Wcieli się w postać Kaleba i trochę nam poczaruje ;) O nowej postaci piszą "Kaleb, nawiedzany przez mroki przeszłości chowa swoje osobiste urazy pod powłoką wdzięku i humoru." Ma też być postacią z "ciemnej strony mocy" ;)
Ja już nie mogę się doczekać!
Jego rola w Teen Wolf będzie "zawieszona", teoretycznie odszedł, żeby spróbować czegoś nowego, ale prosił, żeby nie uśmiercać Isaaca, żeby w razie czego mógł wrócić do serialu. Mówią, że scenarzyści wyślą Isaaca gdzieś do Europy.
Biorąc pod uwagę, że zamienił rolę wilkołaka na rolę czarownika w mieście pełnym wilkołaków i wampirów - niewiele nowości popróbuje ;) Tyle, że na CW pewnie lepsza oglądalność niż na MTV.
Jak dla mnie "fair enough". Nie musi grać Isaaca (chociaż go uwielbiam), ważne, żeby grał gdziekolwiek ;)
Dzięki za info :) Troszkę żałuję, że nie będzie go już w teen wolf, był bardzo barwną postacią. Sporo humoru wnosił do serialu ;) No ale cóż, ważne że przeniósł się do serialu który także oglądam :D
Podobno jako jakiś czarnoksiężnik. Pewnie czarny charakter. Pasowałoby. Nie wiem jak wy ale jak dla mnie on ma takiego diabła w oczach i nie wyobrażam go sobie w roli niewinnego i grzecznego.
no i kurcze, teraz to ja już nie wiem co oni mu za rolę dali jakiś mommy's double evil agent -.- nie podoba mi się tooooo
Mnie też nie.... Podobno ma albo na stałe zagrać Kola w ciele w Kaleba albo na moment będzie w serialu a potem Kol odzyska ciało i na stałe zostanie już Nataniel Buzolic. Ja chcę ich obydwu. Rozczarowałam się, że to on w ciele innej osoby. Miał być Kaleb czarownik.
no chyba, ze Kol szybko odzyska ciało, a Kaleb sam z siebie zostanie jakoś w serialu. no tak by było najlepiej chyba :D