Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 230 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

nie nawidze jej, zdzirowata i zbyt pewna siebie. Majdan ją zdradził, a ona odrazu wyskakuje z piosenką o tym...
Dla mnie ona jest bezwstydna i sztuczna.
Zrobi sobie sztuczne cycki, założy mini i już dla niektorych jest sexy.. szkoda, ze jest tak mało naturalna...

Hefa

A i jeszcze jedno. Uważasz że tacy fani, którzy potrafią tylko zwymyślać osoby, które mysla troche inaczej od nich i ktorzy niepotrafia powiedziec nawet czemu lubia dana osobe tylko klna i obrazaja sa inteligentni i madrzy? Bo ja określam ich jako kretynów i sory nie wmawiaj mi ze ich nienawiedze, bo nawet do swoich najwiekszych wrogow nieczuje nienawisci. Jestem niezwykle dziwna ze sie tak o sobie wyraze. kiedy ktos mnie obraźi szybko wybaczam a kiedy ja (nawet słusznie) komus cos wytkne i kogos obraze to musze po 5 minutach przeprosic. Wiec jesli cie albo kogokolwiek obrazilam to przepraszam i mam nadzieje ze mi wybaczycie. I zachowuje sie tak nawet w stosunku do "kretynów". Poprostu nie umiem dlugo chowac uraz.

Hefa

Ja Ciebie szanuje, szanuje tych ludzi co mnie nie szanuję, szanuje tych ludzi co mają odmienne zdanie, i nie powiedziałem że ty jej nienawidzisz bo tego nie zrozumiałem z twojej dosyć długiej wypowiedzi, odniosłem sie do pozostałych foromowiczów. Pozdrawiam i przepraszam jak Ciebie uraziłem. Jak masz na imię?? bo nawet nie wiem czy jesteś dziewczyną.

Krzysiek_zks

Musze sie zgodzić co do twojej wypowiedzi co do tych kretynów masz rację. Tacy ludzie co nie potrafią wysnuć jakiegoś argumentu nimi są. Przepraszam ze krótko ale się spieszę. Pozdro for all!!

Krzysiek_zks

No ja też cię pozdrawiam i cieszę się się, że wreszcie doszliśmy do porozumienia.

Hefa

Ta dyskusja jest kompletnie bez sensu bo jedni Dode lubią a inni nienawidzą i w tym temacie nie ma obojętnych. Źle się wyraziłam- nie nienawidzą tylko nie lubią jej wizerunku, gustu, piosenek. Cały czas broniła jej tylko jedna osoba- jakiś Krzysiek, który nie umie podać choćby jednego sensownego argumentu i wciska innym że zazdroszczą tej plastikowej idiotce sławy. Taką sławę potrafi sobie rozkręcić każdy, tylko, że niektórzy mają coś takiego jak AMBICJA czego Dodzie brakuje. Podsumowując- nie chcę nikogo obrażać, nie mam kompleksów, nie zazdroszczę Dodzie ale dałam jej jeden bo w tym co robi jest nie najlepsza a broniąc jej jej fani sami się ośmieszają. KONIEC

Lady_From_Burton_World

Tak ta dyskusja jest bez sensu, ale widzę ze masz kłopoty z dokładnym czytaniem, (ciekawe jak zdałaś mautrę) już mi się nie chce podawać, dlaczego niektórzy jej zazdroszczą, bo wielokrotnie je podawałem, jak dla ciebie ona jest plastikowo sławna to, kto jest sławny. Ty na pewno wiesz ze brakuje jej ambicji no, bo ją przecież dobrze znasz i wszystko wiesz najlepiej. Co do bronienia jej nie jest to ośmieszanie tylko potwierdzanie faktów, pani Dorota Rabaczewska jest znakomitą polską piosenkarka, która wygrała najważniejsze festiwale w naszym kraju, a jak mówisz że źle robi to co robi widać ze nie jesteś obiektywną osobą. Tu użytkownicy z reguły dają jej 1 albo, 10 czyli ona ma więcej fanów niż przeciwników.
BEZ ODBIORU!!!!!!!

Krzysiek_zks

Czy do Ciebie nie dociera, że jej muzyka nie jest dobra i nie jest znakomita? Jest dla prostaków.

Krzysiek_zks

Czy do Ciebie nie dociera, że muzyka Dody jest słaba? Nie jest znakomita, ani nawet przeciętna. Jej muzyka to po prostu komercyjne shity. Bardzo marna z Dody artystka.

agyness

sorry, myślałam, że pierwszy post nie wszedł.

agyness

No to są twoje argumenty zwyzywać, ubliżyć, a wtedy czuję się bardziej dowartościowana. NA szczęście ty nie decydujesz dla kogo jest ta muzyka, jeszcze raz powiem,że ta muzyka jest dobra ponieważ jest nagradzana na festiwalach.

