Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 090 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

To dziewuszysko to satanistka, tnie się, do tego anorektyczka, gwiazdeczka disneya, i jeszcze jaka ona brzydka, wygląda na 60 a nie 16. Błagam ta strona jest poświęcona aktorom, a nie lalunią wierzącym w szatana i słuchającym metalu, a w wolnym czasie uganiającym się za J. Brothers, no prosze..............
ŻAl mi jej
POZDRO DLA JEJ ANTYFANÓW
KLAUDIA

mina82

Sorka nie jestem trochę w temacie, ale jeśli mam być szczera to jej nie lubie ta Demi suszy zęby jak by jej ktoś do ust wieszak wepchał... a co do gry aktorskiej i śpiewania... fuuuuuu!!!!

kicia_1996

http://www.youtube.com/watch?v=u_HPj8_9E2c prosze to ja spiewa na żywo.Ma kawał głosu i to słychać poza tym skoro zaczęła śpiewać to chyba znaczy że coś jednak umie.Jeśli jej nie lubicie to po jaka ch... sie tu pokazujecie?! załóżcie antyfanclub i nie róbcie już wiecej żenady bo tak to wygląda:/ Zachowujecie sie jak głupie dzieci które wszystkiego zazdroszczą i ją wyzywacie a prawda jest taka że ona mimo tych wszystkich plotek robi swoje ;) i radzę to każdej z was a nie zajmujecie sie takimi głupotami nawet nie sprawdzacie swoich wiadomosci.Wiem że Demi słucha metalu,nikt jej nie zabroni,człowiek jak każdy inny i swoje gusta ma.Pozdro

nicnieznaczaceja

heh no wiecie taka mandaryna tez zaczela spiewac a nie powiedzialabym zeby jakkolwiem potrafila ;P teraz wszystkich sie da wypromowac

użytkownik usunięty
merry_5

Lepsza jest ta cała Demi co uśmiecha się na całego niż RBD i ich 'muzyka'(kilka piosenek da się znieść).

merry_5

Ale Mandaryna nawet z playbacku nie potrafi śpiewać także radzę ich nie porównywać do siebie. ;)

nicnieznaczaceja

@nicnieznaczaceja - racja :)

@Dusia15 - zmień dealera albo idź się lecz bo z twoich wypowiedzi wnioskuję, że coś nie całkiem masz pod kopułką..

Dusia15

No weź się dziewczyno opanuj!Zrozumieliśmy że nie lubisz Demi,dlaczego?
Czyżby zazdrość?Hmmmmm...?Ona przydka?Jestam ciekawa jak ty niby wyglądasz pięknisiu <żal.pl>
Wróć na drzewo i dokoncz ewolucje,a pogadamy! :ppp

Dusia15

LOL mówi to nienormalna fanka pedalskiego justina biebera

Dusia15

Hmm... Dusia15, zazdrość cię zżera co? Żal Ci cztery litery ściska bo Demi w wieku 18 lat jest znana i rozpoznawana? A Ty niestety... no cóż, jesteś zwykłą szarą myszką, która stara się dowartościować besztając sławy, którym zazdrości.
Co do jej rzekomej wiary i muzyki, której słucha... o gustach się nie dyskutuje. A ona nie jest lalunią, bo Ty tak napisałaś, jest prawdziwą aktorką, nie to co całkowite beztalencia z RBD.
Pozdro dla potrafiących znieść życiowe szczęście innych =P

Dusia15

Rozumiem są gusta i guściki ale Ty już przesadzasz co wypada a co nie wypada ?! to jej sprawa jej życie ona brzydka hmm? po twoim profilowym zdjęciu przy niej wyglądasz jak poczwara ocenianie ludzi poprzez media jest głupie ponieważ mało co z tego co piszą jest prawda a widać Ciebie zazdrość zera albo próbujesz się przez to dowartościować dla mnie jesteś pusta zakompleksioną gówniarą pisząca głupoty

użytkownik usunięty
Dusia15

Anorektyczką to ona na pewno nie jest.
I ciekawa jestem, skąd wiesz, iż ona się tnie. Bo nie sądzę, ażeby miała być to prawda.
Brzydka? Błagam Cię.

