Ten aktor bardzo przypadl mi do gustu.Wystarczylo obejrzec jeden film z nim w roli glownej i odrazu sie zakochalam.Jest przeslodki,nie wazne w jakiej roli ja go po prostu UWIELBIAM!!!
Kolejne ciasteczko światowego fromatu - śliczny ,. zdolny i wspaniale umięsniony . Czego chcieć więcej ?!?
Tak, a na dokładkę trzeba jeszcze oceniać na 10 każdy film, w którym występuje, o przecież jest śliczny.
Po pierwsze nie 10 , misiu , po drugie nie każdy . Do tej pory filmów z jego udziałem widziałam 2 , i nie oceniłam ich na 10 lub 9
Ustalmy jedno - facet może być przystojny. Śliczny to może być piesek szczeniaczek albo chomik. Wbijcie sobie to do głowy małolaty.
Nie do ciebie pisałem czekoladowy nosku, więc po co się wcinasz? Uważam, że określanie dorosłego, mężczyzny mianem ślicznego jest mocno gówniarskie; i to nie tylko moja opinia. Kobiety bywają piękne, mężczyźni bywają przystojni, małe kotki bywają śliczne . Poruszyłem tę kwestię bo etykietowanie dojrzałych heteroseksualnych facetów mianem ślicznych to jakaś cholerna plaga naszych czasów. Gdyby jakaś kobieta powiedziałaby mi że jestem śliczny to mocno zastanowiłbym się nad swoim wizerunkiem i nad jej dojrzałością emocjonalną . Tyle.
Zasadniczo niczym, ale zrób sobie sondę - podejdź do 10 przypadkowych mężczyzn i zapytaj się czy chcieli aby nazywano ich ślicznymi. Potem podejdź do 10 przypadkowych kobiet i zapytaj czy chciałby aby określano je mianem przystojnych.