Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

To dziewuszysko to satanistka, tnie się, do tego anorektyczka, gwiazdeczka disneya, i jeszcze jaka ona brzydka, wygląda na 60 a nie 16. Błagam ta strona jest poświęcona aktorom, a nie lalunią wierzącym w szatana i słuchającym metalu, a w wolnym czasie uganiającym się za J. Brothers, no prosze..............
ŻAl mi jej
POZDRO DLA JEJ ANTYFANÓW
KLAUDIA

Dusia15

hymm... też za nią szczególnie nie przepadam i nie uważam ją za dobrą aktorkę, ale sorry, co masz do ludzi słuchających metalu, co?
nie miałaś już się d czego przyczepić?
Pzdr.

troll_3

ludzie słuchający metalu, a gwiazdeczki disneya słuchający metalu, to nie to samo no nie???
DEMETRIA jest po prostu gwiazdą disneya, której nie wypada malować się jakk satanistce i pisać takich dramatycznych tekastów, Zresztą ona sama to popiera!!!

Dusia15

hihi^^ racja:)

<za krótki jak zawsze :/>

troll_3

troll3 jesteś nawet OK!
;)))
ale Demi Lovato nie! xd

Dusia15

haha ale żałosne - ta osoba jest ok bo zgadza się z Twoją opinią?
Dorośnij a zaczniesz zwracać uwagę na inne rzeczy. I wtedy pisz.

PS. To jak ktoś jest gwiazdą to już nie może robić tego co lubi hm? godne pożałowania

Dusia15

A co cie to obchodzi czy jest sataniska czy nie jej sprawa.A wogule to ona sie nie tnie dla twojej wiadomosci.Jak dziecko wiezysz w plotki.A jak jej sie podoba metal to niech sobie go slucha.Kazdy ma prawo sluchac tego czego chce

xxmadzia15xx1

madzia coś tam zjeźdż ze mnie bo nudna się robisz, jak kochasz psycholi do sobie słuchaj tej lovatki, ja jej nie lubie i piszę swoją opinie, a do twojej się nie przyczepiam!!!
POZDRO
A i napisa łam, że nie mam nic do metalu i ludzi słuchających go, ale gwiazdki DISNEYA nie wypada im słuchać metalu nie sądzisz???

Dusia15

Ja sadze za jak ona chce sobie sluchac metalu tak jak kazdy inny czlowiek na tym swiecie

xxmadzia15xx1

haha, Dusiu, cieszę się ;) ;D
a metal jest duper, polecam ;]

xxmadzia15xx1

haha, Dusiu, cieszę się ;) ;D
a metal jest super, polecam ;]

troll_3

troll3 wiem, bo słucham metalu!!! NIGHTWISH RZĄDZI:))) xd
A do tej madzia15 to już naprawde nie mam słów, a rób se dziecko co chcerz i lovatka także, mam was gdzieś!!!

Dusia15

o tak, a Within Temptation słuchałaś kiedyś? :))
btw: widzę, że nowy avek masz? ;D

troll_3

co to avek???
:):)
Ależ słuchałam i słucham!!!
Uwielbiam Metalowe zespoły naprawde!!!
I nie chodziło mi o to, by obrażać metal tylko opisać, że LOVATKA nie powinna się tym fascynować będąc gwiazdą DISNEYA;)
masz jakąś ulubioną piosenkę METAL'ową???;)))

Dusia15

Nightwish to maksymalny metal <lol>. Tak jak Within Temptation.
Smutne to co się tu wypisuje.

