Colin Firth

Colin Andrew Firth

8,5
72 626 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Colin Firth

Pytanie jak w temacie :) Ile filmów z Firthem oglądaliście? I jakie to były filmy?

Nikitka

No właśnie odwiedzałam już Twojego chomika ale niestety z obu filmów, które ściągnęłam odtwarza się tylko głos i wyświetla się komunikat o błędzie. Aaa i z mojego pierwszego "rzutu okiem" wywnioskowałam, że masz "Wings of fame"! Czy to prawda?

pagka

Może brak Ci jakiegoś kodeka, że nie masz obrazu? Ewentualnie, potrzebny jest inny program do odtwarzana. Ja używam dziobasa i filmy raczej dobrze na nim śmigają.
Co do "Wings of fame" to miałam, ale nie zdążyłam wrzucić. Moje dziecię sformatowało mi dysk i niestety film przepadł.

Nikitka

Tu musi chodzić rzeczywiście o program, bo u mnie wszystko, co od Ciebie ściągnęłam chodzi jak ta lala (no, może jakość obrazu w Camille rozczarowuje). BTW, jestem Twoją wieeeelką dłużniczką :) Kiedy pierwszy raz zobaczyłam Twoja kolekcję, to aż jęknęłam z wrażenia i zachwytu ;) Co jakiś czas zaglądam z nadzieją, że znajdę to nieszczęsne "Wings of Fame". Nie pamiętasz, skąd to miałaś? Ja szukam i szukam i nic :(