Krzysiek_zks

Ale jej ubliżyła...powiedziała po prostu, że jest słaba i tyle. Co z tego, że nagradzana na festiwalach?? Hanks też ma Oscary, a jest aktorem słabym, po prostu trafiły mu się role i teraz wielka z niego gwiazda:/

Gold_Fish

A skąd to wszystko wiesz, eee to jesteś lepszy od Amerykańskiej akademii Filmowej.

Krzysiek_zks

Sam wspomniałeś, amerykańskiej:) porównaj sobie gaże Pacino i Hanksa, a następnie ich talent i role- kto powinien być większą gwiazdą?? I dostawać więcej??

Gold_Fish

Tom Hanks to świetny aktor, nigdy nie zapomni się jego role min. w filmach:Cast Away, Zielona Mila, Szeregowiec Ryan czy Forrest Gump itd. Świetny aktor

Krzysiek_zks

Aha, ok, ale to Ty tak sądzisz:) nie uważam, że jest tragiczny, ma u mnie 5. W porządku. Na pewno jest przeceniany. Rozumiem, że pomijasz resztę mojego postu, z porównaniem:) Nie rozumiem też Twojego sposobu oceniania, dlaczego każdemu dajesz 10??

Gold_Fish

Aktor jest słaby albo dobry a słaby, a jednyki nikomu nie daje tylko pomijam. Na szczęscie jestes w wielkiej miejsości z Hanksem.

Krzysiek_zks

Nikt nam nie powie, że czarne jest czarne, a białe jest białe :D

Każdy ma jakiegoś aktora, którego szczególnie nie darzy sympatią, u mnie to jest Hanks.

Gold_Fish

Możesz go nie lubić, każdy ma do tego prawo, ale i tak nic nie zmieni tego ze jest świetnym i ponad czasowym aktorem.

Krzysiek_zks

Ta muzyka nie jest dobra. Nagradzana jest na festiwalach dla mas i pospólstwa.

agyness

Krzysiek_zks, widzę, że już się uspokoiłeś z tym bronieniem Dody ale wtrącę swoje 3 grosze. Sugerujesz ludziom, którzy jej nie lubią, że jej zazdroszczą. Ja za nią nie przepadam, tak po prostu.
Dla mnie nie jest ani piękna, ani inteligentna. Jej piosenki do mnie nie trafiają. Nawet jeśli wygrywają na jakichś festiwalach, to nie ma dla mnie znaczenia. W moim życiu to ja decyduję czy coś jest dobre, czy nie, według własnego gustu i wtedy nie liczy się opinia polskiego społeczeństwa w którym przeważają technolaski i osoby w wieku średnim mające Rubika za super kompozytora...
Co do Dody, sugerujesz, że każdy mężczyzna chciałby mieć taką kobietę. Czemu odpowiadasz za wszystkich?
http://www.hot.jpg.pl/2616-DODA_bez_makijazu Link mówi sam za siebie.
http://www.seriale.pl/pics1/bar2b001/index0.htm Tutaj nie jest stuningowana.
Zwykła dziewczyna i tyle.
Mówiłeś coś o mensie, słyszałam o tym kiedyś i postanowiłam sprawdzić.
http://www.mensa.org.pl/index.php?do=go&id=8
Cóż, nie znalazłam żadnej Rabczewskiej.
A tak w ogóle to pisze się mężczyźni i to nie oni oceniają kobiety show biznesu, a wszyscy.

Destrukcja

Głupia na pewno nie jest bo głupi kariery nie zrobi, ja nie bronie tylko stwierdzam fakty. Ale każdy ma swój gust jednemu sie nie podoba, drugiemu nie wiadomo, ale żeby kogoś obrażać bez powodu tego nie rozumiem. A z tą mensą to jest tak ze podobno nie zapłaciła jakiejś składki i ja wyrzucili. A tak po za tym to każda kobieta sie tapiceruje.
Pozdrawiam

Krzysiek_zks

Wiecie to jest dyskusja bez sensu bo zawsze bedzie tak jak z Tokio Holtel(fuj) ze jedni sa z inni przeciw i tak przez lata a tylko zasmiecacie forum obrazajac sie bezpodstawanie, jesli zs chodzi o moje zdanie na ten temat..coz dla mnie na polskim rynku muzycznym nie ma artysty ktory pasowalby wszystkim, a juz na pewno nie tak wymagajacej osobie jaką jestem ja. Pozdrowienia