Marq

tzn, no wiem o co łazi w sumie, owszem zmieniłam :)

Marq

marg!!!
Słonko drogie, smutne jest to, że zajżałeś na moją wypowiedź o Tej "MEGA GWIEŹDZIE" i równie "CUDNIE UZDOLNIONEJ DEMETRII DEVONNE LOVATO- SRATO""". >>> POZDRAWIAM

Dusia15

wiecie co czasami az zle sie czyta te glupoty ktore tu wypisujecie. nie lubie jej ale nie powiem ze nie znosze bo jej nie znam osobiscie. gwiazdce disneya nie wypada sluchac metalu? co t w ogole za tekst ? przeciez to czlowiek jak czlowiek, a to w jakich gra filmach i w jakie wciela sie role ma miec wplyw na jej prywatne zycie i zainteresowania ? chociaz nie wiem skad w ogole ten metal wytrzasnelas. tnie sie ? dziewczyno bez przesady, teksty ci sie nie podobaja? co jeszcze? Boze ja rozumiem kogos nie lubic ale bez przesady zeby czepiac sie wszystkiego do granic mozliwosci. czy ludzie juz nie potrafia sie normalnie wypowiadac? wiecznie starac sie tylko kogos zmieszac z blotem ? nie jedna dziewczyna lapala by taka szanse gdyby mogla zagrac w takim chocby Disnea filmie, to im daje jakis start. chociaz wszystkie sa jednakowo przeslodzone to nie wiem skad w ludziach ciagle bierze sie taka nienawisc ;/ bo te wypowiedzi o stanizmie sa juz wrecz smieszne ;/ anorektyczka? jak dla mnie to wrecz przeciwnie, ale co to za ocenianie ludzi na podstawie wagi ;/ i widze ze nawet nie potrafisz tu uszanowac cudzej wypwiedzi cos w stylu " albo jej nie znosicie jak ja albo was takze zmieszam z blotem "... eh ;/ takie moje zdanie...

merry_5

ale coz przyznam ze dziewczyna talentu nie ma, na zywo okropnie spiewa, ale tak to teraz jest zamiast promowac prawdziwe perly to biora kogo popadnie, polowa dzisiejszych "gwiazd" potrafi spiewac... z playbacku ;/

merry_5

merry 5
To jest twoje zdanie, uważam że niepowinna słuchać METALU, bo gwiazdy disneya muszą trzymać "Grzeczność" tej stacji. Oczywiście wiem, że Vanesse HUDGENS to zniszczyła i się zaczęło, CYRUS< JONAS< LOVATO taki łańcuszek, a gdzieś to tego TISDALE I EFRON.
Ale wiesz ona mi nie gra i po prostu będę ją gnoić nawet najmniejszą błachostką;)))
POZD<.

Dusia15

ale ogolnie to nie rozumiem tego po co oni promuja takie "gwiazdy" ktore nie wnosza nic nowego, tylko wszystkie takie same postacie bez talentu ktore komputerowo robia na super wokalistki. wzieliby sie za ludzi ktorych kariera mialaby szanse jakas lepsza przyszlosc...

merry_5

no dokładnie!!! Jest beznadziejna i ci ludzie, którzy ją probują na gwiazde zrobić to naprawde chorzy są na rozum...
JA cie popieram!!!
TERAZ TAK< Bo piszesz prawde!
Ta dziewucha nie ma żadnego talentu: tzn ma jeden: ROBIENIE Z SIEBIE POŚMIEWISKA I IDIOTKI!;)

Dusia15

Zgadzam się z wami dziewczyny.
Teraz to zamiast szukać prawdziwych utalentowanych osób, to biorą te pierwsze lepsze, które się zgłoszą, i później wychodzą takie kwiatki...
jak słucham jej piosenek, to mimo że nie gustuję raczej w takiej muzyce, to wydaje się, że są całkiem fajne. A potem jak wezmę jakiś występ, w którym śpiewa na żywo (na żywo, a nie z playbecku) to po prostu uszy więdną i żal serce ściska...
Okey, niech robi karierę, skoro jej się to podoba, ale niech najpierw się nauczy robić to, co chce, a nie kaleczy muzykę...:/

Dusia15

i Vice Versa jak bys nie wiedziala to znaczy tez mam cie gdzies!

xxmadzia15xx1

Co o niej sądzę? Hmmm.. w Campie nie wypadła najgorzej ale za nią ne przepadam. Ale ona napewno się nie tnie. To są plotki ;|.A jeżeli słucha metalu to co z tego ;| No i co że jest gwiazdką disneya? Też jest człowiekiem jak ty! A Vanessa i Meley to co gołe foty do neta wpuszczają i co? ;| A je pewnie uwielbiasz... Zastanów się następnym razem co piszesz...

