Clive OwenI

7,9
28 176 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clive Owen

czy Wy też uważacie, że on jest cholernie podobny do Nicolasa Cage'a?? Nie tylko wyglądu, chociaż naprawdę wygląda jak młodszy brat Cage'a ;p Ma też strasznie podobny głos i w ogóle...jakoś tak mi go przypomina ;p

luth_eledhwen

O nie, w zadnym wypadku :)Cage ma według mnie mine meczennika a poza tym Clive jest przystojniejszy ;)

luth_eledhwen

wydaje Ci się :) ja nie wiedze podobienstwa ani troche

luth_eledhwen

Cage w kazdy filmie udowadnia, ze nie stac go na wieksza i lepsza role, ktora w rzeczywistosci moglby odegrac. Kompletnie nie podobaja mi sie z nim filmy.

Z jakiej racji porownujesz Tego brytyjskiego aktora do takiego "śmiałka" ? ?

luth_eledhwen

Też mi początkowo bardzo go przypominał. ;)
Głosy mają naprawdę podobne, z wyglądu widać duże różnice.
Ale za to zuupełnie się różnią aktorstwem, Clive gra inaczej niż Cage, a Cage niż Clive. Dwa odmienne style.
Pozdrawiam.

JeSuisMarta

Cage'a nie znoszę od zawsze, a Clive'a obserwuję dopiero od pewnego czasu. O aktorstwie się nie wypowiem, bo to temat o wyglądzie... W czym ten Clive przypomina Cage'a? Chyba tylko w kolorze włosów... Cage jest przecież potwornie brzydki - w przeciwieństwie do Clive'a...

Caryca

Jestem tego samego zdania....

luth_eledhwen

Tez uważam,że jest bardzo podobny do Cage

luth_eledhwen

właściwie, nie kojarzyłem go z innymi aktorami...ale jak zauważyłem twój temat.no w sumiemas acje podbny jest

dj_carlos

masz racje podobny*

luth_eledhwen

mi wcale Cage'a nie przypomina za cholerę, za to bardziej mi przypomina polskiego aktora - Przemysława Sadowskiego.