Inaczej nie mozna wytłumnaczyc ego ze dostaje wieksze role niz lokaja czy pomywacza w jakichs telenowelach
"wytłumnaczyc ego"? WTH?
Daniel Craig nie jest Żydem. Poza tym ty, pospolity, zakompleksiony trollu, nie mógłbyś być u Niego ani lokajem ani pomywaczem ani nawet nawet pucybutem.
Nie jestem trollem.
Daniel Craig to aktor który jest maksymalnie przecietny i należy sie z tym pogodzic.
Jest bardzo dobry, w każdej roli, jaką widziałam a widziałam większość. No i ten tekst o Żydzie zupełnie bez sensu.
Oby każdy cieć wygladał tak, jak On :) "Gra przeciętny"? Co to znaczy? Chyba jednak jestes trollem. Dziękuję za uwagę, niepotrzebnie cie karmiłam....
A;e jego wygląd jest przecietnym wygladem... Nie jest jakis przystojny czy cos w tym rodzaju
Gra przecietnie i tyle
Nie jestem troellem
Hej, kolego, co ty wiesz o wyglądzie faceta? Daniel Craig jest boski, mega męski, ma przepiękne ciało i oczy a co do Jego gry aktorskiej, to pewnie niewiele widziałeś, zagrał wręcz przejmująco w Infamous, Love is The Devil, Sylvi, Munich, Layer Cake, Enduring Love czy Flashbacks of a Fool. A Jego Bond jest po prostu perfekcyjny, aktorsko najlepszy ze wszystkich, nawet dostał nominacje do BAFTY, którą zresztą otrzymał jako Artysta Roku. Weź nie bruździj tu niepotrzebnie, bo grubo sie mylisz.
Tekstu o Żydzie nawet nie skomentuję, bo ręce opadają......
Daj sobie na wstrzymanie i przerzuć sie na kogoś innego, bo tutaj się raczej ośmieszasz.
Moim zdaniem jesteś trollem i masz obsesję na punkcie Żydów. Craig grał Żyda w Oporze i pewnie dlatego teraz tutaj go opluwasz. SŁABE.
Dużo.. Jakims gejem nie jestem ale wiem jak on wyglada..
Akurat Carig był najgorszym bondem w historii.. Juz nie mówie o fabule filmów bo najgorsze nie byly ale sam Craig był kiepskim bondem.
Nie jestem trollem - Trollem mozna nazwac kazdego kto nie podziela czyjes gustu
Opór to zydowska propaganda. To że Craig zniżył sie do tego poziomu by w tym czyms zagrać nie oznacza jednak że przez to go nie lubie
Akurat Craig jest rewelacyjnym Bondem, na równi z Connerym a w wielu ankietach nawet pokonał Connerego. Wspaniały Bond. Nawet ja jestem mile zaskoczona, choć przed Bondem widzialam z nim mnóstwo filmów.
Jesteś do niego uprzedzony. Dla twojej informacji: w Monachium Spielberga też grał Żyda ( choc główną rolę grał Bana).......
"Opór to zydowska propaganda. To że Craig zniżył sie do tego poziomu by w tym czyms zagrać nie oznacza jednak że przez to go nie lubie" - a ja właśnie myślę, że przez to Go nie lubisz. A on jest super. bardzo fajny facet, taki z "osobowością", trochę arogancki, bardzo zabawny, sexy i naprawdę jest bardzo dobrym aktorem. Zapomniałam w poprzednim wpisie wspomniec o Głosach - nagrodzona rola schizofrenika.
Jest bardzo dobry - już Twoja antypatia do Niego o tym świadczy :) Znaczy, że był przekonujacy jako Żyd, nawet uwierzyłeś, że nim jest :)
To jak wypada w ankietach mnie nie obchodiz. Gdyby obchodizło mnie zdanie wiekszosci to popierałbym demokracje
Craig to najgorszy bąd
nie lubie go poniewaz nie mam powodu by go lubic. To dla mnie przecietny aktor, całkowicie pozbawiony jakiejkolwiek charyzmy
Żydzi rządza swiatem - Craig nie jest wyjatkowym aktorem. MUsi być żydem by zgarniac tyle nagród
Oj, powtarzasz się. Równie dobrze ja mogę powtarzać: Craig jest NAJLEPSZYM BONDEM i super facetem. A to przynajmniej jest PRAWDĄ.
Ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Dobranoc.