Dusia15

Nie no spoko.. Nie lubisz jej.. Już wszyscy o tym wiedzą.. Wiem.. To jest forum dyskusyjne i tu się wyraża swoje opinie, ale to wszystko przeszło w jakąś śmieszną kłótnię.. A przy okazji obrażasz jej fanów gadając jakieś bzdury, bo wierzysz plotkom.. No sorry, ale Demi umie świetnie śpiewać na żywo, bo ma mocny, ładny głos.. A jak Ci się nie podoba to już Twój problem i nie musisz zaraz tak na nią naskakiwać.. W ogóle bez sensu jest ta dyskusja według mnie szczerze mówiąc, chyba że na co dzień nie masz się z kim kłócić i tyrać.. A jak masz jakieś uprzedzenia do tzw. 'gwiazdek disneya' to no jeju, twoja sprawa.. Nie musisz tego ogłaszać na cały świat.. A co do antyfanów i antyfanclubów.. To jest kompletna głupota ludzie.! Na miłość boską.. Ktoś wam się nie podoba, nie musicie zaraz go oczerniać, mieszać z błotem i wymyślać bzdury.. To świadczy o waszym potencjalnym debiliźmie.. Jeśli mi się na przykład nie podoba Tokio Hotel, to nie wymyślam na nich żadnych rzeczy, ani nic z tych rzeczy, tylko po prostu nie słucham ich muzyki i się nimi nie interesuję.. Weźcie się zajmijcie tymi gwiazdami, które lubicie lub kochacie, zamiast tymi których nie lubicie.. Bo po co szczerze mówiąc tracić na to czas.? No chyba, że jej zazdrościsz i tyle.. Więc przypałuj trochę, co.? ;|

Dusia15

Padłam : D
Po przeczytaniu paru postów "Dusi" niemal spadłam z krzesła ze śmiechu. Pierwsze pytanie, jakie mi przyszło do głowy to "urodzona w 2004 roku?" ; )
Bo, moja droga, zachowujesz się jak sześciolatka, która kiedy już nie ma żadnych argumentów obraża wszystkich, którzy się z nią nie zgadzają, a to mogą być na serio fajni ludzie.
To, że nie lubisz Demi Lovato, nie oznacza,że jest brzydka, i tak dalej. Demi jest fajną, utalentowaną młodą dziewczyną, może ma parę wad, ale każdy je ma. Może jej zazdrościsz? Bardzo prawdopodobne. I chyba nie znasz mocy słowa "nienawiść", bo jest to bardzo mocne słowo, którego ludzie nadużywają nie zdając sobie sprawy z tego, co ono znaczy.
Cieszę się, że każdy ma swoje zdanie, ale nie dodawajce "suszy zęby jak by jej wieszak do ust ktoś wepchał" i tym podobnych, bo to nie prawda. Wystarczy, że napiszecie "Nie lubię jej, nie przypadła mi do gustu, ale szanuję wasze zdanie" KROPKA.
Pozdrawiam wszystkich normalnych : )

LenaAna

LenaAna ciesze się, że akurat przeczytałam Twój post, bo fajnie jest przeczytać coś normalnego wśród tylu bzdur, błahych zawiści itp.
Ja próbuje nawet zrozumieć Dusię czemu aż tak nienawidzi Lovato (ja osobiście nic do niej nie mam, bo jej nie znam. Wiem ile ma lat i jak się nazywa-wszystko), bo sądzę, że zna ją tylko z blogów pseudo fanów, dziecinnych pisemek i kilku plotkarskich stronek. Ale poczekamy, Dusia dorośnie, dojrzeje, zmądrzeje, może to coś da. ;)
Pozdrawiam :)

Dusia15

ahh, dziewczyno, dziewczyno. : //
Nie będę się powtarzać tego co mam na myśli, gdyż dużo osób prze de mną napisało co o Tobie sądzę.
Tak szczerze, co ona Ci zrobiła ? Jest sławna a to już jest duży sukces. Może nie porównuje się do wielkich gwiazd Hollywoodu, ale osiągnęła coś co inni mogą tylko pozazdrościć.
Spokojnie mogłaś powiedzieć że jej nie lubisz i dać jakieś solidne argumenty, ale dajesz jakieś błahostki które nawet nie są prawdą. Wystarczy ' Nie lubię jej za całokształt' a nie odmalowujesz jej dupę jak skunksowi. Widocznie masz małe IQ albo nie dorosłaś, ponieważ zachowujesz się jak jakiś niewyżyty bachor, przepraszam jak Cię uraziłam ale ty gorzej oceniasz ludzi. (;

vajoleeet

LenaAna i vajoleeet cieszę się że na tym forum są jeszcze takie osoby jak wy, popieram was w 100%. Nie lubię jak ktoś krytykuje kogoś kogo wcale nie zna.

użytkownik usunięty
Dusia15

Co Ty kur** pieprzysz?! Demi wierzy głęboko z Jezusa i często się modli.
Po prostu jej zazdroscisz. Nie jest anorektyczna ! Ma cudowne,kobiece kształty . ;/
Brzydka na pewno nie jest. Moze tobie akurat ona sie nie podoba,ale innym tak. Ja uwazam,ze jest bardzo ladna. Ma swietne wlosy. I jako aktorka spisuje sie niezle,naprawde wydaje sie byc szczera i sympatyczna. ;).

