Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

1.C.Ronaldo
2.Inzaghi
3.Boriello
4.Didier Drogba
5.Angel Di Maria
6.Sergio Busquets
7.Nani
8.Pedro Rodriguez
9.Marcelo
10.Daniel Alves

Vaylander

Nie widziałem Boriello w akcji.
Drogba i Pedro mi tu nie pasują, ale pozostali owszem.
1. C. Ronaldo
2. Sergio Busquets
3. Nani
Dodałbym za to Torresa i Felipe Melo.

MarcoK

Pedro i Drogba to walczaki ale przyaktorzyć też potrafią. Po namyśle też bym dodał Torresa, ale i Gilardino.

Vaylander

Alves powinien być wyżej bo jest blisko oscara.

neo_angin

czy ja wiem, krystyny, naniego czy inzaghiego nie ma szans przebić

Vaylander

Ronaldo znowu tak często nie symuluje. Trzeba odróżnić symulowanie od przewracania się.

użytkownik usunięty
Vaylander

całą jedenastkę Barcelony należałoby wymienić

odezwał się fan Krystyny Ronaldo ^^

Vaylander

Cristiano Ronaldo to cienias. Dani Alves powinien być na pierwszym miejscu.

santiago619

Zasadnicza różnica między Ronaldo a Alvesem jest taka, że Dani w całej karierze symulował razy kilka, z czego sławę przysłużyła mu symulacja z Gran Derbi. Krystyna zaś symyluje w prawie każdym meczu i linków na YT z jego aktorskimi popisami można znaleźć grubo ponad 1000, z czego u Alvesa maks kilka.

Vaylander

Zgadzam się że Alves symuluje w sumie mniej od Ronaldo. Ale co innego potrącić samochodem psa i go zranić a potrącić człowieka i go zabić. Tak samo w piłce nożnej co innego wymusić żółtą kartkę w meczu towarzyskim a co innego czerwoną w półfinale (chociaż w tegorocznym przypadku to to nieformalnie był już finał). A co do filmików z CR7 na youtube jak symuluje to odpowiedz jest prosta. Sezonowcy. Barca w ostatnich latach zdobyła najwięcej tytułów dlatego jest na topie. Tak samo było z Interem i oczywiście z Realem. Tego typu "kibice" nie lubią Ronaldo z wiadomych wszystkim powodów i wrzucają po 100 kopi tego samego filmiku żeby pokazać wszystkim jacy z nich oddani kibice.

santiago619

Miałem na myśli, nie to, że każdy filmik jest w kopii razy sto (choć zapewne tak jest), tylko, że wiele można znaleźć różnych sytuacji z Ronaldo, co dobrze pokazuje, że symulacji miał on sporo. Wiele wywalczonych kartek, karnych czy wolnych to jednak w sumie rzecz dużo 'cięższa' niż jedna czerwona kartka (nawet patrząc na to, że w (pół)finale LM), bo z wywalczonych karnych i wolnych - Krysiek strzelił sporo bramek, wiadomo, że wykonuje je dobrze,obecnie może i najlepiej.

Vaylander

Ronaldo w swojej całej karierze piłkarskiej rozegrał łącznie 412 meczy. Wiec jest to rzeczą nie możliwą aby symulował "grubo ponad 1000" razy! Jak już o "ciężaru" win to powiem Ci że puchar Ligi Mistrzów jest na pewno cięższy od "aktorzenia" w mało ważnych meczach. A co do symulowania i rzutów wolnych zakończonych golem. Prześlij mi co najmniej 3 filmiki ukazującą takową sytuację (sam powiedziałeś że na youtube jest ich bardzo dużo) to przyznam Ci rację.

santiago619

Przejrzałem sporo filmów na YT i szczerze mówiąc, w barwach Realu, więcej symulacji po których padała bramka jest u Di Marii, u Ronaldo zanalazłem 2 wymuszone karne (nie wiem czy strzelone), natomiast u Di Marii aż 4, z czego 2 strzelone na pewno. Swoją drogą, wczoraj pierwszy raz w życiu widziałemn Barcę tak słabą i niedominującą, ale też pierwszy raz widziałem ją tak skuteczną. Bramka Villi to coś pięknego i patrząc na brak przygotowania i kilku kluczowych zawodników - FCB super wynik osiągnęło i jest faworytem przed rewanżem. Zobaczymy, to i tak tylko superpuchar.

Vaylander

Chociaż nie, u Ronaldo jest jednak bardzo wiele aktorstwa jesli chodzi o karne, z tym że większość z Manchesteru.

Vaylander

Ale Ronaldo znowu nic nie pokazał w niedzielę. On w ważnych meczach się nie liczy. To już jest sprawdzone...

santiago619

Symulka Krystynki, po czym karny i gol w meczu Ligi Mistrzów, z Lyonem, podczas kiedy Francuzi zaczęli pogrywać coraz lepiej.
Dalej będziesz pisał o ciężarze symulowania?

Zapomniałeś o ławce rezerwowych xD

Vaylander

Zgadzam się w każdym jego upadku widać, że ma po prostu talent aktorski.

