Christina Aguilera

Christina Maria Aguilera

8,2
1 861 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christina Aguilera

http://xtinaweb.org/media/audios/Clips/b2b_previews.zip [xtinaweb.org/media/audi...]

tu możecie ściągnąć sobie wszystkie demówki z płyty Back to Basics
(każda piosenka trwa 30 sec.)

BlondKiller

Właśnie chciałem zrobić taki temat :-)
Najbardziej podobają Mi się:
Candyman
Slow Down Baby
Mercy On Me
Enter The Cirus
Hurt
Oh Mother
The Right Man

Zabrakło rockowych kawałków :-(

InowroclawskiWilk

Dzisiaj po raz pierwszy przesłuchałam całego albumu. Właśnie któryś raz z kolei ją słucham. Rewelacja, chociaż właśnie szkoda, że rockowych utworów nie ma, ale Christina w świetnej formie! :)

Tender_L

jak moga byc rokowe kawalki na plycie soulowej??? to jest urok christiny jej specyficzna muzyka a nie jakis rock typu kolejengo the rasmus czy evanescence taka christina jest jedna a poza tym jej nowy album stylizowany jest na lata 20-te

JohnnY_3

Wyluzuj tępaku. Kto tu mówi o Evanescence a tym bardziej The Rasmus? Po pierwsze chłopczyku zauważ że nie każda piosenka jest w klimacie lat 20,30, więc mogłyby się znaleść popowe utwory z domieszką rocka tak jak np. Make Over czy Fighter na "Stripped".

InowroclawskiWilk

i o to chodzi :D

InowroclawskiWilk

a czy ja drogi DIVERSE mowie o plycie stripped? bo chyba nie, Mowie tylko ze utwory na plycie BACK TO BASICS ktora jest przedmiotem dyskusji jest w stylu lat 20 i 30 i nie chce zeby christina byla rokowa pisoenkarka jak amy lee z evanescence czy itp a tepaku mozsz sobie do lustra powiedziec pozdro

JohnnY_3

Podkreślam dalej że jesteś tępy.
Wiem że mówisz o B2B. Dla Mnie ta płyta nie jest całkowicie utrzymana w stylu lat 20 czy 30. Dlatego też dlaczego mogłoby nie być pop-rockowych utworów. Daleko poprockowym piosenkom Aguilery do Amy Lee, więc nie wiem po co to porównanie. Pozdro tępaku i nie rzucaj się tak, jak nie rozumiesz.