Daniel CraigI

Daniel Wroughton Craig

8,3
65 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Craig

Może uznacie ,że sie nie znam ale naprawde mi się podoba.Twórcy filmów o Agencie 007 przystosowują się do "naszych czasów" i nie można spodziewać się ,że Bond będzie zawsze taki sam. A kto widział inne filmu z Craigiem zgodzi się pewnie ,że jest całkiem niezłym aktorem.
Klimat troche się zmienił ,ale Bond to nadal najlepszy agent świata:)
i megaseksowny;)

Niv_

Cóż powiedzieć.... zgadzam się całkowicie :D:D:D

Niv_

Mi również Daniel podoba się w roli Bonda. Czytałam wiele negatywnych komentarzy na jego temat, jako najpopularniejszego agenta świata i nie zgadzam się z nimi. Wiele osób twierdzi, że nie nadaje się on jako Bond, ponieważ jest blondynem, bo nie jest przystojny, bo zmienia klimat wszystkich Bondów itp. itd. Nie jest on może bogiem w ludzkiej skórze, ale posiada to "coś" co przyciąga kobiety- a taki chyba powinien być James Bond. Wg mnie Daniel posiada również piorunujące spojrzenie, i co najważniejsze jest bardzo dobrym aktorem. Czasy się zmieniają, zmieniają się i ludzie, i dlatego porównywanie filmu sprzed 20 czy 30 lat jest trudne. Oglądałam chyba wszystkie cześci z Sean'em Connery'm i Roger'em Moor'em i musze przyznać, że Daniel, w porównaniu ze swoimi dwoma poprzednikami (nie wypowiadam się na temat Pierce'a Brosnan'a, Timothy'ego Dalton'a i George'a Lazenby'ego, bo filmy z ich udziałem w ogóle mi nie podpasowały), wcale nie wygląda blado, a wręcz przeciwnie- nadal pewien charakter swojej postaci. Jak na współczesnego Agenta 007 myślę, że Daniel Craig bardzo dobrze wywiązał się ze swojego zadania :) Czekam z niecierpliwością na trzecią część :)

Eregion_2

uważam tak samo... właśnie wróciłam z kina i wywarł na mnie duże wrażenie, idealnie pasuje do bonda