Vaylander

Sergio Busquets
Daniel Alves
Pedro Rodriguez
Pique

cinek7823

1. Daniel Alves
2. Sergio Busquets
3. Pedro Rodriguez

Święta Trójca z Barcelony..^^

Kubny_

To tylko moje zdanie :p

cinek7823

I ja się z nim zgadzam, tylko ich uszeregowałem :D

Kubny_

ktoś kto ma Megan w awatarze nie mógł się mylić :)

cinek7823

Bez przesady, poprostu nienawidze Barcelony..^^ ;)

Kubny_

Bez przesady ja też! ^^

cinek7823

Hala Madrid & Goal manUnited ;)

Kubny_

Ja tylko MU :]

cinek7823

W takim razie gratuluje pięknego 3:1 z The Blues. ;)

Kubny_

a dziękuje ,a ty za Realem?

Kubny_

http://kwejk.pl/obrazek/487936/jak,mozna.html

cinek7823

Nom ja w sercu mam dwa kluby - Real i manU, ale bliżej niego Real, ze względu na mojego piłkraskiego idola. ;]
Obrazek epicki. ;]

Kubny_

Ja kocham Manchester ,a jak miałbym wybrać 2 klub to właśnie Real
Masz namyśli CR7? :]

cinek7823

Dokładnie. :) Od dziecka za nim "szaleje". :>

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cinek7823

Lessi..? Przekona mnie do siebei tylko wtedy, gdyby przeszedł do PL i tam jak Cris był wiodącą postacią w klubie i zdobył tam Złotą Piłkę.

Vaylander

Dani Alves do dobry aktor nie raz symulowal faule

Blucher

Bez wątpienia Alves ma u mnie 1 miejsce za tą popisówke na Bernabeu gdzie Pepe nawet go nie dotknął.
A największą pardoią jest to, że wcześniej faulowany identyczną nakładką był Xabi Alonso, a sędzie nie zrobił nic...
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/62175-sprawiedliwosc.jpg

Kubny_

I co w związku z tym? Dla jednego sędziego jest to zwykły faul, dla innego żółta, a jeszcze dla innego czerwona kartka. Jakby to się zdarzyło w jednym meczu to rozumiem, ale tak... Poza tym, obejrzyj dokładnie powtórki tych zagrań - Marca obydwa zdjęcia zmodyfikowała, na tym obrazku Pepe uderza w piłkę, a tak nie było, również wejście Sergio zostału 'zbrutalizowane'.
Najbardziej dobija mnie hipokryzja. Kibice Realu, którzy mają u siebie Marcelo, Ronaldo czy Di Marię oskarżają o aktorstwo piłkarzy Barcy, a na dobrą sprawę - nie są lepsi. \
Co innego Manchester, angielskie kluby grają z reguły ostro, ale ładnie i im do zarzucenia nic nie mam, może jedynie to, że sędziowie często ich do przodu popychają, ale to normalne jeśli chodzi o czołowe kluby. Czy to Barca, czy Real, czy Inter, czy Manu... W starciach ze słabszymi drużynami, zwłaszcza na stadionie giganta, sędzia zawsze będzie się bał gwizdać dla gości.

Vaylander

Nawiasem mówiąc, Pepe to jest psychol, który dawno powinien być na dłuższy czas zawieszony. Ostatnio z Levante równiez pokazał szczyt swojej głupoty. Chciałbym zobaczyć jego starcie z którymś z prawdziwych brutali jak Roy Keane, Gattuso, Totti, De Jong, Davids czy Materazzi.

Vaylander

de jong to najwiekszy psychol ,oraz kevin davies z boltonu...

cinek7823

http://www.youtube.com/watch?v=fy8yG9fLOfY + ostre nakładki/"stąpnięcia" w każdym meczu
do tego nie umywa się ani De Jong, ani Davies, ani żaden inny Witselo-podobny twór.

Vaylander

znam to ,nie mówie że Pepe nie jest brutalem ale jest inna masa brutalnych graczy

cinek7823

Pepe nie raz "odwala" że tak powiem, nie kontroluje się. Pamiętam mecz z getafe gdzie "poturbował" lekko mówiąc piłkarza klubu przeciwnika (nie pamiętam jego naziwska). De Jong to samo, starcie z Xabim Alonso w finale MŚ w RPA i nie tylko.
A nawiasem mówiąc Pepe pokazał z Levante także coś, jakby szósty zmysł zapobiegając zdobyciu bramki perfekcyjnym ustawieniem w polu karnym. ;)

Kubny_

długo im kibicujesz?:)

cinek7823

Od paru lat, tj. coś około 4, Manchesterowi trochę dłużej. :p

Kubny_

ja 10 lat MU;p

cinek7823

No to ładnie, kiedy rocznice masz./miałeś.? ;>

Kubny_

16.02

cinek7823

Trochę się ostatnio łamie, bo Real zaczął grać z meczu na mecz coraz gorzej, może z Rayo się przełamie w "małych derbach Madrytu". Z drugiej strony Manchester idzie jak burza. ;d

Kubny_

barca ssie i tak