Tak jest, fryz Dana/Harrego w % filmie byl najgorszy z dotychczasowych.
W 1 filmie byl z krotki, w 2 jak helm :P ale spoko, juz ciemnijsze mial wlosy, w 3 najlepszy fryz!! zdecydownie, w 4 najdluzszy ale mi sie podobal (niektorzy mowili ze zbyt zniewiescialy ale to oni maja problem), w 5 fatalny, tak jakby ktos go cil tepymi nozycami.
Dan musi zapuscic wlosy conajmniej 3 jak nie 5 cm
:)
tak na przestrzeni czasowej mysle sobie, ze chyba fajna fryzurke mial w czwartej czesci, jednak czasami wygladal jak dziki koczkodan.... aczkolwiek w trójce wlosy byly bardzo fajne... takie jak powinny byc.... no i trzeba zwrocic uwage ze Harry zawsze mial miec poczochrane wlosy jak jego ojciec....nie wiem czy pamietacie fragment piatej czesci(ksiazke) kiedy to pani weasley"atakowala grzebieniem kogut na glowie Harry'ego"?? no coz... w filmie musieli wyciac te scene...;p faktycznie w piatce mial najgorszy fryz :)
Harry w kazdej czesci wygladal dobrze i fajnie. moze poza pierwsza wtedy byl strasznie ulizany :/
zapraszam do siebie : )
Heh, w sumie to tylko czekałam aż ktoś w końcu poruszy temat włosów Dana :)
W Zakonie Feniksa zdecydowanie ma za krótkie włosy. W Więźniu Azkabanu wyglądał najlepiej :D Za to Rupert wygląda o niebo lepiej niż w Czarze Ognia :)
Zdecydowanie najepsze mial w 3 i 4 :D w piatce to porazka... a jak jestsmy przy wlosach, to blizniacy mieli w 3 i 4 czesci swietne wlosy. Teraz w ogole nie podobaja mi sie ;/ ;D
A ja wam powiem ze teraz ma najlepszy fryz!!!!!!. faktycznie w 5 jak go by oskubali, w 3 miał najlepiej wygladahacy fryz i w ogole w 3 jakos tak lepiej wyglądał. a po za tym wygląda jak nie dożywione dziecko...nie podobaja mi sie jego włosy na klacie i choc raz mógły skorzystac ze słonca jest strasznie blady..i niech lepiej goli zarost bo jak na razie ma straszne włoski a nie wasy i brode.
A i jeszcze jiech zabije swojego styliste..chodzi masakrycznie ubrany. Dobieraja mu neidobre spodnie czy co!!! Nie dosc ze jest krótki to jeszcze te zamarszczenia powodują ze wydaje sie jeszcz krótszy. Tułów ma fantastyczny. Jest długi i dosc ładnie wyrzexbiony,
..ale naprawde niech pojedzie na jakąś Mallorce lub do Hiszpani ..albo jak tak bardzo interesuje go Hostoria to Grecja lub Egipt aby sie tylko opalił....
eh..i tak nie posłucha takie sa chłopy:P
W 1 i 2 czesci wygladał jeszcze słodko, dziecinnie-ale jak Potter. Włoski miał dość geste. W 3 czesci wygladal calkiem spoko choc wlosy troche rzadsze jakby, ale spox. W 4 cz wygladal moim zdaniem NAJLEPIEJ. W tych dlugich wlosach raz, ze wygladal jak prawdziwy POTTER Z KSIAZKI a dwa ze naprawde przystojnie. W 5 cz natomiast...cóż Dan ogolnie jest przystojny itp ale do Pottera w teraz jest najmniej podobny...stanowczo lepiej wygladal w długich włoskach :) ale juz mu odrastaja jesli obserwujecie jego nowe foty:)