Shinri

Zgadzam się z Tobą. Nie urodził się jeszcze ktoś taki by każdemu spasował.
Jedni są za, drudzy przeciw, nawet jeśli chodzi o pospolitego szarego człowieka, a co dopiero jeśli chodzi o osobe sławną.

użytkownik usunięty
Vanessa_A

Głupia plastikowa lala.
Nawet cycki musi mieć sztuczne żeby ktoś ją zauważył.
Ona umie tylko przeklinać i myśli że dzięki temu zdobędzie uznanie.
A pozatym to muzyczne beztalencie,a ten jej zespół powiniwn nazywać się Doda bo ostatnio na okładkach płyt jest tylko ona tak jakby nie było zespołu.Co oni w ogóle grają?!Myżli że jest rockową laską?
To że masz w zespole gitarę to nie znaczy że jesteś zespołem rockowym.
To kompletne komercyjne zero a jak słyszę jej śmiech mam odruchy wymiotne.

Vanessa_A

Mało naturalna? Nie wszystkie panienki muszą być naturalne. Bez jaj, gdyby były tylko takie to świat byłby NUDNY. Moim zdaniem Kobita jest szczera do bólu, mówi co myśli, ma świetny głos (nie tylko na nagranych utworach w studiu, ale i na żywo!) już nie wspomne o wyglądzie bo ma idealny, nie dość, że figura perfekcyjna to jeszcze i buzia ładna, a że sobie biust powiększyła? no i co z tego, ma kase to czemu by nie miała tego zrobić. Wszystko jest dla ludzi moi drodzy.
Możecie mnie zjechać za to co powyżej napisałam mi to nie robi ;)
Poprostu wyraziłam swoje zdanie.

Kathryn_7

w tym przypadku wystarczy jedno słowo - plastik

...

Vanessa_A

Hmm, z tego co widzę jestem chyba jedynym facetem prócz Krzyśka, który zabierze głos w tym temacie (jeżeli sie mylę, proszę zwrócić uwagę). Któraś z was wspomniała, że faceci oceniają tylko wygląd zewnętrzny. Cóż, to nie do końca prawda. Ja na przykład nie lubię Dody głównie za jej idiotyczne zachowanie, z którego można by wywnioskować, że uważa sie z duszę towarzystwa oraz jedną z najznamienitszych osób świata polskiego showbiznesu. No i ten śmiech... Żenujące, doprawdy.

A teraz kwestia wyglądu: Doda nie podoba mi się z tej prostej przyczyny, że nie hołduję temu typowi urody, która ona sobą przedstawia. Wybaczcie, ale taka głupkowata, umalowana lala, to nie dość ze nadaje się wyłącznie do wyra, na dodatek stanowi prawdziwy obciach w gronie przyjaciół. (No, może koleżanek, bo po moich "chłopskich" kolegach nie spodziewałbym się aby olali "wdzięki" p. Rabczewskiej. A szkoda :/)

PS. No a zdanie "wszyscy ją obrażacie, bo zazdrościcie jej urody i sławy" (czy jakoś tak) zupełnie mnie rozbroiło. Ja jestem facetem, i czy to, że nie darzę jej szacunkiem (kiepskie określenie), to znaczy że jestem transseksualistą? A co się tyczy sławy, to mieć więcej wrogów niż fanów nie jest zbyt miłą sytuacją. (A że ma więcej wrogów, niż fanów, dowie się każdy, kto przeczyta komentarze na necie, opisujące jej fotki.)

Kombajn_Soldier

brawo!

...
...
...

...

...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Pink_147

Kiepski żart,na nic więcej cię nie stać?
Włąśnie widać po poziomie wypowiedzi jakich fanów ma Doda.

Vanessa_A

Pink 147 czy aby przypadkiem swoją wypowiedź wzięłaś z twojej "gorzkiej zemsty"? :P
Ciekawe jak Doda może się uważać za wielką gwiazdę skoro jej muzyki słuchają wyłącznie różowe, niedorobione nastolatki i dorosłe prostaki?
A co do Diamond Bitch tu niby takie rokowe granie, a tekst iście discopolowy :/

użytkownik usunięty
Elle_9

To że trzymasz gitarę w ręce to nie znaczy że jesteś od razu rockmanem.
Mówiła w wywiadzie że lubi Gunsesroses,dopiero po rozszyfrowaniu jej seplemienia zoriętowałem się że chodzi jej o Guns'n Roses.
Gdy widzę jej fanów to widzę tylko cukierkowe lale czytające Bravo.
Jak ktoś to nazywa muzyką rockową to albo nie zna się na muzyce albo za dużo naczytał się Bravo.

