1.C.Ronaldo
2.Inzaghi
3.Boriello
4.Didier Drogba
5.Angel Di Maria
6.Sergio Busquets
7.Nani
8.Pedro Rodriguez
9.Marcelo
10.Daniel Alves
To tak jak ja. W zeszłym sezonie było już tak blisko, ta małpa z barcy musiała zasymulować, well done...
Za to do Realu dołączy Neymar, wg. mnie najwieksza nadzieja brazylijskiej piłki, bardzo mi się ten chłopak podobai ciesze się, ze dołączy do Realu. Z jednej strony dobrze, że nie kupilismy Aguero, nei będzie znowu konfliktu na linii Real - Atletico. ;d
niech idzie do Realu bedzie mial z kim posymulowac di maria cristiano marcelo..
moze pepe nauczy go jakiegos kopa w twarz kto wie..
Bardzo śmieszne.. ^^
Pewnie fan Barcelony sfulustrowany tym, że Neymar odrzucił jej zaloty i powiedział, że jego marzeniem jest gra w Realu.. Cóż...
Niektórzy by powiedzieli jak można kibicować manU i Liverpoolowi jednocześnie, ale ja powiem że tez podobają mi się The Reds, pomimo że jestem fanem Red Devils. ;d
niestety Redsi teraz slabo graja..
musza wyjsc z kryzysu
a Man Utd to legendarny klub(wg mnie najlepszy w historii)
Liverpool wg. mnie zaczął słabnąc na sile już sprzedając Xabiego Alonso do RM. Później odszedł Arbeloa, za rok Mascherano, w zimowym okienku puścili Torresa a latem bieżącego roku Meirelesa... niedługo jeszcze może Gerrarda sprzedają...
A na serio to zauważ, że The Reds wygrywają większość pojedynków z zespołami "Wielkiej Czwórki" (wg. mnie dalej są to Czerwone Diabły, Arsenal, Chelsea i właśnie Liverpool). potykają się za to na słabeuszach, ale mam nadzieje że Kenny Dalglish przywróci jeszcze temu zespołowi świetność i za rok będą znowu grać w pucharach. ;)
ja mam jednak nadzieję że Steven nie opuści klubu w trudnym momencie a Dalglisha powinni zwolnić ;d
...
..największym aktorem jest messi..ten to sie co chwile przewraca..ogólnie piłkarze barcelony bardzo duzo symulują..a nie które karne z kapelusza dla barcy to jaja nieziemskie..pisze to jako kibic As Romy...żeby nie było że realu..