Sorry, ale skąd ona się tu wzięła, czym się zachwycać, zagrała w paru filmach może i dobrze
i nagle ni z tą ni z owąd pojawiła się jako pierwsza w top 100? No proszę was
ja też bym chciała wiedzieć, czemu pierwsze miejsce jej przypadło. Może i jest dobra, ale na pewno nie aż tak żeby znaleźć się na pozycji 1.
NO WŁAŚNIE ! to jest chore, dostała ze 2000 głosów i jest pierwsza na liście najlepszych aktorek, a inne które maja po kilkanaście TYSIĘCY głosów od razu spadły na dół przez takie osoby jak ta babka. to jest niesprawiedliwe !! powinni robić tą liste nie od 1000 głosów, a od 5-10 tysięcy bo inaczej jest to nie fair ! ; / prosze was.. zmieńcie to! ;)
Ludzie, nie liczy się ilość filmów ale ich jakość. Mam nadzieję,że widzieliście chociaż z połowę filmów w których wystąpiła.
Napiszcie, z czym są od niej lepsze oskarowe holiwoodzkie aktorki? Bo ja jakoś nie potrafię znaleźć w nich nic lepszego. Są na pewno równie utalentowane, ale zdecydowanie nie bardziej. Czy polska aktorka naprawdę nie ma szans na bycie podziwianą, bo tłum pawianów ugania się za Ameryką? To trochę żałosne, nie sądzicie? I naprawdę oglądaliście większość produkcji, które swoją osobą zaszczyciła pani Danuta, że wysuwacie takie wnioski? Ogarnijcie się i zauważcie, że USA nie jest jedynym "rajem aktorskim" na świecie. Tak kochacie Stany? Typowi zakompleksieni Polacy...