Demi Moore

Demetria Gene Guynes

8,1
25 035 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Moore

Może coś ktoś powie na temat jej zdolnosci aktorskich

milenasy

Dokładnie, jak dla mnie to ona też nie zasługuje na wysoką notę za aktorstwo. Kiedyś miała u mnie 9/10 ale doszedłem do wniosku po obejrzeniu Striptease i paru innych filmów z nią, że jednak wcale taką dobrą aktorką nie jest.

Fakt, że jej uroda jest dla niej dużą pomocą. To zapewne dzięki niej większość ludzi daje jej 10/10.
Heh jeszcze za czasów "Uwierz w ducha" też mi się bardzo podobała.
Jednak na dzień dzisiejszy ma u mnie 6/10

milenasy

nie ma ładnych i zdolnych aktorek, a nawet jeśli są jakieś wyjątki to i tak nigdy nie będą dostawac dobrych rol przez swoja urode.

Private_Witt

tzn. dziwna, bo z jedenj strony słaba aktorka, ale z drugiej strony "uwierz w ducha"... bardzo dobra rola :) nie wiem dam jej 6/10 i dodam do ulubionych :))

Private_Witt

Jak ja nie znoszę takiej generalizacji... są ładne zdolne aktorki, są ładnie nie zdolne aktorki, są brzydkie zdolne aktorki i brzydkie nie zdolne, są wszelkie konbinacje i każda ma szansę i na dobra rolę i na złą niestety . Mogłabym się pokusić o wymienienie paru nazwisk, ale uroda to rzecz gustu więc zawsze i tak ktoś się przyczepi - wcale nie jest ładna, bo ma krzywy nos, krzywe nogi, sztuczne cycki czy farbowane włosy...

wrzos09

typowa wypowiedź kobiety na temat urody innej kobiety xD chłe chłe chłe ;p Na szczęście Ty jesteś ładniejsza ;)

Private_Witt

To się nazywa "obiektywna prawda" :P, nie ma nic do rzeczy, że jestem kobietą. Ale Ty lecisz schematami, gdybym np. napisała, że jakaś aktorka jest brzydka, powiedziałbyś, że jestem zazdrosna tylko dlatego, że jestem kobietą, głupota.

wrzos09

No właśnie coś takiego zasugerowałem;p, a co do mojej jeszcze poprzedniej wypowiedzi to nie lecę schematami tylko doświadczeniem życiowym.

Private_Witt

Na jedno wychodzi i błędne jak cholera.