właśnie doszłam do wniosku, że we wszystkich filmach w jakich go widziałam zagrał albo bardzo dobrze, albo świetnie i bywa, że oglądałam go w moich ulubionych dziełach. super
Bo to szczera prawda! Przecież jego kreacje są zawsze znakomite! Ku temu nie ma żadnych wątpliwości :-) I ja oglądam go czasem w moich ulubionych dziełach... "Angielski pacjent" (ARCYDZIEŁO), "Zakochany Szekspir"... Ale i serial "Duma i uprzedzenie" uwielbiam. Choć może to właśnie główną przyczyną jest Firth jako Pan Darcy... ;-)
Pozdrawiam serdecznie!
"Duma i uprzedzenie" to poprostu rewelacja! Choć nie przepadam za tego typu serialami - ten wciągnął mnie zupełnie :)
A masz może serial "Duma i uprzedzenie"? poszukuję tego bezskutecznie. Byłabym wdzięczna za pomoc
Zgadzam się z Wami. Wszyscy widzą jak Colin wygląda ( jest co tu dużo mówić boski!!!!!) i faktycznie tak sobie teraz pomyślałam , że w każdym filmie w jakim go widziałam zagrał fantastycznie. W sumie to dziwię się dlaczego nie jest obsypywany nagrodami ( miał swego zcasu nominacje do BAFTA, ale oczywiście jej nie dostał). Moim pierwszym filmem , który z nim zobaczyłam był "Apartament zero"- jeszcze zanim wiedziałam kim on jest- a działo się to na ok 3 lata przed "Dziennikiem BJ". Film bez zadnej promocji, bez dużej kasy- i szczerze mówiąc zaczęłam go oglądać z czystych nudów. A już po kilku minutach tak mnie wciągnął, że nie mogłam oderwać oczu od ekranu. Teraz już wiem , że to zasługa Colina- ON JEST PO PROSTU ŚWIETNYM AKTOREM !!!!!