Chris EvansV

Christopher Robert Evans

8,3
99 372 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chris Evans

to ciekawe że aktor co zaczynał w takim''To nie jest kolejna komedia dla kretynów'',już 4 lata później zagrał Żywą pochodnię w fantastycznej czwórce,a później kapitana amerykę,gdzie odtwarzał(i odtwarza) tą rolę,w filmie pod tym samym tytułem i w avengers...nie rozumiem tej drogi czy został aktorem pierwszej ligi z powodu swojej urody czy rzeczywiście gościu ma talent lub po prostu miał szczęście które czasem jest potrzebne w życiu.niestety nie widziałem zbyt wielu filmów z nim (właściwie widziałem tylko te co wymieniłem)więc nie potrafię docenić jaki posiada kunszt aktorski,a wy co tym wszystkim sądzicie?

dj_carlos

ja osobiście coś czuje że sławę uzyskał dzięki wyglądowi,przez który pasował do roli płonącej pochodni w roli młodego zbuntowanego chłopaka,a przez to trafił do roli kapitana ameryki gdyż już producenci wiedzieli że aktor ten będzię się nadawał w roli superbohatera gdyż ją już wcześniej odtwarzał w fantastycznej czwórce,tak dla mas,ze względów wizualnych.nie zmienia to faktu że aktora lubię,choć wolę jego rolę w fantastycznej czwórce jako takiego wyluzowanego gościa niż jako kapitana amerykę,choć też może być

dj_carlos

Był nową twarzą, więc na pewno to sprawiło, że dostał w filmach takich jak Kapitan Ameryka czy Fantastyczna 4. Widziałam z nim Ninania w Nowym Jorku, W stronę słońca, Ilu miałaś facetów, Komórka, Push, Królowie ulicy. I powiem tak jak czuję on nie ma ,,zapachu pieniędzy" jest modny bo filmy na podstawie komiksów Marvela są modne, ale on przepadnie.