Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 687 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Zauważyłam, że po każdej kolejnej część HP to forum, jak i wiele innych o Danielu, zaczyna żyć. Hmmy...czy po 4 części wszystkie "zakochane" wrócą ze zdwojoną siłą i przybędzie nowych?? Czy zacznie się kolejna..."Danielomania"?

NastyGirl

to pewniak XD napewno poznamy nowe historie z serii 'ohhh..jestem dziewczyna dan'a on jest slodki' albo 'ahhh widzialam go..poprosil mnie o nor tel i teraz chce sie spotkac'
spoko.....
moniqa:)

danielradcliffe1

Tak bywa owszem, ale są też takie osoby, które są jego fanami od kiedy skończył 11 lat.

Np JA :D:D :):)

Pozdro

trixy1987

oj... wiadomo ze znowu sie zacznie... znowu bedie o czym gadac.... itp...
:d

NastyGirl

no ludzie ja juz chce obejrzec 4 czesc!!same krotkie filmiki z netu mi nie wystarczaja^^ ehh..nie no...przetrwam jakos...przejde przez ten trudny okres...jeszcze tylko miesiac...tylko miesiac...
moniqa^^

danielradcliffe1

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Tylko miesiac do calkowitego cudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Uszczypcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!