Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

1.C.Ronaldo
2.Inzaghi
3.Boriello
4.Didier Drogba
5.Angel Di Maria
6.Sergio Busquets
7.Nani
8.Pedro Rodriguez
9.Marcelo
10.Daniel Alves

cinek7823

szkoda ,że real nie kupił Aguero
maże o finale LM MU - Real

cinek7823

To tak jak ja. W zeszłym sezonie było już tak blisko, ta małpa z barcy musiała zasymulować, well done...
Za to do Realu dołączy Neymar, wg. mnie najwieksza nadzieja brazylijskiej piłki, bardzo mi się ten chłopak podobai ciesze się, ze dołączy do Realu. Z jednej strony dobrze, że nie kupilismy Aguero, nei będzie znowu konfliktu na linii Real - Atletico. ;d

Kubny_

niech idzie do Realu bedzie mial z kim posymulowac di maria cristiano marcelo..
moze pepe nauczy go jakiegos kopa w twarz kto wie..

davides

Bardzo śmieszne.. ^^
Pewnie fan Barcelony sfulustrowany tym, że Neymar odrzucił jej zaloty i powiedział, że jego marzeniem jest gra w Realu.. Cóż...

Kubny_

otóż nie Barcy
tylko Man Utd ;D no i Liverpool ale trochę mniej ;D

davides

Niektórzy by powiedzieli jak można kibicować manU i Liverpoolowi jednocześnie, ale ja powiem że tez podobają mi się The Reds, pomimo że jestem fanem Red Devils. ;d

Kubny_

niestety Redsi teraz slabo graja..
musza wyjsc z kryzysu
a Man Utd to legendarny klub(wg mnie najlepszy w historii)

davides

Liverpool wg. mnie zaczął słabnąc na sile już sprzedając Xabiego Alonso do RM. Później odszedł Arbeloa, za rok Mascherano, w zimowym okienku puścili Torresa a latem bieżącego roku Meirelesa... niedługo jeszcze może Gerrarda sprzedają...
A na serio to zauważ, że The Reds wygrywają większość pojedynków z zespołami "Wielkiej Czwórki" (wg. mnie dalej są to Czerwone Diabły, Arsenal, Chelsea i właśnie Liverpool). potykają się za to na słabeuszach, ale mam nadzieje że Kenny Dalglish przywróci jeszcze temu zespołowi świetność i za rok będą znowu grać w pucharach. ;)

Kubny_

ja mam jednak nadzieję że Steven nie opuści klubu w trudnym momencie a Dalglisha powinni zwolnić ;d
...

davides

Co powinni zrobić? :O

davides

WTF..?
I co, Beniteza spowrotem zatrudnić?...

Kubny_

Benitez dawno sie wypalil, a Kenny nie potrafi prowadzic The Reds...

cinek7823

Pepe i De Jong to największe brutale. Ich umiejętności w dużej mierze bazują na faulowaniu.

Vaylander

Najlepszym atkorem wśród piłkarzy jest Cantona ale on już nie gra.Znawcy z was.

irish23_faurepavane

..największym aktorem jest messi..ten to sie co chwile przewraca..ogólnie piłkarze barcelony bardzo duzo symulują..a nie które karne z kapelusza dla barcy to jaja nieziemskie..pisze to jako kibic As Romy...żeby nie było że realu..

tomi1988

Chyba się Wam fora pomyliły.Piszę o Cantonie bo po skońćzeniu kariery został aktorem i z powodzeniem występuje w filmach.