Denise RichardsI

Denise Lee Richards

6,9
4 896 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Denise Richards

zagrała w 90210?

użytkownik usunięty

zagrała czy nie? orientuje się ktoś?

Tak jest

użytkownik usunięty
angeldog

Ale jak ty wspaniale wyciągasz wnioski na temat innych ludzi po jednym zdaniu! Niesamowite, ludzki idiotyzm nie zna granic, wybacz nie doceniłam cię! Może powinieneś pracować jako psychiatra albo medium?

twoje zdania są proste, jak to w gimbazie. Jedno wystarczy. To fakt, nie doceniłaś mnie, ale to wina twojej gimbazy. Na ciebie nie potrzeba ani psychiatry, ani medium. Sama pokazujesz, jaka jesteś.

użytkownik usunięty
angeldog

Mądrego to aż miło posłuchać.

Wiem.

użytkownik usunięty
angeldog

Oczywiście. Przeczytaj w Wikipedii co znaczy sarkazm, geniuszu :-)

Ale od razu ci wytłumaczę, mądry nie jesteś. Tylko głupi.

Widzę, że dzięki mnie wreszcie poznałaś wikipedię. Brawo! To jest sarkazm, i nie według wikipedii, tylko (uwaga, coś dla ciebie nowego) słownika języka polskiego. Jakim cudem ktoś głupi może mi wytłumaczyć, czy ja jestem mądry, czy też głupi. Czysta megalomania, dziewczyneczko.

użytkownik usunięty
angeldog

Skończyłeś siusiumajtku? Czy jeszcze dowiedziesz swej męskości, wyżywając się na forach?

Ja nie muszę dowodzić swej męskości, i do tego (w przeciwieństwie do ciebie) nie siusiam w majtki. Napisz jeszcze coś śmiesznego, gdy już odrobisz prace domowe.

użytkownik usunięty
angeldog

a może chcesz za mnie odrobić?

Jeśli ładnie poprosisz...

użytkownik usunięty
angeldog

proszę proszę! umiesz pisać rozprawki?

Pisuję artykuły i recenzje w trzech językach, więc zapewne z rozprawką też bym sobie poradził.

użytkownik usunięty
angeldog

Eee to na spokojnie dałbyś radę. A to czym się zajmujesz, jeśli można wiedzieć? Związane jest to z książkami?

Nie z książkami, z internetem. Projektowanie stron, marketing, systemy oceny i promocji witryn. Książki traktuję raczej tak jak filmy, czyli hobbystycznie, aczkolwiek i tu czasem coś oceniam i reklamuję.

użytkownik usunięty
angeldog

Ciekawe zajęcie. Ja np uwielbiam czytać książki, chętnie bym znalazła pracę w takiej dziedzinie, choć wykształcenie mam w innej.

No to w czym problem? Pogrzeb trochę w sieci, a na pewno coś znajdziesz. Ja też zaczynałem od czego innego.

użytkownik usunięty
angeldog

Fajnie, tylko, żeby jeszcze dało się na tym zarobić. (teraz to naprawdę boję się do Ciebie pisać, bo w każdym zdaniu znajdziesz błąd, aż mi głupio)

Tu aqrat nie ma żadnego błędu :) (no, oprócz przecinka po tylko ;). A poważnie, to najlepiej zarobisz na tym, co najbardziej lubisz, bo będziesz to robić bez przymusu :)

użytkownik usunięty
angeldog

Tak właśnie widzę. Czasami jak szybciej piszę, to przecinki i kropki stawiam bez opamiętania! :-) Zdarza się, że zdania zaczynam małą literą itp

KAŻDY to robi. Wszyscy, których znam ;)

użytkownik usunięty

"U dzieci agramatyzm jest objawem fizjologicznym, u dorosłych występuje w niedorozwoju umysłowym (...)" o kurna, nie wiedziałam, że tak źle ze mną, a uważałam się za osobę dosyć dobrze obeznaną z polską wymową i gramatyką. Uświadomiłeś mnie! Hehehe :-)

Ta definicja jest bzdurna. Agramatyzmy najczęściej powstają wskutek pomieszania języka literackiego z gwarą regionalną. Faktem natomiast jest, że w jakimś stopniu świadczą o niechlujstwie językowym. Faktem jest też, że w języku mówionym zdarzają się praktycznie wszystkim.