Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 686 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel został najlepszym aktorem w nagrodach Bravo !! po zar Drugi albo trzeci tak racja trzeci jak i Emma Watson też po raz Trzeci !!

Arti_Volo

ja to chciałam napisać :( spóźniłam się 6 minut!! 6 minut !! ;-( ;-(

Na__9829trina_copy

hmmmmm spoko !!!! moze to nie jest Oskar, ale każda nagroda jest pewnego rodzaju osiągnięciem!!!!!! gratuluje :)

trixy1987

mozna powiedzieć ze to fajnie.... ale ja uwazam ze jest to tez troche nie sprawiedliwe.... no ja rozumiem ze on jest młody i fajny... ale jest od niego wiele lepszych aktorów np. Johny Deep... wiec wychodze z załozenia ze to oni powinni dostać najwyzsze nagrody a Daniel troszke nizszą... no ale w sumie to tylko Bravo... wiec niema sie czym przejmować ..

Gis_xD

Łysa Johny Depp to stary pryk... juz swoja kariere rozpocza Hohoho długo temu. Niech młodzi dostaja nagrody przeciez to my młode społeczeństwo reprezentujemy przyszłość. Jestem za tym zeby własnie nowych artystówe brali pod uwagę

anetek

dzisiaj Bravoora jutro Oskar
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

anetek

anetek- moze i masz racje... whatever!!

pzd

Arti_Volo

Dla mnie to zadna nagorda skoro Potter wygrywa z Pittem, Emmcia z Jolie a najlepszy zespół to Tokio Fotel. Kiedyś ta gazetę lubiłam ale od kiedy piszą o każdym pryszczu tych Niemców to nie moge jej strawić

alien_2

Tokio Motel też nie mogę strawić... kompletni szpanerzy... niech się wezmą za swój wygląd, a nie za muze :P

Arti_Volo

No to niestety niedobrze:/ bo on całkiem nieżle zagrał w ostatniej części, ale jak dostaje za to nagrodę Bravo, to może mu to tylko zaszkodzić...Bravo kojarzy się z kiczem, drukowaniem i przedrukowywaniem różnych bzdur szybko i tanio i oczywiście z niskim poziomem artystycznym (ha!) Wątpliwy zaszczyt, szkoda chłopaka;P

lighthouse

Eh i co ono z ta nagroda zrobia wyśla mu?? ale nędza... Tokio Chujtoków _ to juz mówiłam: to beznadzieny zespół...boshe nazwałam go zespołem, juz wole ich troje....
Bravo kupowałam do casu kiedy poakazywali w nim Dana...Tera kupuje Testy Gimnazjalne bo to sa najlepsze gazety;P