Chris EvansV

Christopher Robert Evans

8,3
98 805 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chris Evans

Ten aktor bardzo przypadl mi do gustu.Wystarczylo obejrzec jeden film z nim w roli glownej i odrazu sie zakochalam.Jest przeslodki,nie wazne w jakiej roli ja go po prostu UWIELBIAM!!!

Bionda84

Kolejne ciasteczko światowego fromatu - śliczny ,. zdolny i wspaniale umięsniony . Czego chcieć więcej ?!?

Enterraz

Tak, a na dokładkę trzeba jeszcze oceniać na 10 każdy film, w którym występuje, o przecież jest śliczny.

Egon_Olsen

Po pierwsze nie 10 , misiu , po drugie nie każdy . Do tej pory filmów z jego udziałem widziałam 2 , i nie oceniłam ich na 10 lub 9

Bionda84

Cóż... zgadzam się z tobą. Pierwszy raz na tej stronie przyznaje - jestem gejem xD

FantasyVision

hehehe ja wole dziewczyny :P zdecydowanie...

Bionda84

tak ciasteczko :) z Niego, tylko schrupać xD

Bionda84

Ustalmy jedno - facet może być przystojny. Śliczny to może być piesek szczeniaczek albo chomik. Wbijcie sobie to do głowy małolaty.

JukkaSarasti

O kurde, byłem gÓpi. Już sobie wybijam >.<

FantasyVision

Nie do ciebie pisałem czekoladowy nosku, więc po co się wcinasz? Uważam, że określanie dorosłego, mężczyzny mianem ślicznego jest mocno gówniarskie; i to nie tylko moja opinia. Kobiety bywają piękne, mężczyźni bywają przystojni, małe kotki bywają śliczne . Poruszyłem tę kwestię bo etykietowanie dojrzałych heteroseksualnych facetów mianem ślicznych to jakaś cholerna plaga naszych czasów. Gdyby jakaś kobieta powiedziałaby mi że jestem śliczny to mocno zastanowiłbym się nad swoim wizerunkiem i nad jej dojrzałością emocjonalną . Tyle.

JukkaSarasti

Zgadzam się z tobą :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Schizofrenik_XXI_wieku

Zecydowanie, tak.

FantasyVision

SZLICZNY ON JES KOCHAM GJO :)

Schizofrenik_XXI_wieku

Ja go bardziej kocham, mojego słodkiego Chrisa. pfff...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Schizofrenik_XXI_wieku

Pomógłbym ci :)

FantasyVision

qrwa!!!! oł je bejbe ciekeraut

JukkaSarasti

a czym rozni sie epitet sliczny od przystojny?

Dante87

Zasadniczo niczym, ale zrób sobie sondę - podejdź do 10 przypadkowych mężczyzn i zapytaj się czy chcieli aby nazywano ich ślicznymi. Potem podejdź do 10 przypadkowych kobiet i zapytaj czy chciałby aby określano je mianem przystojnych.

JukkaSarasti

EDIT: chcieliby/chciałyby

JukkaSarasti

dobra wygrales

Dante87

Stary tu nie chodzi o to czy moja racja jest najmojsza czy też nie, tylko o znaczenie słów po prostu. Możemy powiedzieć, że książka, którą przeczytaliśmy była pyszna, i będzie to w pełni zrozumiałe dla innych. Ale sam powiedz czy nie będzie to brzmieć co najmniej groteskowo?