Chris EvansV

Christopher Robert Evans

8,3
99 372 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chris Evans

jakieś małolaty dają mu takie wysokie oceny tylko za wygląd. bez sensu.

blazej138

a chocby za rolę w Street Kings
(Bullshit! jaki za krótki)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
misia3717

Odezwała się kolejna fanka. phi, pffff,

Drg_

no właśnie...
pfffffffffff

blazej138

Tak ma tak wysoką ocenę!
Bo co? Jakiś problem, wpadłeś w kompleksy? :/

paula_65

ale jesteście żałosne...iloraz inteligencji-0. wcale nie jest złym aktorem ale takich fanek mu nie zazdroszczę...

blazej138

Moim zdaniem to nie ma tak, że jest dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, bo życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... znaczy... marchew.

blazej138

No, ale trzeba przyznać, że jak gra w filmie to zawsze jest na co popatrzeć... Tzn... Jak się jest dziewczyną, albo mężczyzną homoseksualnym. ^^' Tak czy inaczej wybitnym aktorem to on raczej nie jest, ale młody z niego chłopak, wiele ról jeszcze przed nim.. Ciekawa jestem jak się dalej rozwinie. Podobał mi się bardzo w Fantastycznej Czwórce, bo moim zdaniem idealnie oddawał charakter Johnny'ego... Niemniej nie można tego nazwać kreacją... wybitną. Myślę, że on może mieć potencjał.