Jego Pottery są najgorsze. Spierdzielił on Księcia Półkrwi, moją ulubioną książkę i najciekawszą. Już Zakon Feniksa był słaby i denny, ale Książę Półkrwi to tragedia roku 2009. Yates jest słaby i beznadziejny. Nie wiem co za dureń dał go na reżysera Harr'ego Pottera. Yates to nieporozumienie na stanowisku Harr'ego Pottera. DO WORA I DO RZEKI ZA TO CO ZROBIŁEŚ Z POTTEREM.
Też tak sądzę! Książę Półkrwi był świetną książką, moim zdaniem najlepszą z całej serii, a film... szkoda gadać. Mam nadzieję, że chociaż ostatnia część mu się uda!
Zgodzę się z tobą masakra gorzej niż źle tez mam taką nadzieję że ostatnia część będzie wyjątkowa...
Najgorsze jest to, że zwiastuny są niesamowite. Czeka się w napięciu na premierę, a później w kinie jest wielkie rozczarowanie.
coś jak kał w błyszczącym opakowaniu z brokatem. zgadzam się w 100%. widać z oddali banknot a WB zaczyna merdać ogonami. Żadne petycje nie przyniosą rezultatu. Trzeba podjąć radykalne środki i dokonać zamachu na barbarzyńce, żeby przynajmniej ostatnia część przeszła w ręce kogoś kto potrafi kręcić filmy (zresztą.. każdy reżyser byłby lepszy od niego...) REWOLUCJA! =D
Wielcy kurde fani Pottera się znaleźli, czy wy ludzie jesteście ślepi ? jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, WB o nic innego nie chodzi tylko o kasę to raz a dwa po co WB miało szukać innego reżysera jak Yates na pytanie czy chce nakręcić nast Pottera to powiedział Tak, trzy To że akurat Yates nie trzyma się kurczowo książki mi się akurat podoba bo otwiera to film dla osób które książki nie czytały, Cztery Yates zrobił film dojrzały a nie bajkę i to jest dla mnie też zaleta