Cillian Murphy

8,9
92 267 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cillian Murphy

..jak podaje strona http://ucillian.com/ w rodzinie Cillian'a pojawił się nowy gość - nic nie wiadomo o imieniu czy chociażby płci dziecka..

.ja byłam w szoku jak się dowiedziałam, bo nikt niczego nie mówił i nawet nie zauważył... .sprytni co nie?? ;)...

.tak czy siak, pozostaje mi tylko życzyć wszystkiego najlepszego całej rodzinie Murphy'ch :D

diana6echo

Czy drogie miłośniczki ,nie zagalopowały się za bardzo w temacie prywatności swojego idola?!Piszecie,że szanujecie osobiste życie pana Murphy,skąd więc ten pęd ku wszelkim nowinkom,wyczytanym zresztą na innych forach-więc niekoniecznie prawdziwym/ jedni powtarzają po drugich zasłyszane "neewsy",a ma się to do prawdy w proporcji 1 do 3,łagodnie pisząc,tzn,że tylko co trzecia informacja jest prawdziwa!/Piszecie tak,jakbyście osobiście znały Cilliana,ba! ,nawet się z nim przyjaźniły,wiedząc z pierwszej ręki,tj. od niego, kiedy,co i jak robi,myśli,czuje,a nawet gdzie ma piegi...Nic dziwnego,że izoluje się jak może od takich właśnie,jak Wy-napalonych wielbicielek i ukrywa fakt poczęcia kolejnego potomka.Pani Diana jest nawet zszokowana/!/,że oto idol nie poinformował jej osobiście,iż spłodził dziecko,nie zadzwonił,nie ujawnił płci,wagi noworodka i innych pikantnych szczegółów...,że "sprytnie się ukrył". Jak on mógł?!
Całe szczęście,że może się jeszcze jakoś ukryć!!!
A zszokowanej Dianie/szok nastąpił zapewne z powodu,że pan Murphy ośmielił się zaplanować dziecko z żoną, nie zaś z wielbicielką / radzę wziąć zimny prysznic i zająć się własnym życiem,zamiast godzinami ślęczeć
przed ekranem peceta. Świat w realu bywa barwniejszy niźli ten w sieci,a "zwykli mężczyźni" często bardziej wartościowi,niz idole,o których tak naprawdę nic,moje miłe panie nie wiecie!

Attos

Brawo! Ten tekst (a już na pewno ostatnie zdanie) powinien dotrzeć do większej rzeszy fanek, nie tylko C. Murphy'ego, ale wszystkich idoli...