dlatego powiedziałam "niby rockowe". Niestety, ale mi się wydaje, że takiego rocka jak kiedyś był, to już nigdy nie będzie (mówie o latach 70, 80 i 90),dzisiaj są już tylko takie Dody i inne pseudorockowe wokalistki/wokaliści/zespoły/, rzadko kiedy można się natknąć na jakiś nowy, dobry zespół rockowy.

dlatego powiedziałam "niby rockowe". Niestety, ale mi się wydaje, że takiego rocka jak kiedyś był, to już nigdy nie będzie (mówie o latach 70, 80 i 90),dzisiaj są już tylko takie Dody i inne pseudorockowe wokalistki/wokaliści/zespoły/, rzadko kiedy można się natknąć na jakiś nowy, dobry zespół rockowy.

Vanessa_A

Do Krzysiek zks Bardzo nie pododbała mi sie twoja wypowiedz o tym żę jej zazdrościmy i żę jesteśmy nikim tylko jednym 0 a ty może kim jestes gwiazdą też jestes takim samym zerem jak "MY" i czego mamy jej zazdrościc tego że klnie jak nie powiem co i żę jak jedzie na jakies koncerty to ja wygwizdują i żucaja zapalniczkami w łeb i naprawde nie mów na nas że jestesmy 0

agnicha131

Krzysiek zks - żal mi cię, wiesz??

Eminem11_2

No to dzięki ze sie o mnie troszczysz, mnie też nie też jest żal ciebie. Pozdrawiam
A pozatym Eminem robi strasznie nudną muzyke. Tak jak w tym temacie ble ble ble.

Krzysiek_zks

"Eminem robi strasznie nudną muzykę" - mówisz tak bo, po prostu zazdrościsz mu sławy i pieniędzy.

Eminem11_2

Mnie też ciebie zal, dzięki za troskę.
A tak poza tym to Eminem robi taką muzykę jak w temacie ble ble ble.
Pozdrawiam

Krzysiek_zks

mówisz tak, bo jesteś zwyczajnie zazdrosny o jego sukcesy i to jaki jest przystojny, ile ma pieniędzy. A Ty marny chłopaczku przez całe życie nie będziesz miał tyle kasy ile on zarobi w pół roku.

:D

Vanessa_A

zgadzam sie w zupelnosci :)))))0000))))))

Vanessa_A

Ja lubie Dode za jej twórczosc...każdy ma inny gust muzyczny i powinnismy to uszanowac:) To ze Doda jest jaka jest to jej pomysł na siebie ..jak kogos denerwuje jej osoba niech nie czyta artykułów i nie oglada teledysków i relacji telewizyjnych z jej udziałem...

Vanessa_A

Ha ha ha. Jaka dyskusja.

A Doda jak to Doda ;]

allinone666

EminEm robi nudną muzykę - wracaj do swojej dody człowieku. To już jest szczyt - fan dody twierdzi że Em ma nudną muzykę - haha XD

Eminem11_2

Ogólnie dla większości społeczeństwa ziemskiego hip hop jest nudny, a ja w cale nie mówiłem ze lubię jej muzyki dziewczyno, a jego muzyka jest nudna.

Krzysiek_zks

A co ty wiesz o hip-hopie?? Nawet nie wiesz że nie istnieje taki rodzaj muzyki jak hip-hop. Jeżeli muzyka EminEma jest nudna (która porusza problemy społecznośći) to nie wypowiadam się na temat dody - specjalnie z małej litery (rzuciłeś mnieeeee a było tak pięknieeee)

Eminem11_2

Ja tam do Eminema nic nie mam ale zawsze znajdzie sie taki fanatyk jak ty który będzie ślepo patrzył w swojego fana , niech popracuje nad swoja muzyka a może będzie kiedyś ciekawsza , bo teraz taka nie jest. Życzę mu 20 mld sprzedanych płyt.

Krzysiek_zks

to już hipokryzja.

...
...
...
...
...

Vanessa_A

Tak to prawda. Na dodatek nie wychowana, nie oczytana i zarozumiała z smiechem idotki. Naprawde jej brak oczytania wynika z sposobu mówienia. Nawet ze zwykłym chłopkiem ze wśi bym się dogadał a z nią nie mógłbym. Żallllllllllllll

Serdecznie Pozdrawiam

piter_sobiecki

Zastanów się 100 razy zanim coś napiszesz. Najpierw mówisz że hip-hop jest nudny, potem że do EminEma nic nie masz ...

NO COMMENT!!!!!!!!!!!!