Christoph Waltz

8,8
81 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christoph Waltz

A ten co tak awansował w rankingu? No dobry był w Django, przezabawny, no ale bez przesady, toż to Niemiec! :p Aktor niezły, charakterystyczny, w specyficznych rolach wypada świetnie, ale do czołówki to mu daleko :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
navi69ator

co ma znaczyć zwrot "toż to Niemiec!" ?

(przy okazji sprostuję; jest Austriakiem.)

Sathyriasiska

Hitler też był Austriakiem :p Dobrze wiesz o co mi chodzi. Austria, Niemcy, Holandia, toż to to samo :)

navi69ator

tak, Hitler był Austriakiem, przecież nie napisałam nigdzie, że jest inaczej, z tym, że nie widzę związku :)

no i dla mnie, odkąd każde z tych państw jest niepodległe, nie jest jednym i tym samym, a już na pewno nie w XXI wieku.

navi69ator

Gratuluja rozumowania.

P1a2n3

Dziekuja.

użytkownik usunięty
navi69ator

A, czyli wg Ciebie kazdy kto ma jakis zwiazek z Niemcami jest zly tak?

Cóż, gdyby ktoś do ciebie w dzieciństwie mówił drutem kolczastym, to też byłabyś 'zła' ;)

użytkownik usunięty
navi69ator

język jak język. balsam dla uszu to to nie jest ale nie wszystko na świecie musi być piekne

Ale Ty chyba nie bierzesz moich wypowiedzi o Niemcach na poważnie, co? :) Do Waltza nic nie mam, po prostu nie uważam, żeby zasługiwał na tak wysokie miejsce w rankingu.

użytkownik usunięty
navi69ator

Nie wiem, nie wiem...To jest internet, tu chyba nic nie należy brac do konca na powaznie. JA Go lubię i jak dla mnie moze byc w pierwszej dziesiątce. to jeszcze nie jest tragedia. gorsze jest np to ze niejaki Ryan Gosling (tez niezly ale bez przasady...) znajduje sie o miejsce wyzej niz Gary Oldman i to jest dopiero skandal. albo taki tarantino to juz w ogole kpina

navi69ator

A oglądałeś film Rzez Polańskiego z nim w jednej z roli głównej? Tam też zagrał według mnie rewelacyjnie :D

cebulowa

Tak, oglądałem. Taka drobna, klimatyczna komedyjka. Bardzo przyjemnie się oglądało. Waltz też wypadł świetnie, ale Oscarowa rola to to nie była ;)

navi69ator

Oscarowo nie, ale wypadł dobrze.

cebulowa

Bo to dobry aktor, ale nie wybitny, natomiast 7 pozycja w rankingu zdaje się sugerować co innego... i o to właśnie mi się rozchodzi :)

navi69ator

dla każdego coś innego, jest wiele dobrych aktorów którzy są wyżej nawet od tych wybitnych, nie zmienisz tego nawet jakbyś chciał :D różne są gusta, trzeba to zaakceptować niestety ;d