oomaniaoo

ej dobra ludzie skonczcie juz :P niech kazdy sie wypowie na jej temat i ok. a co do odpowiedzi powyzej to ja moge sie wypowiedziec. ja nie przepadam ogolnie gwiazdkami disneya ale ta cala Miley jakos przypadla mi do gustu :P nawet moge powiedziec ze ją jedyną lubie bo nie zgrywa takiej przeslodzonej laleczki ;) ale talent hmm no tak jak i reszta gwiazdek disneya... a co do nagich zdjec ? przepraszam bardzo ale nie bylo takiego ani jednego u niej. a zauwazylam ze portale internetowe sie na nia niezle uwziely i szukaja u niej skandalu juz nawet w jedzeniu lodow no to sorry... a ludzie wierza tez w kazda bzdure ktora o niej napisza i kazdy artykul pisza w ten sposob zeby jakos ja oczernic, zawsze musza znalezc ta zla i to dobra gwiazdke. w sumie to nie moge powiedziec ze mam jakies osobiste uprzedzenia do ktorej kolwiek z nich bo zadna nic mi nie zrobila :) podobnie nie znsoilam Zaca Efrona ale po obeejrzeniu 17 again nawet tez sie troche do niego przekonalam ;) Bo ludzie zawsze kojarza te osoby z dennymi postaciami z filmow w ktorych graja i potem maja upzedzenia ;)... ale to chyba normalne ze jednych sie lubi bardziej a drugich mnie i co w tym zlego. gdyby wszyscy kochali jedna osobe to byloby z nami cos nie w porzadku.

merry_5

No sory ale ja widziałam te "gołe" foty Meley! Ale ogólnie ją lubie bo nie wydaję się być słodką idiotką bynajmniej próbuję nią nie być.Fajnie ja sparodiowali w "Totalnym katakliźmie" xD I "Hancocka" też ;)

oomaniaoo

hah ogladalam ten film :P zgodze sie ;D haha i jeszcze pare innych osob ;)... a co do nagich zdjec hmm nie widzialam, ale nawet jesli to co mnie to ;) jakos nawet ją lubie, przynajmniej nie jest taka sztuczna jak te wszystkie co chodza zrobione na idealne laleczki i wciskaja swoje idealnie gladkie mordki do kazdej kamery a przy tym szczerza sie w sztucznym serdecznym landrynkowym usmiechu :P

oomaniaoo

ależ ja już naprawde mam dość.
3/4 są tu na nie do DEMETRII ale ci którzy zaczęli to coś porównywać do UTALENTOWANEJ MILEY, która nie potrzebuje playbacku i tony makijażu, by ładnie śpiewać i wyglądać to już przesadza.
Demi to jej do pięt nie dorasta, więc BŁAGAM!!!
Ale jasne każdy się wypowiedział jest super i wszyscy cali HIPPIE:)
PZDR

Dusia15

no jak juz mowilam są rożne gusta niektórzy lubią Demi i też trzeba sie z tym pogodzic :) ... kazdy odbira je na swoj wasny sposob. hehe ale znowu z tym wielkim talentem nie przesadzaj bo zadna z tych disneyowskich takowego nie ma :P

Dusia15

A mi ciebie żal.. przecież ty jej nawet nie znasz.:/ bez komentarza.

topciia

topicca, słońce drogie!
Nawzajem, a co do DEMI to nie znam jej, ale i tak nienawidzę... hmm...
CZYŻBY Po prostu coś z nią było nie tak???

Dusia15

Proponuję po prostu zaniechać pisania głupot. Konstruktywna krytyka jest ok. Sam kiedyś też psioczyłem na filmy i ludzi ale się ogarnąłem w porę.

Marq

ja pisze te głupoty?
No coż...
być może masz racje- a być może nie myśle teraz logicznie.

