Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 678 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wygląda jak nieślubne dziecko Johna Lennona, chociaż wiem, że Lennon musiałby go zrobić po śmierci. Aktor jednej roli, próbuje odciąć się od HP paradując z gołym fajferem (ale nie Paulem z Cudownych Lat :D) po deskach teatralnych. Żadna z niego młodociana gwiazda - ten tytuł należy się tylko Drew Barrymore za jej pierwsze role (np. ET). Może być atrakcyjny tylko dla nastoletnich dziweczek wzdychających "Ale ciacho, tylko schrupać". Nie róbcie sobie dziełchy nadziei - on preferuje zwierzęta, a dokładnie konie. A co do "Harrego Pottera" - o wiele lepszy jest ten rudy, co super maski robi jak widzi pająki.

Hagan

Rupert xD!
Hahhahhahhahha,no ale nie gnieciesz z tym tekstem o koniu,ahhhaha

Bodysnatchers

Dokładnie, Rupert jest, moim zdaniem, lepszym aktorem i widać to już w "kamieniu filozoficznym" - jego gra jest bardziej naturalna, mniej sztywniacka. Miałem niezły ubaw w scenie, jak podsumował Hermionę: "To jest levioooosa, a nie leviosaaaa!". Czy w książkowej wersji "czary ognia" też mówi do Harrego "piss off?"

Hagan

może i jest aktorem jednej roli ale przynajmniej chce się wybić, nie wiem czy akurat wybrał dobrą drogę, ale to jego wybór i nam nic do tego. A swoją drogą to odważny jest biorąc rolę w Equus, narażał się na różne takie gatki i pomówienia jak ty teraz robisz.

Jak go nie lubisz to poprostu nie oglądaj filmów z jeto udziałem.

annabells

Zgadzam sie.Podjął wyzwanie za które wiele osób go tępi.On jest aktorem!ale zwyciężył.Zagrał i jest z tego dumny.

Hagan

beznadziejny, kiedyś go lubiłam ale kiedys to szalałam za hp. Teraz wydal=je mi się taki głupii i rzeczywiście aktor jednej roli. "pewnie go mama nie przytulała albo za duzo przytulała" ---> cytat z filmu "Lot Skazańców" xD żal.com.pl i tyle wam powiem xDxD

kaams

Cóż każdy może mieć swoje zdanie