już niedługo w The Originals, opuścił Teen Wolfa właśnie dla roli czarodzieja w serialu o
pierwotnych wampirach. Ciekawe, czy mu się to opłaci.
eh mam nadzieję, że nie będzie tylko "gościnnie" jak to już filmweb zaznaczył.. bardzo szkoda, że opuścił Teen Wolf, nie podoba mi się ta rotacja głównych bohaterów.. ciekawe, że są takie seriale jak Supernatural, PLL, VD, TB itd., w których to nie wymieniają co sezon połowy obsady i fabuła się jakoś klei z każdym następnym sezonem. W Teen Wolf to w ogóle polecieli, bo stworzyli dwie różne oddzielne historie i to w jednym sezonie.. lubię jak sezon ma 24 odcinki, mogę nawet przeczekać tę ich przerwę, ale bez przesady.. Ledwie do kogoś się przyzwyczaimy i ta osoba odchodzi. Nie będę już spoilerował, ale największy szok był z inną główną bohaterką.
Czemu nie mógł zrobić tak jak aktorka Torrey DeVitto? Pojawia się gościnnie od czasu do czasu w moich dwóch ulubionych serialach, do tego bardzo dużo wnosi, nieraz zmienia życie głównych postaci i twórcy VD i PLL nie mogą jej tak łatwo uśmiercić. A już na pewno nie odejdzie bez słowa wyjaśnienia jak to było z Danielem Shermanem. No cóż, ja mu życzę powodzenia The Originals oczywiście oglądam i z taką obsadą, co będzie w pierwszym odcinku nowego sezonu wiem, że będzie super ;)
Co do Daniela, bedzie na pewno w czolowce :) nie bedzie to goscinne, bo gdyby bylo to nie opucilby Teen Wolfa.
Co do Torrey to ona przeciez jest caly czas w PLL, nie znika wcale haha. Ogladam od dawna i ogolnie zgodze sie z tym ze obsada faktycznie jest stala, co bardzo mnie cieszy. Teen Wolf ogolnie jest na zamowienie MTV, wiec to tez nie jest jakis super program, biorac pod uwage inne "typowo serialowe". Wyjasnienia jak na razie nie bylo dlaczego Daniel odszedl, a jestem ciekawa czy w koncu cos wymysla, moze wroci, kto wie. Torrey gra w VD? chodzi Ci na pewno o Pamietniki Wampirow???(przepraszam za brak polskich znakow, mam aktualnie male problemy z klawiatura haha)
Szkoda że opuścił Teen Wolfa, naprawdę mnie denerwuje to jak jeden aktor zmienia zdanie i serial traci sens troche. A jak Crystal odeszła to już wystarczyło... mam nadzieję, że wróci np. w następnym sezonie jednak
tez mam taka nadzieje :( ogólnie go uwielbiam i w Teen Wolfie był dla mnie jedna z ulubionych postaci. W sumie lubiłam tylko jego, Stilesa i Lydie :/ szanse są małe, ale pomarzyć można.
Poprosił twórców Teen wolfa o możliwość ewentualnego powrotu, więc jest nadzieja. W The Originals jako Kaleb/Kol nie pożyje dłużej niż jeden sezon, więc miejmy nadzieję, że porwóci do roli Issaca :D
Skąd taka informacja? :P Mam nadzieję, że prawdziwa i że pozwolą mu wrócić do TW, bo brakowało mi go w tym sezonie. ^^ Mam wręcz wrażenie, że twórcy chcieli jakoś go zastąpić Liamem, który też ma jakieś tam problemy i lęki. No i też jest uroczy, choć przy Isaacu może się schować. :D