Dusia15

Sorki ale od początku piszesz głupoty! Nie znasz ludzi i oceniesz ....Masz jakieś kompleksy czy co? A może boli cię to że ona jest sławna Hy? ;|

oomaniaoo

nie spoko nigdy nie miałam kompleksów:)
i tak boli mnie że ktoś tak brzydki i beznadziejny może być sławny, to naprawde oszpeca hollywood. A i być może dla cb to są głupoty, ale ja po prostu pisze co o niej sądze i z tym metalem też.
PZDR.

Dusia15

Ok nie każdy jest piękny...A ona jest conajmniej średnia.... Jak wszystkie słodkie gwiazdki. Meryl Streep to jest według mnie GWIAZDA! Bez operacji i bez kompleksów!Jak już mamy pisać to piszmy o gwiazdach ;]

oomaniaoo

no ja np tez za nia nie przepadam tak jak i za niektorymi innymi gwiazdkami, tak po prostu. chyba kazdy rozumie jak to jest kiedy nie przypadnie Ci do gustu jakas tam gwiazdka. wszystkich kochac nie mozna. nie powiem ze jej nie nawidze, ze jest uposledzona za przeproszeniem itp bo mi nic nie zrobila. ale jak ją widze to nie mam jakichs pozytywnych odczuc. w sumie moge powiedziec ze jest mi obojetna jej osoba. ale co do umiejetnosci to juz wyrazilam swoja opinie ;) teraz pormuja beztalencia. i przestancie wiecznie komus zarzucac zazdrosc ;P bo to jest smieszne :P wiadomo ze mozna pozazdroscic slawy, tego ich slodkiego zycia, to normalne. ale zeby z tego powodu kogos oczerniac ? :P to chyba trzeba by nie znosic calego show biznesu :P

merry_5

Ja bardzo lobie Demi i Selene

Selena007

no i masz prawo. chociaz ja preweruje aktorow/piosenkarzy nieco innego pokroju ;) tych poza-disneyowskich:P

merry_5

No ja też ;) Wole prawdziwych aktorów/ki ;)

użytkownik usunięty
Dusia15

Do Dusia15: A może Ty jej po prostu zazdrościsz??!! I pewnie tak jest... Żal Ci dupę ściska, że jest ładniejsza i utalentowana... Żal...

Dusia15

Dokładnie ; ) Nightwish rządzi ; ) i Evanescence
A tak na marginesie, nieważne, czy ona jest satanistką, czy nie- To jest jej sprawa
Ale jeśli o mnie chodzi to nie lubię wyrazu jej twarzy i tych głupich minek

użytkownik usunięty
Dusia15

Radzę ci usunąć twoje zdjęcie z profilu bo tylko się ośmieszasz pisząc, że Demi jest brzydka.
Proponuję też wizytę u okulisty jeżeli nie potrafisz odróżnić anoreksji od normalnego wyglądu.
Żal mi ciebie bo widać,że jesteś zakompleksioną nastolatką która zazdrości gwiazdeczkom Disneya urody i sławy.

zaznaczam ze roznie mozna postrzegac orode bo sa rozne gusty ;)

merry_5

*urode

blush : racja.

Dusia15

Nie osądza się za pomocą pustych argumentów.

Dusia15

Tniesz to możę się ty. A Demi gra bardzo fajną muzyke i jest świetna więc daj sobie na wstrzymanie . Jest piękna i utalentowana oprócz sportu sam gram na gitarze i komponuje i pisze piosenki co prawda amatorskie. Chciałbym kiedyś jej zaśpiewać jedną z moich piosenek o miłości. I ma tyle lat na ile wyglada a ty pewnie masz 2 latka co ?

black23

yyy... może zejdziemy z tematu urody autorki tematu, czy uczestników dyskusji, bo to po pierwsze nie ma nic do rzeczy, a po drugie obrażanie innych, na podstawie zdjęcia na profilu jest bardzo chamskie.

Dusia15

Ja wątpię czy z tym satanizmem to prawda. Jak Miley pokazała kawałek pleców dla Vanity Fair to Disney zrobił wielką aferę. A co wtedy powinni zrobić z Demi za coś takiego? Chyba ze oni nie wiedzą