No, super. A w ogóle to przez przypadek, bo mi się ten spam w tym temacie akurat spodobał i chciałem go rozwinąć, więc nie czuj się prześladowany ;p
"Najpiękniejszą" kobietę grała Niemka - fajnie, ende, co tu więcej pisać? Sprechen sie Deutch? Nie, spam to podstawa, bo czasem trzeba okazyjnie coś napisać (zlikwiduję kiedyś konto to wtedy przestanę). A że mi się nie chce z burakami kłócić na "poważnych" albo burackich tematach to sobie odchodzę od tematu, ale nie tylko ja. Ende der Übertragung. Ich Liebe Fußball :P
Hehe, ale ja wcale nie krytykuję za to, tylko ten akurat spam mnie rozśmieszył, to poprowadziłem dalej.
A w ogóle to fajnie się czyta takie spinki o pierdoły - i pomyśleć, że zaczęło się od jednego niewinnego stwierdzenia ;p
Audrey Hepburn,Angelina Jolie uchodzą za piękności pomimo swych kwadratowych twarzy Podobno facetow o gejowskich sklonnosciach bardziej pociagaja kobiety o ostrych,meskich rysach,takze nie przejmuj sie tym dupkiem,ktory uwaza,ze Polki sa brzydsze od meskich Niemek:)Po prostu jest utajonym pedalem i sie nie zna:)
...nikt na tym forum nie obraża swojego narodu , za to ty obrażasz ludzi bo mają inny gust ...cytacik godny Jarosława K.""Jak nisko trzeba upaść ,żeby pluć bez powodu na swój naród? Chociaż wielu z was się już rodzi i wychowuje w rynsztoku.""Super wstawka w temacie o urodzie kobiet :D ...a teraz już się uspokój bo całą klawiaturę zaplułeś ...
w każdym kraju są piękne kobiety i mniej piękne:P a może lepiej napisać ZADBANE bo dzięki kasie z największej brzydoty zrobisz cudo
Co ty nie powiesz to zrób cudo np. z tej kobiety
http://www.plejada.pl/17,17842,foto,,7229,4,,najbrzydsze-kobiety-show-biznesu,ar tykul.html
Uroda nie zależy od tego z jakiego się jest kraju i jakiego pochodzenia... Chyba że się dziedziczy po rodzicach pewne negatywne cechy charakterystyczne.
Dla mnie osobiście zawsze idiotyzmem było twierdzenie że w kraju x są piękne dziewczyny a w kraju y potwory. Pochodzenie może definiować typ urody (nordycka, słowiańska itp.) ale samej urody nie zdefiniuje. W każdym kraju są i piękności, i brzydule. Przykład? Znam peeełno Polek, ale naprawdę ładne policzę na palcach obu rąk. A brzydkiej niemki nie widziałem na oczy. Kwestia szczęścia ;D
Ludzie ogarnijcie się. Ja to zrozumiałam jako żart sytuacyjny na dodatek o bardzo pozytywnych emocjach,. ten żart nikogo nie urażał. To tak samo jakby ktoś napisał "paradoks - najinteligentniejszą osobę świata grała blondynka". Jak dla mnie chodziło tutaj o zwrócenie uwagi na stereotypy, które i tak przez nikogo nie są brane na poważnie. Niemki, Polki, Ukrainki, Włoszki, Amerykanki czy Brazylijki... Może i mają pewne cechy, które wiążą je wyglądowo ale nie oszukujmy się - wszędzie są ludzie piękni, wymuskani, cud miód orzeszki i wszędzie znajdą się tacy co to urodą nie grzeszą.
Dzięki ,dokładnie to miałam na myśli pisząc ten komentarz. Nie chciałam wyjść na trolla ani nic w tym stylu ,ale najwidoczniej niektórzy ludzie nie znają się na żartach ;)
Jako anegdotkę do gorącej dyskusji dodam, że G. Casanova (raczej każdy wie kto to) podróżując po Europie i wyrywając laski stwierdził, że w Polsce zagości najkrócej, bo.. po prostu nie ma na czym oka zawiesić...
Jednak uważam, że Słowianki są chyba najładniejsze na świecie, chociaż nietrudno znaleźć piękności innego pochodzenia.