Dusia czy jak ci tam..ty jesteś żałosna i tyle.To nie jest Twoja pierwsza wypowiedź, od której jedzie na kilometr nienawiścią. Ogarnij się dziewczyno.

użytkownik usunięty
UckerLove

popieram.

Dusia15

Nie rozumiem niektórych z was jak można kogoś osądzać nie znając tej osoby. Demi osiągnęła to o czym marzy wielu nastolatków dzięki talentowi i pracy. jeśli sie komuś nie podoba jej muzyka to ok jego sprawa ale takie teksty ze jest brzydka lub obrażać tych co ją lubią to lekka przesada. A może ci co tak piszą poprostu zazdroszczą jej sławy i urody . nie twierdze ze jestem swieta i ze lubie wszystkich aktorów czy piosenkarzy ale komantarze zostawiam dla siebie.

kasia2511

Zgadzam się z Kasią2511, zbędne komentarze proszę zachować dla Siebie. Demi jest jeszcze bardzo młoda, a osiągnęła dużo, patrząc na jej filmografię.

kasia2511

kasia2511 może tak jak powiedziałaś to "nie jesteś święta" ,ale to co powiedziałaś to święte słowa!!!

A tak wgl to ona jest bardzo religijna i jest katoliczką! Np. w jej płycie "Here we go again" (a raczej w książeczce dołączonej do płyty) są na pisane specjalne podziękowania i tam pierwsze kieruje do Boga.. pisze ,że gdyby nie on to by jej tu nie było itp.

A tak poza to popieram też pod każdym względem rumianeslowa ;ppp A szczególnie w poście o Step up 3-D !!!!

użytkownik usunięty
dark_blood

Dziękuję :) .

Dusia15

No ja też za nią nie przepadam, aktorką jest kiepską, nawet Disney'owskie kryteria. Oczywiście wiadomo, każdy ma swoje odczucia i opinię, ale mnie ona zupełnie nie rusza.

Dusia15

ja nie wiem dlaczego sie jej czepiasz gdzie to jest napisane ze jest satanistka albo ze slucha metalu !!! Mozliwe ze slucha rocka i ze sie ubiera na czarno to nie uzasadnia zaraz ze czci szatana !!! pokaz mi stronke na ktorej to przeczytal(as) ze jest satanistka ... a ze sie ciela to moze miala powody do tego kazdy ma swoje problemy i reaguje na nie inaczej niz kazdy czlowiek popada w mala depresje i reaguje spontanicznie !!! A czy gwiazdy disneya sa zmuszone do sluchania popu ?! jak bys byl(a) alawna to by ci zalezalo na kasie i taka jest prawda i dla kasy bys udawal(a) tez slodka gwiazdeczke a na realu niech sobie robi co chce nikomu nie jest zabronione niczego ja ja wlasnie popieram bo wszystkie gwiazdeczki disneya sluchaja jakiejs kiczowatej muzyczki ubieraja sie jak dzieci z przedszkola a ona ma swoj styl i to jest to !!! a ty sie czepiasz bo zapewne jestes fanka hanny montay yeahhhh ...

wisnia19881

Tak samo jakby mi ktoś powiedziała,że nie mogę słuchać Nirvany bo lubię Rihannę.Jesteś po prostu głupia.

Dusia15

Widzę, że dyskusja wywiązała się niezła. Ja chcę tylko dopowiedzieć, że każdy ma tych znienawidzonych i ulubieńców, ale sądzę, że ciężko tu się wypowiedzieć na temat kogoś kto jest za oceanem, a wie się o nim tyle co z gazet dla małolatów, internetu (w którym są przeróżne śmiecie), i dziecięcych blogów. Według mnie to poniżające jeśli ktokolwiek wypowiada się o takich osobach, bo po prostu zrobiła karierę w dosyć błahy sposób. Także mam prośbę: Dusia, nie wypowiadaj się na tematy, które są kierowane Twoimi mało zaawansowanymi ideologiami. I ciekawa jestem jaki jest Twój stosunek do Justina Bieber'a? On nie jest gwiazdką Disney'a.
Pozdrawiam
M.
P.S. Ja również twierdze, jak kilkoro innych wypowiadający się an temat Twojego wpisu, że możliwe, że po prostu zazdrościsz i wpierasz sobie i innym, że Lovato jest brzydka itp. żeby poczuć się lepiej. Ale to tylko moje przypuszczenia.