kobiecą. Właśnie mnie zastanawiało co jest dziwnego w jej rękach no i masz rację, ma je po prostu duże.

dostepe

Ale ma piekne lodygi.

dostepe

nic dziwnego, że figurę ma mało kobiecą - zaczeła przygotowywać się do roli w Kick-Assie w wieku 10 lat bodajże, więc musiała dużo ćwiczyć - w scenach akcji nie grała za nią dublerka. a jak dobrze wiemy takie ćwiczenia zmieniają sylwetkę zwłaszcza w wieku dojrzewania

valeriemydear

No, ja ją osobiście podziwiam za to, że grała w scenach akcji, bo zazwyczaj są dublerzy :)

per333

Ja nie zauważyłem ale przyjże się jak będę oglądał z nią jakiś film,teraz trochę taka brzydka myśl jak będzie kiedyś brała do rąk a napewno będzie brała to nie jednego chłopaka wpędzi w kompleksy pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
janosik_filmaniak

W Stanach nie będzie miała tego typu problemu pełno tam napakowanych,przystojnych aktorów. Kate Beckinsale także ma wielkie dłonie to od wątroby.

Co ty Franka piszesz o wątroby takie wielkie łapska się ma pierwsze słyszę

użytkownik usunięty
janosik_filmaniak

Poczytaj sobie o chorobie Kate Beckinsale.

ok

janosik_filmaniak

Wiem, że stary post, ale odpiszę :-D Z tego co czytałem na amerykańskiej Wikipedii, to jest lesbijką :-) Więc pewnie problem z głowy, hehe :-)

underground73

Do tego dwaj bracia pederaści. Słyszałem o tym.

per333

nie zauważyłam - przyjrzę im się w zwiastunie "if i stay". ale nawet jeśli, jej prześliczna buzia odwraca uwagę od mankamentów jej urody jak owe dłonie czy mało kobieca budowa ciała :)

per333

Bawię się w archeologa xD

Chciałam podkreślić, że Chloe jest jeszcze młodziutka (a już w momencie pisania tego posta to w ogóle), a w wieku dojrzewania to akurat nic dziwnego, że ciało jest nieproporcjonalne - może takie być, ponieważ dopiero się rozwija, rozrasta, i z tego co wiem, to akurat często się zdarza, że pewne części ciała rosną szybciej niż inne, przez co nastolatki na ogół są dość niezgrabne :)

Warto o tym wiedzieć, by nastolatków, na ogół przerażonych zmianami w swoim ciele, nie wpędzać dodatkowo w kompleksy - w dodatku zupełnie nieuzasadnione, ponieważ na ogół po kilku latach to samo ciało wygląda kompletnie inaczej, kiedy już proces dojrzewania zostanie zakończony.